arxaggelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά έχω ένα Toshiba A100-906 δύο χρονια παρά 2 μήνες, πολύ ευχαριστημένος γενικά. Εδώ και κάποιο διάστημα παρατήρησα ότι οι "μεντεσέδες" της οθόνης έχουν χαλαρώσει ελαφρώς, δηλαδή η οθόνη "παίζει" 0,5-1 πόντο μπρος-πίσω. Υπάρχει τρόπος να σφίξουν αυτά? από ό,τι είδα δεν υπάρχουν ορατές βίδες για τον σημείο αυτό. και κάτι άλλο: παρατήρησα πριν καιρό 1-2 φορές, όχι παραπάνω, ότι η οθόνη τρεμόπαιξε για λίγο, και στην αρχή νόμιζα ότι η καρτα γραφικών ζοριζόταν λόγω ζέστης (καλοκαίρι το παρατήρησα τελευταία κι έχει ξαναγίνει) αλλά μετά παρατήρησα και το χαλάρωμα της οθόνης και φοβήθηκα μήπως είνα από εκεί. Δεν το ξαναέκανε πάντως, αλλά κι εγώ του φέρομαι τρυφερά... καμιά ιδέα?
S2Katana Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλή ερώτηση αυτή για τους μεντεσέδες.Και εγώ το ψάχνω...
Blue4u Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 hp dv 6000 θέλω να το σφίξω και εγώ αριστερά.////
arxaggelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Α, δηλαδή δεν είμαι ο μόνος Είπα μια να το πάω στο σερβις αλλά ουσιαστικά δεν έχει βλάβη, και θεωρητικά είναι και εκτός εγγύησης...Ξέρει κανένας κανέναν σοβαρό τεχνικό που να κατέχει το θέμα? Θεσσαλονίκη μένω
hristos 22 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ωραια.τελικα εμεινε το ερωτημα αναπαντητω(εαν σφιγει η οθονη)και αυξηθηκαν οι ενδιαφερομενοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.