kfyros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 αλλά από την άλλη νομίζω πως το αμάξι χρειάζεται οπωσδήποτε ευθυγράμμιση(μου το έχει πει φίλος-μάστορας αυτό),αλλά αυτοί μου το έβγαλαν στα όρια του τέλειου!! Πόσο φίλος σου είναι ο μάστορας ? Γιατί δε νομίζω ότι τα μηχανήματα των ΙΚΤΕΟ χάνουν... Το αμάξι χρειάζεται ευθυγράμμιση όταν εμφανώς τραβάει προς μια μεριά.
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Το αμάξι χρειάζεται ευθυγράμμιση όταν εμφανώς τραβάει προς μια μεριά. Δεν ειναι μονο το "τραβηγμα". Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που μπορουν να κανουν ενα αυτοκινητο επικινδυνο λογω κακης γεωμετριας του μπροστινου. Να θυμαστε οτι η αναρτηση ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα, και η συμπεριφορα της (και κατ'επεκταση, η συμπεριφορα του τιμονιου) γινεται επικινδυνη με πολυ μικρες διαφοροποιησεις στις ανοχες. Πολλα προβληματα δεν γινονται αντιληπτα απο το μεσο οδηγο (ελλειψη εμπειριας η οδηγηση του αυτοκινητου τελειως μηχανικα). Το καμπερ, η εσωτερικη συγκλιση των τροχων (toe-in) καθως και η γραμμικοτητα του συστηματος διευθινσης παιζουν μεγαλο ρολο. Ενα σημαδι προβληματικου μπροστινου ειναι το νευρικο τιμονι (η γραμμικοτητα του εχει χαθει).
orck Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι μεσα σε ενα ετος περνανε 3 χρονιες; δηλαδη το 2009 τι χρονιες θα περνανε; το 05-06-07; μαλλον 4..παλιοτερα πριν ανοιξουν τα ιδιωτικα υπολογιζες κανα 10αρη χρονια για Αθηνα τωρα που ανοιξαν κ ελατωθηκε η κινηση στα δημοσια , χαλασαν τα πραγματα κ απο φετος περνανε του ετους 02-03-04!!!
Freakster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι μεσα σε ενα ετος περνανε 3 χρονιες;δηλαδη το 2009 τι χρονιες θα περνανε; το 05-06-07; Φαντάζομαι του χρόνου θα περνάνε 3-4-5, μετά το 4-5-6 και ούτω καθεξής.
gvaggis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πόσο φίλος σου είναι ο μάστορας ? Γιατί δε νομίζω ότι τα μηχανήματα των ΙΚΤΕΟ χάνουν... Το αμάξι χρειάζεται ευθυγράμμιση όταν εμφανώς τραβάει προς μια μεριά. Το αμάξι μου τραβάει εμφανώς προς την μια μεριά Η γνώμη του μάστορα/φίλου μου ήταν συμπληρωματική.. Δεν έχω λόγω να θίξω το μηχάνημα κανενος.Τα γεγονότα λεώ.. Απλά,επειδή υπάρχει κ η φήμη πως τα ιδιωτικά κανουν κ λίγο τα στραβά ματια καμιά φορά..για να ξαναπάς!
Sorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Απλά,επειδή υπάρχει κ η φήμη πως τα ιδιωτικά κανουν κ λίγο τα στραβά ματια καμιά φορά..για να ξαναπάς! Σε δύο ιδιωτικά που τσέκαρα, έλεγαν ξεκάθαρα οτι στην περίπτωση που "κοπείς" και χρειαστεί επανέλεγχος, τότε δεν ξαναπληρώνεις.
gvaggis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σε δύο ιδιωτικά που τσέκαρα, έλεγαν ξεκάθαρα οτι στην περίπτωση που "κοπείς" και χρειαστεί επανέλεγχος, τότε δεν ξαναπληρώνεις. Ισχύει αυτό. Όταν έλεγα "για να ξαναπας" εννούσα στη διετία,στον επόμενο έλεγχο
Sorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ισχύει αυτό.Όταν έλεγα "για να ξαναπας" εννούσα στη διετία,στον επόμενο έλεγχο A ok. Κατάλαβα
PCFUN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 και γω θα περάσω σε μερικές μέρες, σε ιδιωτικό θα πάω αλλά ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που πέρασε πρόσφατα που κυμαίνονται οι τιμές των ιδιωτικών. εγω ήξερα 50-60 ευρώ αλλά είδα χθές μια διαφήμηση για ενα ικτεο που έλεγε τωρα μόνο σε μας απο 83 ευρω μόνο 61 μάλλον κόλπο είναι? Εγω θα το πάω μάλλον σε autovision δε πιστεύω να ειναι όντως 83
orck Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 λιγοτερο απο 50αρικο ειναι απλα εαν θες και καρτα καυσαεριων κοστιζει επιπλεον 12 ευρω εαν εχεις καθυστερησει εχεις και επιπλεον κοστος
qangel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Πέρσι το πήγα στην express service πλήρωσα γύρω στα 50 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) άψογο περιβάλλον γρήγορη εξυπηρέτηση όλα καλά. Μπορούσα να δω το αμάξι από την βιτρινα που χωρίζει τον χώρο ελέγχου με την αίθουσα αναμονής την ώρα που ρουφούσα το καφεδάκι μου χάζευα στις τηλεοράσεις και θαύμαζα το πολύ κυριλάτο περιβάλλον και την τέλεια οργάνωση/λειτουργία για τα ελληνικά δεδομένα... Νομίζω ότι είναι μόνο στη Θεσσαλονίκη αυτό. Τώρα για autovision και άλλα ιδιωτικά κτεο δεν ξέρω όμως πιστεύω ότι είναι το ίδιο ευχάριστη εμπειρία. Στο δημόσιο το παράβολο που πληρώνεις για ι.χ. είναι 40 ευρώ και περιμένεις ώρες ενώ σε ένα ιδιωτικό είναι κατιτίς παραπάνω αλλά καμία σχέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.