kostasKJ7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που μετατρέπει αγγλικό pdf σε ελληνικό? πχ έχω ένα manual του Dreamweaver στα αγγλικά και θέλω να το μετατρέψω στα ελληνικά. όποιος μπορεί ας βοηθήσει...
accipio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δηλαδή θέλεις πρόγραμμα να σου μεταφράσει αυτόματα το pdf από αγγλικά σε ελληνικά; Καλά θα ήταν να υπήρχε κάτι τέτοιο, αλλά δε νομίζω να υπάρχει.
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ έχω καμια 10αριά manual από προγράμματα σε pdf και θέλεω να τα μεταφράσει κάποιος στα Ελληνικά. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Και μην μου πείτε για το systran... Θέλω να καταλαβαίνω τι γράφει.
alex2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά αν ασχολείστε με πληροφορική είναι απαραίτητο πλέον να μάθετε καλά Αγγλικά. Όσο και να το παλεύετε πρόγραμμα που να μεταφράζει, και μάλιστα τεχνικό κείμενο, αξιοπρεπώς δεν θα βρείτε.
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά αν ασχολείστε με πληροφορική είναι απαραίτητο πλέον να μάθετε καλά Αγγλικά.Όσο και να το παλεύετε πρόγραμμα που να μεταφράζει, και μάλιστα τεχνικό κείμενο, αξιοπρεπώς δεν θα βρείτε. Υπ' όψιν, εγώ αστειευόμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.