Insane84 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν...μεχρι πριν 1 βδομαδα ειχα συνδεση adsl over pstn 1mbps της forthnet και router το usr9108...ήμουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο online χωρίς καμία αποσύνδεση...πρόσφατα έβαλα connextalk 24mbps και ενα router της sagem που εδινε μαζι ο οτε...σε πρώτη φάση το router δε μπορουσε να δει 24 και έμενε στο 1mbps αλλά τελικά μετά από περίεργα d/c ενός δευτερολέπτου μου δώσανε από τον οτε 16 διότι παραπάνω δε μπορούσε να δει (η γραμμή)...το margin είναι μια χαρά...νόμιζα ότι λύθηκε το πρόβλημα με τα d/c όμως τώρα μου παρουσιάζει άλλα...όταν χτυπάει το τηλέφωνο και δε το σηκώνω αποσυγχρονίζεται τελείως το router και όταν βρίσκει ip είναι κόκκινο το φωτάκι και πρέπει να μπω στο router κάνω connect χειροκείνητα :s έχω την εντύπωση ότι πέφτει λόγω φαξ αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει τώρα και όχι με τη forthnet και το usr που είχα...εδώ που έφτασα φοβάμαι μήπως μου βγάλει και άλα d/c λόγω συναγερμού...(που και τέτοια δεν είχα με την παλιά...έχω φίλτρα παντού)...τι λέτε να φταίει...η καινούργια σύνδεση το καινούργιο router η κατι άλλο?...thx
tsakonas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πολλα μπορει να φταινε...δοκιμασε και με το usr, ειναι καλυτερο.
youser Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Πράγματι , όπως λέει κι ο Τσακωνας, πολλά μπορεί να φταίνε. Δοκίμασε να βάλεις τη γραμμή κατευθείαν πάνω στο μοντεμ βγάζοντας εκτός όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και παρακολουθησέ το για λίγο. Θέλει ψάξιμο πάντως...
Insane84 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Tελικά ήταν το φαξ...δεν είχε φιλτρο και μου το αποσυγχρόνιζε τελείως...τώρα είναι μια χαρά αν και μου κάνει 1 με 2 μικρές αποσυνδέσεις τη μέρα και ξαναβρίσκει ip αμέσως...το καταλαβαίνω γιατι είμαι στο lineage 24 ώρες το 24ωρο και μου βγάζει d/c from server (shop όχι bot ^^)...άλλαξα το sagem με το usr αλλα ακόμα τις κάνει...προφανώς η γραμμή μου (είναι οριακά κλειδωμένη στα 17mbps όπως μου είπαν απ τον οτε) τα παίζει καμιά φορά στις τόσο υψηλές ταχύτητες και πάω για 8mbps...(δράμα οι αποσυνδέσεις όταν είσαι mmoas... ^^)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.