NOPSTRIM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα! Όπως λέω και στον τίτλο, έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την οθόνη μου! Εκεί που την κοιτάω και είναι όλα μια χαρά, ξαφνικά κάνει κάτι περίεργα (όχι χιόνια, αλλά γραμμές και όχι γραμμές που πάνε από πάνω προς τα κάτω, αλλά οριζόντιες γραμμές που πάνε πολύ γρήγορα δεξιά αριστερά σαν να μετακινείτε όλη η εικόνα, σαν να μην μπορεί να την κρατήσει σταθερή...) Παρατήρησα ότι αν βγάλω τους codecs σταματάει το φαινόμενο, όμως τους χρειάζομαι γιατί έχω συνδέσει ps3... Παλιά δεν το έκανε αυτό... Πρόσφατες αλλαγές που έκανα και παρατήρησα το φαινόμενο (εγκατάσταση Internet Download Manager) (πιο παλιά εγκατάσταση codec αλλά δεν είχα πρόβλημα) Μήπως ήρθε η ώρα να πάρω ένα χαρτάκι που λέγετε εγγύηση και να πάω μια βόλτα; Ευχαριστώ πολύ!
NOPSTRIM Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω... Άλλαξα καλώδιο από DVI σε RGB αλλά και πάλι τίποτα... Έχουμε και λέμε, 1) Άλλαξα καλώδια, αλλά δεν έγινε τίποτα 2) Έκανα Scan for artifacts, πάνω από δυο ώρες, αλλά και πάλι δεν βρήκε τίποτα 3) Το μόνο που δεν έχω κάνει, είναι να βάλω την οθόνη, σε άλλο υπολογιστή δεν το κάνω γιατί δεν έχω... Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι η οθόνη είναι ανάμεσα σε (πύργο, εξ.σκληρό,ηχεία,router,switch,τα καλώδια τους) και σε απόσταση μικρότερη των 30cm; Ανέβασα βίντεο στο Rapid αν μπορείτε κατεβάστε το να δείτε τι παθαίνω... Είναι 26MB sorry αλλά δεν έχω converter... Αυτό που θα δείτε τώρα που σας τα γράφω κάντε το χ2 Να την πάω σε κάνα φίλο, η πιστεύεται ότι φταίει η οθόνη; Δεν είναι πάνω από 4 μήνες που έχω τον υπολογιστή. -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 11 : 56 : 55----- Ρε παιδιά γιατί δεν ενδιαφέρετε κανένας; Μόλις παρατήρησα κάτι, Σε ανάλυση 1440χ900 το πρόβλημα συνεχίζει, αλλά δεν είναι ορατό στο μάτι, παρά μόνο αν διαβάσεις κάτι και παρατηρήσεις τα γράμματα. Σε ανάλυση 1680χ1050 γίνεται χαμός!!! Μήπως είναι η κάρτα γραφικών;
Age4Greeks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μπορει να φταιει οτιδηποτε αλλα συνηθως οταν υπαρχουν τετοια προβληματα που δεν ειναι συνηθισμενα για να βρεις τη λυση προσπαθεις να απομονωσεις τις πιθανες περιπτωσεις. Δηλαδη, καταρχην, αν και ειπες οτι δεν μπορεις να δοκιμασεις αλλου την οθονη ή το Πισι καλο ειναι να το επιδιωξεις. Πανε σε ενα φιλο σου το μηχανημα-ξερω φασαρια αλλα αναγκαιο- και δοκιμασε συνδιασμους περιπτωσεων με τα αντιστοιχο δικο του hardware. Ετσι οπως το περιγραφεις παντως εμενα για καρτα γραφικων μου ακουγεται αλλα καλο ειναι να το τσεκαρεις και συ.
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Την πήγα και την δοκίμασα, τελικά φταίει η οθόνη! Τηλεφώνησα στην Samsung μου είπαν σε 2 μέρες θα μου στείλουν καινούργια και θα πάρουν την παλιά... Πέρασαν τρις μέρες και τούς παίρνω τηλέφωνο, μου λένε πάρε το μαγαζί που την αγόρασες να σου φέρουν καινούργια, εμείς δεν έχουμε κομμάτια... Τηλεφωνώ στο E-Shop και μου λένε, πέρασε από ένα κατάστημα, να την δει ο τεχνικός και αν έχει πρόβλημα, θα στην αλλάξουμε... Ερώτηση 1: Θα μου την αλλάξουν;;;;;; Η θα πάρω την ίδια και θα νομίζω ότι έχω καινούργια; Ερώτηση 2: Θα κρατήσει πολύ η όλη ιστορία; γιατί έχω και εργασίες να κάνω...
SwAToNeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Λογικά θα στην αλλάξουν. αν και απο e-shop την έχω πατήσει με μητρική. υποτίθεται μου δώσανε καινούργια αλλά μαλλον η ίδια ήταν και ξανά μανά τρέξιμο. Όπως την παραλάβεις ζήτησε να την δοκιμάσεις επιτόπου αν μπορούν ή αν είναι χαλασμένη ζήτα πιστοτικό για να πάρεις καινούργια.
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Θα είναι υπερβολή να τους ζητήσω να την δοκιμάσουν τώρα που θα τους την πάω; Μπας και γλιτώσω χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.