Προς το περιεχόμενο

asus wl 600 προβλημα

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το εν λόγο ρουτερ και δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα! το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι παλιότερα το χρησιμοποιούσα! Μετα απο αναβάθμιση όπου μου δωσαν και το κλασικό ρουτερ της connex κρατώντας τα παλιά μου username και password αυτό της asus δε δούλευε! Τώρα χρησιμοποιώ αυτό που μου δωσαν αλλα θέλω το άλλο για να αξιοποιήσω τις 2 usb όπως έκανα παλίότερα!

Δημοσ.

Αυτο ειναι ρουτερ...δεν εχει μοντεμ, αρα δε βαζεις κανενα κωδικο για να παρεις ιντερνετ...βαλε το ρουτερ του connx και συνδεσε το σε μια LAN πορτα του asus και απενεργοποιησε το dhcp στο asus.

Δημοσ.

Ξεχασες να βαλεις ενα g στο τελος και ειδα αλλο.....

Το WL-600G ειναι οντως μοντεμ-ρουτερ .

Τι αναβαθμιση εννοεις? Ταχυτητας?

Τσεκαρε σε αυτο που δουλευει , αν εχει PPPoE/LLC ή PPPoA/VC mux και δες τι εχει το asus.

Δημοσ.

το δν μπορεις να συνδεθεις σημαινει οτι δεν κανει sync η οτι δεν παιρνει Ip?δοκιμασε αλλο firmware?δοκιμασες και pppoe /llc και pppoa/vc?μπορεις να το κανεις και σαν access point στην χειροτερη οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω αρκει το adsl router να μην εχει την ιδια ip με το asus πχ αν το adsl router ειναι 192.168.1.1 το asus na ειναι 192.168.1.100.

Δημοσ.
Ξεχασες να βαλεις ενα g στο τελος και ειδα αλλο.....

Το WL-600G ειναι οντως μοντεμ-ρουτερ .

Τι αναβαθμιση εννοεις? Ταχυτητας?

Τσεκαρε σε αυτο που δουλευει , αν εχει PPPoE/LLC ή PPPoA/VC mux και δες τι εχει το asus.

ναι αναβάθμιση ταχύτητας απο 2 σε 24 mbps (το πόσα πιάνω είναι άλλο θέμα :P). Τα PPPoE/LLC ή PPPoA/VC mux που λες είναι για τη σύνδεση με τον πάροχο έτσι? απο σο ξέρω η connex δηλαδη η otenet ειναι PPPoE/LLC όπου αυτά βάζω στο asus

Δημοσ.

έκανα αναβάθμιση το firmware και δουλεψε! Τώρα κάτι άλλο ασχετο. Το συγκεκριμένο ρουτερ μπορει να συνδεθει με εκτυπωτη και να ειναι print server, αυτό σημαίνει οτι δε μπορω να σκανάρω? Δηλαδη μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο ως εκτυπωτή? (απο τους υπολογιστές που βρίσκονται στο δίκτυο)

Δημοσ.

scanner οχι.εκτυπωτη παιρνει και καποια δεν ξερω αν το κανει αυτο αλλα θα το γραφει το manual περνουν και σκληρο δισκο εξωτερικο

Δημοσ.

ναι το ξερω για εκτυπωτή, απλα επειδή το δικό μου είναι πολυμηχανημα αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να σκανάρω κιόλας

Δημοσ.

Δεν ξερω το ρουτερ ακριβως τι δουλεια κανει, παντως αν το βλεπεις κανονικα σαν δικτυακο εκτυπωτη, ισως να φαινεται και σαν scanner στον πινακα ελεγχου. Ισως να μην φαινεται, αλλα να γινεται να προσθεσεις δικτυακο scanner. Δοκιμασε το

Δημοσ.

Λοιπόν πηγαίνω να κάνω add scanner αλλά όταν μου λέει να επιλέξω μοντέλο και διαλέγω απο το cd δε κάνει τίποτα! Καμια ιδέα??

Επίσης το πολυμηχάνημα μπορεί και δέχεται xd memory cards μπορώ να κάνω καμια πατέντα και να μεταφέρω δεδομένα απο τη κάρτα στο pc? (καθως έχω τη δυνατότητα να κάνω scan και να αποθηκευτεί στη memory card)

Δημοσ.

Αν παρεις ενα usb card reader για το pc, γινεται ευκολα.

Τωρα στο add, δε θυμαμαι ακριβως στα XP... λεει δικτυακο? Sto network places φαινεται πουθενα ο printer?

Δημοσ.

δεν νομιζω να καταφερεις να δεις ουτε το scanner ουτε να δεις το card reader του.τα scanner ποθ παιζουν δικτυακα εοχυν κατι drivers για remote scanarisma οσο ξερω.δεν ξερω αν θα μπορουσες να δεις το card reader γενικως απο το δικτυο σου η να το κανεις san map network drive.επιδη ο εκτυπωτης θα εχει κατι σαν ip ισως να φανει το card reader ισως και οχι λογω του ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...