Προς το περιεχόμενο

Free Kicks + Fifa 09

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα ξεχωριστό το τοπικ να είναι μαζεμένη σοφία των παικτών :P

So, any tips, γιατί τα free kicks μου φαίνονται παλούκι..; Άλλοι λένε να μην πειράζεις καθόλου τα sticks, άλλοι να πιέζεις lb ή rb.. Εσείς πως τα πάτε με τα free kicks? Any tips? Αλλάζει τίποτα, αν τα shots είναι σε manual?

Δημοσ.
Καλύτερα ξεχωριστό το τοπικ να είναι μαζεμένη σοφία των παικτών :P

So, any tips, γιατί τα free kicks μου φαίνονται παλούκι..; Άλλοι λένε να μην πειράζεις καθόλου τα sticks, άλλοι να πιέζεις lb ή rb.. Εσείς πως τα πάτε με τα free kicks? Any tips? Αλλάζει τίποτα, αν τα shots είναι σε manual?

κρατάς το Left Stick προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά ενώ σουτάρεις, για να δώσεις φάλτσο και το κρατάς εκεί...βέβαια πρέπει να υπολογίσεις και το φάλτσο αναλόγως τον παίκτη που έχεις

ΥΓ...πέρσι γλίτωσες γιατί παράτησες το FIFA08 και ασχολήθηκες με την φόλα (PES2008)...φέτος δεν έχει να πας πουθενά :P

Δημοσ.

Bring it on ρε, αφού ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το βρήκες και εσύ (απο τους τελευταίους, να σημειωθεί στα πρακτικά).

Backspin ή frontspin δεν δουλεύετε καθόλου;

Alexzzgr... Καλάααα με βρήκες απροετοίμαστο και με διασκόρπισες στους τέσσερις ανέμους, αλλά το έριξα στο practice τώρα.. με φαουλ, σουτ μακρινά, πλασεδάκια, δε θα ξέρεις από που θα έρθουν :P Φέρε και τον pantnick :P

Δημοσ.

Έβαλα γκολ με φάουλ τελικά χτες. Βέβαια το εκτέλεσε ο Τότι που λογικά τα έχει ανεβασμένα τα χαρακτηριστικά στο φάουλ αλλά έκανα αυτό που είπε ο ultralisk.

Αυτό φυσικά ήταν και το μόνο καλό στην τραγική χθεσινοβραδινή μου εμφάνιση

Δημοσ.
Έλα τώρα δεν ηταν τόσο ασχημα τα πράγματα...Σήμερα θα είναι χειρότερα.Τιμωρία στους άπιστους!

οντος ...κοιτα τους ολους τωρα..ασχολουνται με ΦΙΦΑ..ρε παιδια..χτες ολοι η friends λιστα μου ειταν full και ολοι παιζανε φιφα οπως λεει και η διαφημηση, Let's fifa! lol

Δημοσ.
οντος ...κοιτα τους ολους τωρα..ασχολουνται με ΦΙΦΑ..ρε παιδια..χτες ολοι η friends λιστα μου ειταν full και ολοι παιζανε φιφα οπως λεει και η διαφημηση, Let's fifa! lol

ασχολούμαστε με το Φιφα γιατι το πρό βγαίνει σε 10 μέρες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...