Προς το περιεχόμενο

Ποιος είναι ο καλύτερος 640GB HDD?

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πρότινος η επιλογή στα 640GB ήταν ο (πολυαγαπημένος του forum) WD6400AAKS. Σήμερα όμως που φτιάχνω την λίστα με τα ψώνια (φέτα, σαμπουάν, σκληρός...) είδα ότι υπάρχουν καινούργιοι hdd σε αυτή την κατηγορία. Οι παρακάτω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301757

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303735

Τι ξέρουμε για αυτούς;

• Super Moderators
Δημοσ.

ο συγκεκριμένος 640gb WD δεν είναι ο "αγαπημένος" του forum γιατί είναι ο καινούριος/ακριβότερος από την Black Edition της WD με τα 32mb cache...

δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω δει συγκριτικά ανάμεσα σε αυτούς τους 2, αν βρω κάτι θα ενημερώσω

Δημοσ.

Ο δίσκος που περιγράφεις είναι ο WD6401AALS και πράγματι δεν είναι ο αγαπημένος του forum. Άλλα εγώ ανέφερα ως αγαπημένο τον WD6400AAKS (που είναι ο φθηνότερος των δύο WD).

Θα μπερδεύτηκες από τα link!

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι i blame the links

δεν διάβασα καν ολόκληρο το post σου :o

anyway η απάντηση είναι η ίδια, δεν έχω δει reviews ακόμα :-(

Δημοσ.

Έχω έναν 640άρη AAKS εδώ και λίγες βδομάδες. Κοιτώντας μόνο τις τιμές αυτών που δείχνεις σε σύγκριση με τον AAKS, σκέφτομαι πως θα είμαι πολύ ανόητος αν δεν «χτυπήσω» έναν ακόμη σχετικά σύντομα, και όσο υπάρχει ακόμη στην αγορά.

wd640aaksmi4.png

Τί λες τώρα!

• Super Moderators
Δημοσ.

θα θέλα να δω τον Velociraptor 74gb πως τα πάει :P

από ότι άκουσα θα είναι στα επίπεδα του 300αρη...δλδ πιο γρήγορος από τον 640αρη

ρε parsifal, 16.7ms random access δεν είναι κάπως πολλά? :o

Δημοσ.

@ parsifal

Μια χαρά αγορά θα είναι (59? γαρ) αλλά σαν να είναι λίγο πιο γρήγορος ο seagate...

@ ThReSh

Σαφώς ο Velociraptor σπέρνει αλλά 220+ ? για 300GB είναι κάπως αλμυρός. Παίρνεις 4 AAKS... Ο 74άρης πόσο θα κάνει;

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά κάπου στα 130 euro θα κάνει...

ναι αλλά για windows/programs/games φτάνει και περισσεύει ένας 300gb Velociraptor, σχεδόν 10ms κάτω το random access...

Δημοσ.
ρε parsifal, 16.7ms random access δεν είναι κάπως πολλά? :o

Ναι, δίκιο έχεις. Ήταν ενεργοποιημένο by default το acoustic management. Τώρα που το έκλεισα, έπεσε στα 12.κάτι...

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω εχω εναν τετοιο 640ρη (τον ΑΑΚS), και βγαζει περιπου τα ιδια αποτελεσματα.

Αλλα πως κλεινω το acoustic management parsi?

Απο το HD Tune υπαρχει επιλογη αλλα δε φαινεται να κανει κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...