Προς το περιεχόμενο

4870x2

geminio11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το φτιαξα

μεχρι τωρα εβαζα απευθειας το 1.2

ομως δοκιμασα

να βαλω πρωτα το 1.1 και μετα το 1.2 και επιασε

να σημειωσω οτι πριν μεσα στο παιχνιδι δν μ εβγαζε vsynv ενω τωρα βγαζει

Δημοσ.
το δοκιμασα και τπτ

πως μπορω να απενεργοποιησω τον ενα πυρηνα?

Λοιπον φιλος δοκιμασε να αλλαξεις τις επιλογες στο CCC και δοκιμαζε διαφορα set ups. Εγω ας πουμε απο την μερα που εβγαλα το CCC (γιατι μου τη σπαει) ειδα οτι επεσε η ποιοτητα εικονας μονο σε ορισμενα CG videos (οπως The witcher, Crysis, Titans quest) αλλα στα in game visuals ολα καλα και μια χαρα. Εσυ το χρησιμοποιεις το CCC?

Το τρεμουλιασμα των δεντρων που αναφερεις δεν ειναι θεμα της καρτας παντως μιας και το εχω δει απο 7600 gs ως και GTX280. Ειναι θεμα ρυθμισεων με το ΑΑ και ΑF και ισως καποιο ΑΙ η κατι τετιο. Μπορεις σιγουρα να το μειωσεις αλλα οχι να το εξαλειψεις.

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 09 : 29 : 27-----

Ενοείτε πως θα βάλεις τα patch 1.1 και 1.2 , αν και δεν νομίζω να μην τα εχεις βάλει,

και για drivers δοκίμασε τους 8.10 beta είναι οι καλύτεροι drivers αυτήν τη στιγμή απο ATI

Standar οι 8.10 ειναι καλοι?

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ!

Το σύστημα μου είναι (καινούριο) : Intel quand 9450 / Asus P5E / 4Gb ram ddr2 Mushin XP-8500 / Sparkle 8800GT

Και αρχίζω και γλυκοκοιτάω την Asus 4870x2..

Έχω 22'' οθόνη Hp αλλά τον συνδέω και με hdmi στην τηλεόραση fullhd 40''..

Δεν είναι οτι παίζω παιχνίδια αλλά η καρτούλα αυτή δεν με ικανοποιεί όταν την συνδέω στην tv για να βλέπω φull hd ταινίες (Άσχετο αλλά και ο ήχος δεν ακούγεται στην tv και έχω ακούσει οτι οι Ati δεν είχαν ποτέ τέτοι πρόβλημα..)

Αν πάρω μια τέτοια κάρτα θα την παντρευτώ(3-4 χρονάκια..) Δεν είμαι πολύ της αναβάθμισης γενικά!

Αυτό που με προβληματίζει είναι ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες της εν λόγο κάρτας..Αλλά αν δεν την ζορίζω δεν νομίζω να κάνει σαν τρελή..Κάνω λάθος?

Για να βάλω την κάρτα αυτή καλο θα ήταν να αλλάξω και κάτι άλλο στο σύστημα μου?

Πέρα απο το τροφοδοτικό που είναι Μ620 της coolmaster...

Ευχαριστώ !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...