seisaxtheia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα... Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται κάποιος να ανανεώνει την ιστοσελίδα του από μόνος του και όχι να του την ανανεώνει η εταιρία η οποία και την έχει σχεδιάσει. Αν ναι, με ποιο τρόπο; Πρέπει να επεμβαίνει στον κώδικα; Θεωρώντας ότι είναι σχεδιασμένη με το Dreamweaver + Flash. Ευχαριστώ...
giannis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αν η σελίδα είναι απλά στατική τότε ναι θα πρέπει να επέμβεις στο κώδικα αν όχι τότε από κάποιο admin tool που μπορεί να έχει. Όσο για το flash για να το αλλάξεις θα πρέπει να έχεις το .fla που είναι το επεξεργάσιμο αρχείο του flash από το οποίο όταν έχεις τελειώσει την επεξεργασία παράγεις το .swf που ενσωματώνεται στο site.
seisaxtheia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Σ'ευχαριστώ gianni. H ιστοσελίδα δεν είναι στατική,οπότε μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με το admin tool? Δηλαδή, για παράδειγμα θα μπορώ με drag n' drop να προσθέσω εικόνες και να ανανεωθεί η ιστοσελίδα; Πρέπει να επέμβω στο αρχείο του Dreamweaver?
giannis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 όχι όχι drga and drop.... Θα πρέπει οι αλλαγές να γίνονται στο κώδικα. Admin tool εννοώ κάποιο web εργαλείο που έχει φτιαχτεί από αυτούς που σας φτιάξανε το site για να το διαχειρίζεστε.
alchemist125 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Γνωρίζεις καθόλου html ή να χειρίζεσαι το dreamweaver; Αν αυτό που θέλεις μόνο είναι να αλλάξεις τις εικόνες μπορείς απλώς τις αντικαταστήσεις. Με την προϋπόθεση ότι οι εικόνες δεν δείχνουν κάπου (link). Στο dreamweaver αυτό είναι εύκολο. Με κώδικα, ακόμα πιο εύκολο!!!! Γενικά δώσε μας λίγο την εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αν θες μπορεις να μας πεις το site σου και τι θελεις να κανεις
seisaxtheia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ωραία, έχω στο site μια σειρά από κυλιόμενες εικόνες (τοποθετώντας το ποντίκι είτε στην αρχή είτε στο τέλος της, η μία διαδέχεται την άλλη) οι οποίες δείχνουν κάποια προϊόντα και κάνοντας κλικ πάνω τους, η εικόνα μεγαλώνει και δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες. Αν εγώ θελήσω ανά πάσα στιγμή, να προσθέσω μια εικόνα ενός καινούργιου προϊόντος, μπορώ να την προσθέσω εγώ και να μην τρέχω να απευθύνομαι πάλι στην ετειρία;Ελπίζω να ήταν πιο κατατοπιστικές οι πληροφορίες μου. Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας...
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ναι γίνεται με την προυπόθεση να βέβαια να υπάρχει κάποιος χώρος (η περιοχή του admin) όπου θα μπορείς εσύ να προσθέτεις εικόνα και την περιγραφή ΑΛΛΑ θα πρέπει να υπάρχει βάση δεδομένων από πίσω αφου μας λες ότι δεν είναι στατική η σελίδα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.