poihths Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1161164&HYNOTEBOOKMEGETHOSOTHONIS=15%2c4++inches&Manufacturer=Toshiba&category=69977907&catalog=21 αυτο εδω ειναι τοχει παρει κανεις να μας πει εντυπώσειςς??? καταρχας κυκλοφορει?? γιατι πολυ καινούριο μου φαινεται σαν μοντελο
bebis4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 και εγω σκεφτομαι να το αγορασω. εχει super καρτα γραφικων και καλη ποιοτητα. τον εχο δει απο κοντα .φανταζομαι θα παιζει σθπερ παιχνιδια αλλα δεν ειναι ακριβός? και γω το σκεφτομαι πολυ για το ωρικα και σε καλη τιμη στο skroutzit.
Deathmace Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ξέρει κανείς αν η μπαταρία του ειναι 6 ή 9 κελιών??
svatsM3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω!είναι super laptop και στα προσφέρει όλα,αν και λίγο ακριβός,αλλά μάλλον το βλέπω να το παίρνουμε πρός τα Χριστούγεννα,όλο και καμιά προσφορά θα πετύχουμε........
irahara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Για την μπαταρία του αν κρίνω από το review του pcmag είναι διάρκειας μόνο 80 λεπτών. Οπότε μάλλον 6 cell είναι.
dpasinis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Εδώ και μία εβδομάδα προμηθεύτηκα το F50-108. Είναι πραγματικά ένα στιβαρό, ποιοτικό και όμορφο εμφανισιακά μηχάνημα..... Έχω κολλήσει στο εξής: - Το αμέσως επόμενο Qosmio (F50-10Β) έχει 2 σκληρούς, οπότε μου μπήκε το μικρόβιο να ψάξω εάν μπορώ και στο δικό μου να προσθέσω ακόμα έναν. - Άνοιξα λοιπόν την υποδοχή και διαπίστωσα ότι υπάρχει θέση για δεύτερο δίσκο (ο υπάρχων δίσκος αναφέρει ότι είναι 1st HDD), αλλά δεν μπορώ πουθενά να δω τις υποδοχές σύνδεσης (SATA) για τον δεύτερο δίσκο. - Έχω μπερδευτεί και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου, αφού και η IDEAL που απευθύνθηκα δεν μου έδωσε απάντηση (...άσε το τηλέφωνο και θα σε ενημερώσουμε....) ΠΑΡΑΚΑΛΩ για την βοήθειά σας......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.