Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων

vagelis3k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλως Ηλθες!

Πες μας το υπολοιπο pc σου απο τι αποτελειται και τι θες να κανεις με τη νεα καρτα γραφικων...

Δημοσ.

Σωστος,συγνωμη...

Λοιπον:

amd athlon 64x2 core processor 4000+

2 GB ram

Και μια 5,1 SB live (καρτα ηχου)

Δεν την θελω για κατι ιδιαιτερο...Να παιζω τα Game που τωρα δεν μπορω...Γενικα καλυτερη εικονα!

• Moderators
Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικο εχεις?

Τι οθονη εχεις?

Τι καρτα γραφικων εχεις τωρα?

Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειναι απαραιτητο να γνωριζουμε :-)

Δημοσ.

Καλα κανεις...Δεν ξερω και χαιρομαι που με βοηθας για να μαθαινω...

Καρτα γραφικων ειναι ενσωματομενη πανω στη μητρικη,δεν ξερω πως να το ελενξω για πιο συγκεκριμενα

οθονη 19αρα LG - L1919S

οσο για τροφοδοτικο,δεν ξερω,πανω γραφει: +3,3V + 5V 220W max

και μαρκα(αν σε βοηθαει,iso-P500SPP)

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις αφου δε γνωριζεις κατι αλλο για το τροφοδοτικο να μου πεις ποσα βατ λεει συνολικα οτι δινει και ποσα Α δινει στη +12 γραμμη?

Οθονη οκ :-)

Καρτα γραφικων κανε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας καπου -> Ιδιοτητες -> Ρυθμισεις -> Για προχωρημενους -> Προσαρμογεας

Και μες μας τι γραφει εκει.

Α και ζητω συγνωμη για την καθυστερηση αλλα εχουμε και φυσικες αναγκες ως ανθρωποι :P

Δημοσ.

επειδη δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που γραφει το τροφοδοτικο θα στα γραψω οπως ακριβως τα λεει

AC INPUT:230V,4A-63HZ

DC ΟUTPUT:+3.3V===22.0A(ORG),5V===32.0A(RED),12V===14.0A(YEL),

+12V===15.0A(YEL/BLK),+5V===2.0A(PURP),-12V===0.5A(BLUE)

FUSE RATING:5A,250V-(+3.3V & 5V =220W MAX)

MAX.OUTPUT POWER:420 W

Ελπιζω ειναι οκ!

ATI RADEON XPRESS 1250

• Moderators
Δημοσ.

Ωραιοτατα.

Εχεις πολυ αδυναμο τροφοδοτικο. (αν μας ελεγες και τη μαρκα, λογικα πανω πανω τη λεει θα ηταν καλυτερα).

Μεχρι ποσα λεφτα σκοπευεις να ξοδεψεις στην αναβαθμιση αυτη?

Μπορεις να παρεις με ~70? μια καλη καρτα γραφικων που παιζει games σε medium-high γραφικα χωρις να χρειαστει πιθανοτατα να αλλαξεις τροφοδοτικο.

Μπορεις ομως να παρεις και μια με ~150? που να παιζει ολα τα games (πλην ενος) σε highest γραφικα αλλα μαλλον θα χρειαστεις νεο τροφοδοτικο...

Δημοσ.

ISO switching power supply...

Τελικα ποσα W ειναι κ ποσα Α δινει?(απλως για να το ξερω) :)

Πες οτι επιλεγω να παρω την καρτα γραφικων με 150,ποσα χρηματα θελει το τροφοδοτικο?

Και για να μην σε κουραζω αλλο προτεινε μου 1-2 καρτες γραφικων (με 70 αλλα και εως 150 ευρω)

Και 1-2 τροφοδοτικα...

Και οταν λες πλην ενος,ποιο εννοεις?

Σ'ευχαριστω παρα πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Εννοω πλην του Crysis το οποιο γονατιζει σχεδον οποιοδηποτε συστημα.

Οριστε μια με αποδεκτη αποδοση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510676 στην οποια πιθανοτατα δε θα χρειαστει να αλλαξεις τροφοδοτικο.

Οριστε και μια αλλη με αρκετα καλυτερη αποδοση (δε ξερω κατα ποσο θα τη ''καθυστερει'' λιγακι ο επεξεργαστης σου)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512687

Αλλα θα χρειαστεις τουλαχιστον ενα τετοιο τροφοδοτικο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1076523&page=2&category=69977705&catalog=20

Το υπαρχον τροφοδοτικο σου ειναι 420W (εντελως φτηνη κατασκευη παρα ταυτα ομως) και δινει στις +12 γραμμες που μας ενδιαφερουν 14 στη μια και 15 αμπερ στην αλλη.

Κι εγω ευχαριστω για την αναμονη σου. :-)

Edit: Φτουυυ δε σε προλαβα μεσα για λιγοτερο απο 10λεπτο! Φτου! Δε πειραζει, αυριο η συνεχεια :-)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου...

Θα επιλεξω την δευτερη επιλογη σου,αφου ειπαμε να το κανουμε δεν θα λυπηθουμε τα 50 ευρω!!!

Και μολις τα τοποθετησω θα σου πω εντυπωσεις...

Ευχαριστω πολυ και παλι

edit: αν και εχω 420W λες να παρω με 450W...τοσο μεγαλη διαφορα ειναι τα 30W(ναι ειμαι ασχετος)

αν και μπορει να ειναι κ τα αλλα με τις γραμμες που λες,αλλα αυτα δεν τα πολυ-πιανω!!!

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να βρεις μια οικονομικη ATI 4850 ,που για τα χρηματα της ειναι πολυ τιμια αγορα, καθως και ενα τροφοδοτικο,τουλαχιστον 600W.Δεν πιστευω καποιο μικροτερο απο 600W να σε καλυψει μιας που θα δουλευει "τερμα" προκειμενου να αντεξει την τροφοδοτιση μιας τοσο απαιτητικης καρτας(4850)ανα τις ωρες παιχνιδιου και ο θορυβος θα σου παιρνει τα αυτια.

Να ενα λινκ για οικονομικο PSU http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1055216&catalog=20&category=69977705&page=1

Αν παλι δεν αντεχει η τσεπη σου τα επιπλεον χρηματα για τροφοδοτικο,η γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη να συγκεντρωσεις το απαιτουμενο ποσο.Οποιαδηποτε αλλη αγορα περα της 4850 ειναι απλα ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.Αυτα ειχα να πω και ζητω συγγνωμη για το κατεβατο. Αλλωστε μιλαμε για διαφορα 50-60 ευρω

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μονο που και ενα καλο 500ρι να παρει ουτε που θα ιδρωνει με την 4850, ουτε λογος για ζορισμα...

Εχεις διαβασει γενικα ποσο καταναλωνει η 4850 ή το λες 'βασει αισθησης'?

Και οχι, η 4670 δεν ειναι καθολου συμβιβασμος. Ισα ισα που με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα παιρνεις -40% επιδοσεις, και οχι -55% που θα επρεπε βαση τιμης. Αρα ειναι ακομα καλυτερο value for money απο την 4850.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...