Freakster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλύτερα ξεχωριστό το τοπικ να είναι μαζεμένη σοφία των παικτών So, any tips, γιατί τα free kicks μου φαίνονται παλούκι..; Άλλοι λένε να μην πειράζεις καθόλου τα sticks, άλλοι να πιέζεις lb ή rb.. Εσείς πως τα πάτε με τα free kicks? Any tips? Αλλάζει τίποτα, αν τα shots είναι σε manual?
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δεν βρίσκεις άλλο τρόπο να απειλήσεις την εστία μου;;;
ultralisk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Καλύτερα ξεχωριστό το τοπικ να είναι μαζεμένη σοφία των παικτών So, any tips, γιατί τα free kicks μου φαίνονται παλούκι..; Άλλοι λένε να μην πειράζεις καθόλου τα sticks, άλλοι να πιέζεις lb ή rb.. Εσείς πως τα πάτε με τα free kicks? Any tips? Αλλάζει τίποτα, αν τα shots είναι σε manual? κρατάς το Left Stick προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά ενώ σουτάρεις, για να δώσεις φάλτσο και το κρατάς εκεί...βέβαια πρέπει να υπολογίσεις και το φάλτσο αναλόγως τον παίκτη που έχεις ΥΓ...πέρσι γλίτωσες γιατί παράτησες το FIFA08 και ασχολήθηκες με την φόλα (PES2008)...φέτος δεν έχει να πας πουθενά
Freakster Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Bring it on ρε, αφού ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το βρήκες και εσύ (απο τους τελευταίους, να σημειωθεί στα πρακτικά). Backspin ή frontspin δεν δουλεύετε καθόλου; Alexzzgr... Καλάααα με βρήκες απροετοίμαστο και με διασκόρπισες στους τέσσερις ανέμους, αλλά το έριξα στο practice τώρα.. με φαουλ, σουτ μακρινά, πλασεδάκια, δε θα ξέρεις από που θα έρθουν Φέρε και τον pantnick
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έβαλα γκολ με φάουλ τελικά χτες. Βέβαια το εκτέλεσε ο Τότι που λογικά τα έχει ανεβασμένα τα χαρακτηριστικά στο φάουλ αλλά έκανα αυτό που είπε ο ultralisk. Αυτό φυσικά ήταν και το μόνο καλό στην τραγική χθεσινοβραδινή μου εμφάνιση
pantnick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έλα τώρα δεν ηταν τόσο ασχημα τα πράγματα...Σήμερα θα είναι χειρότερα.Τιμωρία στους άπιστους!
dp@pa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έλα τώρα δεν ηταν τόσο ασχημα τα πράγματα...Σήμερα θα είναι χειρότερα.Τιμωρία στους άπιστους! οντος ...κοιτα τους ολους τωρα..ασχολουνται με ΦΙΦΑ..ρε παιδια..χτες ολοι η friends λιστα μου ειταν full και ολοι παιζανε φιφα οπως λεει και η διαφημηση, Let's fifa! lol
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Αφτο που ειπε ο ultra θα κανεις.Απλα αν εχις ronaldinio να σημαδευεις καμια 50αρια μετρα μακρια απο τιν εστια ,επειδη περνει τρελα φαλτσα
THE GODFATHER Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 οντος ...κοιτα τους ολους τωρα..ασχολουνται με ΦΙΦΑ..ρε παιδια..χτες ολοι η friends λιστα μου ειταν full και ολοι παιζανε φιφα οπως λεει και η διαφημηση, Let's fifa! lol ασχολούμαστε με το Φιφα γιατι το πρό βγαίνει σε 10 μέρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.