Προς το περιεχόμενο

Αγορές από εξωτερικό

man99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βρήκα σε αυτό το σάϊτ http://www.electronics-mac-sony.com πολύ χαμηλές τιμές στα λαπτοπ

Αλλά νομίζω πως είναι από Κίνα!!

Το ξέρει κάποιος? Αν παραγγείλεις από εκει κάτι..θα πληρώσεις κάποια επιπλέον τέλη?

Πολυ απλα αν παραγγειλεις απο κει εχεις χασει τα λεφτα σου. Ειναι απατη, τελος.

Δημοσ.

Αλλά νομίζω πως είναι από Κίνα!!

Address: No.128 Qiyi Road,NanYang City, Henan,China

για να εισαι σιγουρος οτι ειναι απο εκει.

λογικα αν τα στελνουν με EMS ,Δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τελωνειο.αλλα δεν ξερεις καμια φορα.

βασικα και εγω νομιζω οτι ειναι απατη.

Δημοσ.

Ριξτε μια ματια στο forum βρε παιδια. Το site ειναι ΑΠΑΤΗ, τελος. Γιατι να πρωτομιλησουμε? Για τις εικονες που εχει πανω πανω οτι ειναι πιστοποιημενο και καλα απο διαφορες αξιοπιστες εταιριες? Φαινεται ξεκαθαρα οτι εχουν απλα παρει τις εικονες. Για το οτι δεν δεχεται paypal? Για το οτι θα βαλετε τα λεφτα σας σε ενα λογαριασμο χωρις να εχει ο αλλος καμια υποχρεωση να σας στειλει το προιον? Ειναι ο κανονας της απατης,

Δημοσ.
Ριξτε μια ματια στο forum βρε παιδια. Το site ειναι ΑΠΑΤΗ, τελος. Γιατι να πρωτομιλησουμε? Για τις εικονες που εχει πανω πανω οτι ειναι πιστοποιημενο και καλα απο διαφορες αξιοπιστες εταιριες? Φαινεται ξεκαθαρα οτι εχουν απλα παρει τις εικονες. Για το οτι δεν δεχεται paypal? Για το οτι θα βαλετε τα λεφτα σας σε ενα λογαριασμο χωρις να εχει ο αλλος καμια υποχρεωση να σας στειλει το προιον? Ειναι ο κανονας της απατης,

Ναι θα συμφωνήσω κάνουν μπαμ τα certifications ότι είναι copy paste και το ότι δεν έχει ένα site το paypal σε μία από τις επιλογές πληρωμής είναι ύποπτο επίσης για το συγκεκριμένο το έχω διαβάσει και σε άλλο forum ότι είναι απατή.

Δημοσ.
Ναι θα συμφωνήσω κάνουν μπαμ τα certifications ότι είναι copy paste και το ότι δεν έχει ένα site το paypal σε μία από τις επιλογές πληρωμής είναι ύποπτο επίσης για το συγκεκριμένο το έχω διαβάσει και σε άλλο forum ότι είναι απατή.

Τα λεφτά τα στέλνεις σε κάποιον τύπο..όχι στο όνομα εταιρείας!!!

Μα και μένα μου φάνηκαν πολύ εξευτελιστικές οι τιμές ..εκτός και αν κυκλοφορούν ημιτασιόν λαπτοπ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...