Demetris77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αυτο που λεει ο τιτλος θελω να κανω, για να αποφυγω το χρονο που θελει το ConvertXtoDVD για να το κανει. Εχει κανει κανενας κατι αναλογο..? Καπου ειχα βρει ενα προγραμμα που μετετρεπε τα avi σε vob για κατευθειαν εγγραφη σε DVD, αλλα το εχασα..
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες; Απ' ευθείας μετατροπή από avi σε vob; Μα αυτό ακριβώς κάνει το ConvertXtoDVD. Μετατρέπει απευθείας τα avi σε vob και τα γράφει σε dvd. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι σχετικός και εξαρτάται από την ταχύτητα της cpu και νομίζω ότι το convertx είναι αρκετά γρήγορο (30' για 1:30 ταινία σε p4 2GHz) Πιό γρήγορα από τόσο για μετατροπή divx-avi σε vob-mpeg2;
Demetris77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ναι φιλε, ειμαι σιγουρος. Απλα δεν θυμαμαι που το ειχα βρει, γιατι τοτε δεν το χρειαζομουνα.. Btw, εχω ακριβως αυτο το μηχανημα (P4 2,2 GHz) και για μια ταινια 700 MB, εχει κανει πανω απο ωρα με το ConvertXtoDVD..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.