tsitris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Φίλοι καλησπέρα, Παραθέτω την παρακάτω ερώτηση μου με σκοπό την βοήθεια σας, Έχω ένα φορητό στην κατοχή μου το toshiba u300 j13 http://www.ideal.gr/index.php?id=203&Itemid=127 Ξέρεις κανεις αν μπορώ να του αντικαταστήσω τον επεξεργαστή,αυτός που διαθέτη είναι ο T2330: 1.60 GHz dual core και και επειδή τον ζορίζω με μουσικές εφαρμογές πικάρει Άστα να πάνε..Γίνεται λοιπόν αντικατάσταση?τι λέτε? Επίσης ποιες μνήμες μπορώ να του εγκαταστήσω για να έχω 2gb?? ευχαριστω προκαταβολικά -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 09 : 34 : 58----- ........ up ))
panosfx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου αν κι εγώ έχω το Tοshiba U300-154 με επεξεργαστή Core 2 Duo T5450 1.66Ghz ενδιαφέρθηκα κι εγώ να αλλάξω επεξεργαστή αλλά οι τιμές τους στα λαπτοπς για μένα είναι απαγορευτικές.Γίνεται να αλλάξεις επεξεργαστή αλλά αν δεν ξέρεις καλύτερα δώστο σε κάποιον τεχνικό να το αναλάβει ειδικά αν έχεις ακόμα εγγύηση(αν και δεν ξέρω κατά πόσο την καλύπτει μια τέτοια αλλαγή η εγγύηση). Δοκίμασες να βάλεις ΧΡ???Εγώ αυτό έκανα και βρήκα την υγειά μου.Άγόρασε 2 μνήμες RAM των 1024 ΜΒ η κάθε μια(τώρα φοράει 2χ512ΜΒ....βγάλτες και βάλε 2χ1024ΜΒ) και είσαι κομπλέ.
tsitris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Γεια σου Πάνo,thnx για το ενδιαφέρον,από την αρχή του τα έβγαλα τα vista μιας και σερνόταν και του έβαλα χρ..Και είναι όλα κομπλέ.Δεν με νοιάζει η εγγύηση,αυτό που με ενδιαφέρει είναι κατά ποσο θα υπάρχει συμβατότητα με μεγάλο επεξεργαστή,αυτος ειναι αρχαίος,dual core..Την αλλαγή θα την κάνω με φίλο που γνωρίζει,κάτι ξέρω και γω..
panosfx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ε τότε προχώρα άφοβα... Φυσικά και δέχεται αλλαγή επεξεργαστή όπως όλα τα λάπτοπς. Πές στον φίλο σου να σου βάλει και παστούλα κι είσαι άρχοντας!!!! Από περιέργεια ποιόν επεξεργαστή θα βάλεις???και μόλις τελιώσεις θέλω εντυπώσεις..
tsitris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Βρε c Πάνο,αυτο που σκέφτομαι είναι μη και δεν το δέχεται,το έχω ήδη ενα χρόνο,και ουτε καν core 2 duo δεν φοράει φοράει,ακομα πιο παλιός.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558174 αυτον θα γούσταρα. ψάχνω και στο νετ αλλα δεν βρίσκω τπτ περι αλλαγής..Μην κλαίω στο τελος φοβάμαι..
panosfx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Κοίταξε....όπως σου είπα επίτηδες αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες ή ίσως δεν το ξέρεις...Μια ίδια σειρά λάπτοπ όπως π.χ. η δική μας που είναι η U300 φοράνε όλα τα μοντέλα ίδια motherboard,ίδια onboard κάρτα γραφικών,ίδια οθόνη κι έχουν ίδιο καλούπι.Αλλάζουν μόνο κάποια χαρακτηριστηκά όπως η μνήμη Ραμ , ο επεξεργαστής κι η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου. Με λίγα λόγια αφού το δικό μου απο την εταιρεία φοράει Core 2 Duo T5450 γιατί το δικό σου να μην υποστηρίζει Core 2 Duo???? Όπως σου είπα προχώρα άφοβα....
tsitris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ναι ωστόσο έχεις δίκιο ...Μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα,εσένα είναι 667 η 800?Λοιπόν έχω εδώ ενα στην δουλειά altec voyager..Θα δοκιμάσω μετάβαση...χεχεχε -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 01 : 06 : 15----- ωχ..πρέπει να τα ξεβιδώσω όλα για την cpu?
tsitris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ωραια ξεκινω το ξεβίδωμα,,και σας λέω..τηνχ παιδιά...θα βγάλω την ντουαλ κορε και θα δοκιμασω μια κορε 2 ντουο κατι στα 1,6/7 -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 01 : 22 : 33----- βασικά,τις ξεβίδωσα όλες και δεν φεύγει το πάνω μερος..εχετε καμια ιδέα?
Delirium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Αποκλειεται να μη βγαινει -κατι δε κανετε καλα, η σας διαφευγει κατι εκει, τσεκαρετε το παλι Α και η cpu ειναι Merom, δηλαδη ενας Ε2140 http://www.skroutz.gr/s/9773/Intel-Pentium-Dual-Core-E2140-Box.html?keyphrase=2140 με fsb στα 533 ο Τ2330, αντι 800 του Ε2140. Τρεξε οσα benchmarks θες, και θα το δεις
tsitris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 τι εννοείς??βασικά δεν έβγαλα άκρη και το κλείνω τωρα που δουλεύει.
Delirium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Αποκλειεται, να μη μπορει να αντικατασταθει ο επεξεργαστης.... Μονο αν τον εχουν "κολλημενο" επανω, δεν παιζει upgrade
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.