Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα συνδεσης wifi

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στη δουλεια μια tablette με windows XP, και θελω να συνδεθω με το wifi

πατησα κατω δεξια στο εικονιδιο intel pro, και εβαλα το κλειδι wpa κανονικα , και συνδεθηκε, μου λεει signal excellent κλπ

παω στον IΕ και δεν εχω internet (ουτε ping κανει απο κονσολα)

παω tools→ options → connexions και δεν εχει το wifi εχει μονο κατι RNIS modems, πατα new και δεν εχει wirelless πουθενα , μονο με modem με προτρεπει να συνδεθω.

Προτεινετε τιποτα;

ευχαριστώ

επισης ανα διαστηματα κατω δεξια εβγαζε το μηνυμα οτι δεν μου εχει δοθει IP

το router ειναι netgear

Δημοσ.

Στη δουλεια δεν εχετε ΙΤ department να ρωτησεις γιατι δεν μπαινει?

Αν δεν εχει παρει IP Οπως λεει, μπορει να μην υπαρχει dhcp server ισως και να πρεπει να σου δωσουν μια στατικη.

Ακομα και τοτε, μπορει να απαιτειται να μπαινεις στο internet μονο με proxy server οποτε να πρεπει να ρυθμισεις και αυτο. Πρεπει να τους ρωτησεις δεν εχεις αλλη επιλογη

Δημοσ.

Θα το κοιταξω αν δινει μονο τοπικα συνδεση

δεν υπαρχει κανεις να ρωτησω , το αφεντικο δεν ξερει απο τετοια, θα παω ενα σαββατο πρωι να το ψαξω καλυτερα.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να διαλεξω το wifi μεσα στον internet explorer στις συνδεσεις

Δημοσ.

λοιπόν μπηκα στο router και εκανα accept την adress mac που βρηκε (to wifi)

παλι στον ΙΕ tools→connections δεν υπαρχει στην λιστα αλλα ειδα το εξης :

το δικτυο που συνδεομαι ειναι το ονομα της εταιρειας οποτε απ οτι καταλαβα θα πρεπει να ζητησω το username και password.

(ειμαι σε μικρη αντιπροσωπεια αυτ/των μια εβδομαδα τωρα και προσπαθω να θεσω σε λειτουργια τα εργαλεια ελεγχων κλπ πριν δεν ειχε ασχοληθει κανενας :shock: ! )

το δικτυο που συνδεομαι ειναι μια εταιρεια (aaco) που ειναι σαν αλυσιδα σε μικρα συνεργεια, δεν ειναι παροχεας internet. Στο γραφειο το αφεντικο εχει internet και αυτος απο το ιδιο router αλλα απο ethernet.

Απ οτι καταλαβα θα πρεπει να τους παρω τηλεφωνο για να μου δωσουν password για νεο post (client)

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 07 : 53 : 09-----

μπορει να ειναι και κοτσανες τα παραπανω που ειπα

εγω στο σπιτι εχω ενα router που εκει μεσα βαζω τα username και password του isp μου

μηπως αυτο το router δεν το κανει αυτο και βαζεις σε καθε pc ξεχωριστα τα username και password ? η παλι μαλακια λεω;

:rolleyes:

Δημοσ.

Πήγαινε πάλι tools-options-connections.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να διαλεξω το wifi μεσα στον internet explorer στις συνδεσεις

Δεν σου δείχνει την σύνδεση εκεί αν συνδέεσαι μέσω lan ή wifi, μην τρελαίνεσαι. Είναι ok να μην έχει και τίποτα ή μόνο το μόντεμ.

Πρώτα πάτα Ρυθμίσεις τοπικού δικτύου (local area network settings) και μετά τσεκάρισε το Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων (το 1ο στην κορυφή της καρτέλας)και μετά ΟΚ

Μετά πάτα setup/Εγκατάσταση

Στον οδηγό, πήγαινε Σύνδεση στο Ίντερνετ->Μη αυτόματη εγκατάσταση σύνδεσης->Σύνδεση με χρήση σύνδεσης Ευρείας Ζώνης που είναι πάντα ενεργή και πάτα Επόμενο.

Για τα Αγγλικά ΧΡ κάνε την μετάφραση, δεν είμαι σίγουρος πως το λέει.

Κάνε επίσης διπλό κλικ στο εικονίδιο κάτω δεξιά στο tray που σου λέει ότι δεν έχει πάρει ΙΡ και πήγαινε Ιδιοότητες και στην συνέχεια πάτα στο πρωτόκολο Tcp/Ip και ξανά ιδιότητες και φρόντησε να μην έχει τίποτα στα πεδία και να είναι τσεκαρισμένη η Aυτόματη απόδοση ΙΡ και η Αυτόματη απόδοση DNS

Δημοσ.

δεν εβγαλα ακρη ακομα

τα εκανα ολα αλλα το προβλημα παραμενει

δεν εχω ip

τα εψαξα ολα μεσα στον router , με βλεπει, μου δειχνει την mac μου , στην περιγραφη με βγαζει unknown δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο, του εβαλα μαλιστα να μου δωσει reserved ip αλλα παλη τιποτα

το dchp ειναι ενεργοποιημενο και εβαλα την mac διευθυνση μου στις certified adresses. μαλλον τα παραταω και θα του πω να παρει τηλεφωνο την hotline αφου δεν μου μενει να κοιταξω τιποτα αλλο

ευχαριστω

Δημοσ.

Για δες μήπως κανένα software firewall σε κόβει. Απενεργοποίησε ότι firewall έχεις, και windows και 3ου κατασκευαστή.

Άνοιξε και Έναρξη-εκτέλεση (Start-Run) και γράψε cmd και πάτα Enter.

Όταν ανοίξει η κονσόλα γράψε

ping 192.168.2.1

στα νούμερα βάλε από το δικό σου router αν είναι διαφορετικά, αλλιώς αυτά είναι τα πιο συνηθησμένα.

Όταν πατήσεις Enter στο προηγούμενο, πρέπει να σου απαντήσει με κάποια νούμερα ms. Αν το κάνει, τότε βλέπει το router κανονικά, αν σου βγάλει ότι δεν αποκρύνεται τότε δεν επικοινωνεί σωστά το pc με το router.

Δημοσ.

σημερα το ξανακοιταξα, εκανε παλι τα ιδια, εβγαλα το wep και πηρα ip κανονικα αλλα δεν υπηρχε συνδεση. Εφερα αλλο pc και συνδεεται κανονικα (σε linux, αλλα η αφεντικινα μου ειπε οτι φερνει το laptop της και συνδεεται και αυτη κανονικα με windows)

πηρα τηλεφωνο την hotline και μετα πολλα πολλα μου στελνουν το cd της εγκαταστασης windows να τα ξαναβαλω.

ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημητρης

Δημοσ.

Ελαβα το dvd και δεν μπορουσα να κανω εγκατασταση κολλαγε στα μισα. Μου ειπανε οτι φταιει η μητρική, μου αλλαξανε το κομπιουτερ και ολα τζαμι !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...