Curunvir Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, το πρόβλημα στη δική μου περίπτωση είναι το εξής : Έχω 2 σκληρούς δίσκους στο κουτί του υπολογιστή μου όπου ο ένας εκ των 2 έχει διαιρεθεί σε 2 ξεχωριστά μέρη(partitions). Στο δίσκο που έχει διαιρεθεί σε 2 μέρη, στο ένα εκ των 2 μερών έχω εγκαταστήσει τα Windows Vista© και το δεύτερο μέρος(E) είναι για αποθήκευση δικών μου αρχείων. Το πρόβλημα είναι, πως ενώ οποιοδήποτε πρόγραμμα που εγκαθιστώ στον υπολογιστή μου επιλέγω να εγκαθίσταται στο 2 μέρος(E) του διαιρεμένου δίσκου και όχι στον C που είναι εγκατεστημένα τα Windows ώστε να μην τον φορτώνω με προγράμματα & αρχεία, στο μέρος C(που είναι εγκατεστημένα τα Windows) ολοένα και μειώνεται η χωρητικότητά του χωρίς να εγκαθιστώ κάποιο πρόγραμμα ή αρχεία. Να σημειώσω πως έχω ελέγξει τα files directories του Firefox και άλλων προγραμμάτων και έχω βεβαιωθεί πως κανένα αρχείο που κατεβάζω απο το Internet δεν εγκαθίσταται κατα λάθος στο δίσκο C. Μήπως έχετε κάποια ιδέα για το τί να κάνω ώστε να μην μειώνεται αναίτια το τμήμα του δίσκου όπου είναι εγκατεστημένα τα Windows? Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Κάνε disable το system restore (αν δεν το χρησιμοποιείς) ή περιόρισε τον χώρο του. edit: Επίσης έλεγξε τα temp directories μήπως έχει μαζευτεί σαβούρα.
vajo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ που έχω βίστα το ίδιο μου κάνει. Όπως λέει ο antonl άμα κάνεις disable το restore θα διαγραφούν όλα τα σημεία επαναφοράς και θα αυξηθεί και πάλι η χωρητικότητα, αν όμως χτύπα ξύλο χρειαστείς να τον επαναφέρεις σε προηγούμενο σημείο για να διορθώσεις κάτι δεν θα μπορείς. Εγώ συνήθως το kάνω disable και μετά το ξανά ενεργοποιώ, για καλό και για κακό και όταν ξανά μειωθεί (αρκετά) επαναλαμβάνω την διαδικασία. Την άλλη φορά μαζί μετά σημεία επαναφοράς είχα χάσει χώρο 5 GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.