Dakonblackblade Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εφτασε η χαρούμενη στιγμή να περάσω και εγώ το ΚΤΕΟ.Τι προτείνετε?Να πάω σε ένα ιδιωτικό?Αν ναι , ποιο?Τι πρέπει να προσέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Την προηγούμενη Παρασκευή πέρασα εγώ. Φυσικά να πας σε ιδιωτικό. Οι τιμές κυμαίνονται απο 40? εως 50?. Εγώ έδωσα 45? σε αυτό που πήγα. Καθόλου αναμονή, πολύ ωραίο περιβάλλον και μέχρι να τελειώσω τον κερασμένο φραπέ είχαν ήδη τελειώσει. Και οι τύποι, όντως έκαναν έλεγχο και ήδη πριν απο μένα έκοψαν δύο. Τα μόνα που πρέπει να προσέξεις είναι να δουλεύουν τα φώτα σου, φλας, υαλοκαθαριστίρες και να έχεις τρίγωνο, φαρμακείο, πυροσβεστήρα. Επίσης ο καταλύτης σου να δουλεύει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ σε ιδιωτικό... Σε χρόνο 0 είχα τελειώσει... Ο Sorath μας κάλυψε πλήρως πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rakka Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εγω το δικο μου δν το εχω περασει κ αφου δν λειτουργει τπτ δν κανω τον κοπο να το παω.Παντως αν το παω ποτε κ εγω το ιδιωτικο θα επιλεξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εγω το δικο μου δν το εχω περασει κ αφου δν λειτουργει τπτ δν κανω τον κοπο να το παω.Παντως αν το παω ποτε κ εγω το ιδιωτικο θα επιλεξω Αν σε σταματήσουν θα παρακαλάς να το είχες περάσει. (νόμιζω 400? + πινακίδες+αυτόφωρο αν είναι χρέπι). Για ψάξτο καλύτερα για να μην κλαις μετά. -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 05 : 16 : 57----- Εγώ το πέρασα εκπρόθεσμα 2 μήνες και πλήρωσα περίπου 90 ευρώ (μαζί με το πρόστιμο). Οπωσδήποτε σε ιδιωτικά. Και να είσαι ακριβής στο ραντεβού σου γιατί δεν είναι κωλοχανεία. Σε 20 λεπτά έχεις ξεμπερδέψει. Και καλό είναι να το πας μια βόλτα από το μηχανικό να του ρίξει μια ματιά , μπας και.... Δες εδώ για να βρεις κάποιο που να βολεύει http://www.i-kteo.gr Σε δημόσιο το πας μόνο αν θέλεις να τους τα σκάσεις για να στο περάσουνε (αν είναι ρημάδι και δημόσιος κίνδυνος). Βέβαια αν (χτυπάω ξύλο) γίνει ατύχημα και είναι ρημάδι με σφραγίδα κτεο, θα τους πάρει όλους ο διάολος (και αυτόν που υπέγραψε στο κτεο και τον ιδιοκτήτη του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Την τελευταία φορά που πέρασα ΚΤΕΟ ήταν στην express service. Πολύ καλύ εξυπηρέτηση. Με το που μπαίνεις στην είσοδο, έρχεται υπάλληλος και παίρνει το αυτοκίνητο σου. Ενας άλλος υπάλληλος σε οδηγεί στην γραμματεία και έπειτα σε παει στην υποδοχή όπου αναμένεις το αυτοκίνητο. Εκεί σε κερνάνε καφέ-σαντουιτς και έχει και playstation για τα μικρά ή μεγάλα παιδιά. Προτού προλάβεις καν να πιεις 3-4 γουλιές καφέ το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και σε καλούν απο το μεγάφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγω το δικο μου δν το εχω περασει κ αφου δν λειτουργει τπτ δν κανω τον κοπο να το παω.Παντως αν το παω ποτε κ εγω το ιδιωτικο θα επιλεξω Μάλλον θέλεις να μιάσεις το 30χρονο corolla του γείτονά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvaggis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έχω περάσει δημόσιο 2 φορές. εκτός από την καθυστέρηση, όπου έχασα κανα δίωρο με την όλη διαδικασία, παράπονο δεν είχα. Δεν πλήρωσα κανένα κ το αμάξι ήταν κ 12 ετών.. Την τρίτη φορά πήγα σε ιδιωτικό τώρα που άλλαξα αμάξι, κ έμεινα ικανοποιημένος. Πάντως ούτε καφέ κέρασαν ούτε Play είχαν οπότε την άλλη φορά θα πάω στην Express Service κ εγω!! Μου άρεσε που με 45 Ευρώ καθάρισα σε 20 λεπτά, αλλά από την άλλη νομίζω πως το αμάξι χρειάζεται οπωσδήποτε ευθυγράμμιση(μου το έχει πει φίλος-μάστορας αυτό),αλλά αυτοί μου το έβγαλαν στα όρια του τέλειου!! Ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 το τεραστιο πλεονεκτημα των ιδιωτικων δεν ειναι ο κερασμενος καφες ή η ωραια και καθαρη αιθουσα αναμονης αλλα το οτι σε 20 λεπτα αντε μιση ωρα ξεμπερδευεις κανενας δεν περιμενει απο το κτεο να του πει αν ειναι ενταξει το αμαξι ή οχι ολοι θελουν το αυτοκολλητακι για να ειναι καλυμμενοι σε περιπτωση ελεγχου στο συνεργειο θα σου πουνε αν ειναι ενταξει ή οχι ριχνεις μια βολτα πριν πας στο κτεο, τσεκαρουν τα βασικα για να ξεμπερδεψεις ευκολα και μετα το επισκευαζεις κανονικα αν εχει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panchem Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν αυτοκίνητο που έχει πινακίδες από επαρχία αλλά κυκλοφορεί στην Αθήνα πρέπει να περάσει από ΚΤΕΟ εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Οπου θες πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 autovision. εκλεισα ραντεβου μεσα σε 20 λεπτά τελείωσα. Πλήρωσα 44 ευρω. Στα κ*λοδημόσια πληρώνεις 30 ευρω παράβολα και περιμένεις γύρω στις 9 ωρες εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Απο τη στιγμή που αγόρασες αυτοκίνητο, πρέπει να περάσουν 5 χρόνια μέχρι να ελεγχθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 μαλλον 4.. παλιοτερα πριν ανοιξουν τα ιδιωτικα υπολογιζες κανα 10αρη χρονια για Αθηνα τωρα που ανοιξαν κ ελατωθηκε η κινηση στα δημοσια , χαλασαν τα πραγματα κ απο φετος περνανε του ετους 02-03-04!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.