Typhoon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Σωστή και η άποψη του Voodooman. Εν τέλει δεν χρειαζόμαστε και πολύ ισχυρότερα PC, τουλάχιστον το 95% από εμάς. Βέβαια ο ανταγωνισμός καλό κάνει εν τέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Τις θυμάμαι τις εποχές που η Intel ήταν η μοναδική λογική επιλογή αγοράς. Τα PC κόστιζαν όσο κοστίζουν και τώρα. Εγώ βλέπω και ένα καλό, με την πτώση του ανταγωνισμού θα πέσει ο ρυθμός εμφάνισης νέων προϊόντων, το software θα ηρεμήσει και αυτό και η αγορά θα πέσει σε ένα τέλμα που ίσως και να έχουμε ανάγκη. Εγώ πάντως άλλα θυμάμαι.. Το καλό με τα πολλά μοντέλα σήμερα είναι ότι άμα θέλεις να φτιάξεις ένα budget pc μπορείς να πάρεις επεξεργαστή με 30 ευρώ και θα τρέχει τα πάντα. Τότε με 10.000 δρχ έπαιρνες επεξεργαστή? Δε νομίζω.. Άν το socket δεν αλλάζει συχνά δεν βλέπω πρόβλημα με τα πολλά μοντέλα. Το αντίθετο μάλλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ένα καλό PC δεν κόστιζε πάντα ένα καλό μηνιάτικο; Από το '96 που πληρώνω, έτσι θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πότε έπαιζε η Intel μόνη της; Τουλάχιστον όσο θυμάμαι από εποχή Pentium, υπήρχε και η AMD... Πίστεψε με οι προγραμματιστές δεν πρόκειται να στρωθούν να αξιοποιήσουν το υπάρχουν hardware όσο θα θέλαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Kαι εγώ θυμάμαι επί εποχής pentium την AMD και την cyrix, αλλά δεν ήταν και τόσο καλές επιλογές, ήταν πιο badget CPUs, για αυτούς που ήθελαν να γλιτώσουν καμμιά 20αριά χιλιάδες δραχμούλες. Ε, και πιστεύω ότι και τώρα, αν όλα πάνε τόσο χάλια για την AMD, πάλι θα βρεθεί κάποια εταιρεία να καλύπτει το κάτω μέρος της αγοράς. Άλλωστε, οι οικονομολόγοι δεν λένε ότι το ολιγοπώλιο είναι χειρότερο και από το μονοπώλιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 H AMD υπήρξε πρακτικά σε 2 σημεία: 1) Για λίγο με την εποχή των 486, όταν έβγαλε τους 486DX4 μέχρι 133MHz ενώ η Intel έβγαλε τους Pentium που ξεκίνησαν από τα 66/66MHz. 2) Από τον Athlon (Thunderbird core) μέχρι και όταν βγήκε ο Core 2 ουσιαστικά. Κατά τα άλλα ναι υπήρχε αλλά δεν ασχολούταν κανείς μαζί της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα