Blue4u Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, sos, έχω πρόβλημα, χρειάζεται να κάνω format στο hp dv6000 που έχω αλλά έχω κάποιο πρόβλημα με το recovery, το δισκάκι μου το πέταξε χωρίς να μου το γράψει και τώρα δέν ξέρω τι να κάνω... από το recovery Manager δεν το κάνει... Όπως είναι ο σκληρός μου είχε ένα κομμάτι χωρισμένο 7 giga περίπου, και επειδή δέν έλεγε τί ήτανε και ήταν άδειο του έκανα format (πριν καιρό) και σκεύτομαι τώρα μήπως εκεί ήταν το recovery manager που είναι υπεύθυνο για το format. Άμα κάποιος ξέρει πως μπορώ να βρώ άλλο recovery disk ή καποιο site ή το οτιδήποτε παρακαλώ ας μου πεί. Όταν το αγόρασα ούτε cd windows δεν είχε μέσα, τίποτε....
mike... Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 φίλε βρήκες κάποια λύση? γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν ξέρω τη να κάνω?
katsikoula Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 παιδια κ εγω εχω το HP Pavilion dv6680ev κ η κατασταση εχεις ως εξης: το laptop εχει ενα δευτερο partition που χρησιμευει μονο για format & restore των windows. η HP αντι να δινει μαζι CD εγκαταστασης των Windows φτιαχνει αυτο το partition με σκοπο να περιορισει την πειρατια (χαχαχαχαχαχα - ασχολιαστο). αρα αν καποιος κανει format σε αυτο το partition (οπως εκανα κ εγω) δεν θα μπορει να κανει restore το συστημα του. οποτε θα πρεπει να επιλεξει αναμεσα στις επομενες λυσεις: παει το laptop στην HP κ πληρωνει μια περιουσια για να γινει format & εγκατασταση των Windows παει το laptop στην HP κ πληρωνει μια περιουσια για να του ξαναφτιαξουν αυτο το partition ή κατεβαζει μια πειρατικη εκδοση κ την εγκαθιστα μαντεψτε τι επελεξα να κανω
Sant Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 επέλεξε: Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Recovery Manager->Recovery Manager->Επιλογές για προχωρημένους->Επαναφορά συστήματος. Θα κάνει format του δίσκου και αμέσως μετά θα σου επαναφέρει το Η/Υ στην κατάσταση που ήταν από το εργοστάσιο.Επέλεξε επόμενο.. πιθανόν να κάνει και επανεκκίνηση κάποια στιγμή. Πριν ξεκινήσεις την όλη διαδικασία σώσε όλα τα προσωπικά σου αρχεία. Με το πέρας της διαδικασίας θα πρέπει να ξαναπεράσεις όλα τα προγράμματα εκτός των εργοστασιακών ξανά καθώς και όλες τις ενημερώσεις... Μην μπερδευτείς δεν έχει καμμία σχέση με τη επαναφορά συστήματος των windows... Επίσης μπορείς να δημιουργήσεις DVD επιλέγοντας: Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Recovery Manager->Δημιουργία δίσκου επαναφοράς. Να τονίσω εδώ ότι μπορείς να δημιουργήσεις μόνο 1 σετ δίσκων επαναφοράς. Φυσικά μπορείς να κάνεις στη συνέχεια επιπλέον αντίγραφα με τη λειτουργία CopyDisk του Nero.. ή κάποιου άλλου παρεμφερή προγράμματος. Αυτά τα DVD μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αν έχεις σβήσει το partition D ή αλλάξει δίσκο τον Η/Υ. Τοποθετείς το 1ο δισκάκι και κάνεις από εκεί εκκίνηση. Προυπόθεση βέβαια μέσω BIOS να έχεις ρυθμίσει το σύστημα να κάνει εκκίνηση από το DVD. Επίσης τα δισκάκια αυτά είναι κατάλληλα μόνο για το δικό σου σύστημα. Σε άλλο Η/Υ έστω και ίδιο μοντέλο απλά δεν θα δουλέψουν...
mike... Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδία εγώ έχω hp pavillion dv6000 ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να κάνω format τα vista και να περάσω τα xp?
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ή κατεβαζει μια πειρατικη εκδοση κ την εγκαθιστα Δεν ειναι αναγκη να βαλεις πειρατικα.Μπορεις να κατεβασεις τα vista,να τα εγκαταστησεις και να κανεις ενεργοποιηση με τον δικο σου κωδικο μαντεψτε τι επελεξα να κανω το δευτερο φυσικα Παιδία εγώ έχω hp pavillion dv6000 ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να κάνω format τα vista και να περάσω τα xp? Απλα κανεις boot απο το cd των xp και σβηνεις το partition των vista και περνας εκει τα xp.
katsikoula Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 το δευτερο φυσικα καλα, μαντης εισαι??? σιγα μην δωσω 50 ευρω κ παραπανω για κατι που το εχω ηδη αγορασει. κ μιας κ εκανα τον κοπο να κατεβασω τα vista ειπα να κατεβασω τα ultimate. σιγα την μεγαλη παρατυπια. κ μετα εβαλα τα xp (αυθεντικα αυτην την φορα μιας κ αυτα αξιζουν τα λεφτα τους ) Παιδία εγώ έχω hp pavillion dv6000 ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να κάνω format τα vista και να περάσω τα xp? γιατι ολοι θελουν τα xp ρε παιδια??? να προσεξεις ομως το CD εγκαταστασης των XP που θα βαλεις να εχει ενσωματομενους Sata Drivers. αν δεν εχει μπορεις να τους κατεβασεις απο το παρακατω link κ να τους βαλεις μεσα σε ενα CD με το προγραμμα nLite >http://rapidshare.com/files/227538141/Intel.iAstor.Sata.Driver.by.katsikaki.rar
mike... Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ναι όμως όταν κάνω boot από το cd των xp δεν μου αναγνωρίζει τον σκληρό δίσκο
mike... Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ευχαριστώ παιδιά έκανα το format! ξέρετε που μπορώ να βρω drivers για modem device on high definition audio bus
ss13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ευχαριστώ παιδιά έκανα το format!ξέρετε που μπορώ να βρω drivers για modem device on high definition audio bus http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&product=1842155&lang=en
pabou13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Για κοιτα αυτο, πιστευω πως θα σε ενδιαφερει: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2722037&postcount=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.