Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομιζω να ειναι τοσο χαλια οσο τα λενε μερικοι παραπανω. Δηλαδη στο MacPro tower που δεν εχει βιδες για σκληρους κτλ, τι κανεις? Απλως τον σερνεις εξω και βαζεις το νεο. Τα ιδια με GPU, RAM....
alerasta Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά, το πλαίσιο θα είναι ένα κομμάτι, όλα τα άλλα θα βιδώνονται πάνω του. Ας το οδηγήσουμε πρώτα, να δούμε στρεπτική ακαμψία, κέντρο βάρους και ευκολία αλλαγής κατεύθυνσης και βλέπουμε... Α, ρε apple με τα ωραία σου
De@th L0rd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά, το πλαίσιο θα είναι ένα κομμάτι, όλα τα άλλα θα βιδώνονται πάνω του. Ας το οδηγήσουμε πρώτα, να δούμε στρεπτική ακαμψία, κέντρο βάρους και ευκολία αλλαγής κατεύθυνσης και βλέπουμε... Α, ρε apple με τα ωραία σου Ούτε αυτοκίνητο να ήταν LOL.
21century Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Τα μακ περα απο τον 1 χρονο υποστηριξης ειναι πανακριβα και τα ψαχνεις στην ελληνικη αγορα...
vrethan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μα εδώ ( http://www.macrumors.com/2008/10/07/feasibility-of-new-solid-aluminum-manufacturing-process/ ) καλοί μου φίλοι εκφράζονται ιδιαίτερες επιφυλάξεις. Συν τοις άλλοις, ας περιμένουμε λίγο μέχρι την άλλη βδομάδα που θα γίνει η παρουσίαση και μετά κάντε τις κριτικές σας. Ας μην σπεύδουμε να κάνουμε κριτική με βάση τη φημολογία
vagpap Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά δεν έκανα καμία ιδιαίτερη κριτική, ούτε είχα ακούσει κάποια φημολογία, ούτε βεβαίως επειδή η είδηση αφορά Mac. Απλά επειδή πρόσφατα άνοιξα τον μετασχηματιστή/φορτιστή για το laptop μου, που ήταν πρεσσαριστός... δεν είναι πλέον, για να κάνω 2 κολλήσεις στα καλώδια που είχαν φύγει από τη θέση τους, αυτό μου πέρασε με τη μία από το μυαλό ;-)
cosmosfera Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παντα πρωτοπορος η apple ,οφειλουμε να το αναγνωρισουμε... Αναμενω με αγωνια τη παρουσιαση.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι περιμένω να δω αυτό το "πέσιμο της τιμής". Πάλι άλλοι θα φταίνε για το ότι θα κοστίζουν παραπάνω από ότι τα macbook που είναι τώρα στην αγορά.
pantnick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αφού είπαμε επιθετική τιμολογιακή τακτική...
Jojos170304 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ότι μ@μ@κία θες θα βρούνε για να ψαρώνουν τα fanboys
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αφού είπαμε επιθετική τιμολογιακή τακτική... Η apple και η ikea...
mihalakis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το κόστος θα πέσει, αυτό δε σημαίνει οτι θα πέσει και η τιμή.Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Μιλάμε για apple οπότε το μόνο που θα αλλάξει θα είναι το κέρδος για την εταιρεία. Θα πουλάει κλασικά στην ίδια τιμή παρόλο που το κόστος της είναι μικρότερο, απλούστατα γιατί είναι απλ (δλδ ένας υπολογιστής όπως όλοι οι άλλοι μόνο που κουβαλάει ένα φρούτο στην πλάτη του)
S2Katana Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και μετά θα είναι πριτσινοτά/πρεσαριστά τα σασί, και αν χαλάσει κάτι θα το πετάς ολόκληρο, μιας και δε θα έχει βίδες ώστε να το ανοίξεις και να το αντικαταστήσεις... Kαι εμένα αυτό με προβλημάτισε.
tzoykas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εμένα τον πτωχό θα μου εξηγήσει κάποιος που ακριβώς είναι η "επανάσταση"; γιατί μου διαφεύγει .... Εγώ επανάσταση ξέρω του '21, του Che, τη Γαλλική .... άντε και τη νανοτεχνολογία .... Μονοκόματο σασί .... και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ .... τι μου λες .... εξωτικό ..... Αν πω εγώ τώρα "ουστ" θα έχω άδικο; (όχι στα Mac αλλά στο marketing .....)
Vice Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον δεν θέλουν κανείς να βάζει πλέον το χεράκι του στα ενδότερα των μηχανημάτων τους και κάνουν ότι μπορούν για να τους αποτρέψουν. οπως είπαν και οι φιλοι πιο πάνω θα χαλάει κάτι ασήμαντο και θα φεύγει Πακέτο όλο το μηχάνημα RMA. ερε ταλαιπώρια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα