Προς το περιεχόμενο

+1gb ram(για ελεεινά αρχάριο)

mitsosbmx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

winstep xtreme+τα εικονιδια απο ενα site που εχει το tune up 2008 στα icons toy

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 09 : 33 : 56-----

σορρυ φιλε georgeman σε αδικησα.τρομερη δουλεια ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Πλακα εκανα μωρε σιγα μη ζητησω και τα ευσημα :-)

(ωραιο το Theme σου παντως, αν και δε ξερω κατα ποσο ριχνει τις επιδοσεις το συστηματος)

Δημοσ.
Ok, δεκτον.

Οποιαδηποτε μνημη DDR2 1GB και να παρεις σου κανει.

Οπως π.χ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=830240&catalog=20&category=69977727

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=880663&catalog=20&category=69977727

Ελπιζω να βοηθησα.

Αμα στη Mobo π εχει εβαζε 2 gb ραμ θα ειχε διαφορα με την 1 gb? (οχι στην επιδοση)

Σαν να λεω οτι σου ειπε οτι θέλει 2 gb ραμ και οχι 1...

ΤΥ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

στο ιδιο συστημα σκεθτηκα πωσ θα μπορουσα να αλλαξω και καρτα γραφικων μιας και δεν ειναι ακομα για πεταμα κραταει κανα χρονο.λοιπον budget μεχρι 80-100.τα φωτα σασ παρακαλω

-----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 08 : 50 : 11-----

α σορυ για την αλλαγη θεματοε αλλα καπως ταιριαζε

Δημοσ.

games γιατι πηγα τον καινουργιο στο λαγονησι (σορρυ αρχισα της παπαριεσ)και ταινιες.τροφοδοτικο εχω ενα 450w αλλα παιζει να λειτουργει και ενα 550 w που το ειχα παρει για τον καινουργιο.καλυτερα και σιγουρα προεινετε μου κατι για τα 450w και θα το ψαξω για το αλλο

Δημοσ.

Η 4670 δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ισχύ, νομίζω ότι θα είσαι οκ με το τροφοδοτικό. Αν παίζεις μέχρι 1280*1024 νομίζω πως θα σε καλύψει άνετα στην πλειοψηφία των πρόσφατων παιχνιδιών. Βέβαια ρόλο παίζει και το υπόλοιπο σύστημα (cpu).

Δημοσ.

επαιζα σε χαμηλες αναλυσεις 800χ600 το crysis ολα low και ειχα 7100 gs . cpu εχει e6300 1.86 και ram 2.κανα link plz απο το πλαισιο .εχει μπολικες μαρκες.ακυρο μπηκα στην 4830.ειναι εντος budget ομως.μηπως να το σκεφτω για αυτην

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...