Προς το περιεχόμενο

Το NOKIA 5800 χτυπάει τον ανταγωνισμό και το iPhone!

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Την θήκη δεν την χρησιμοποιώ είναι η αλήθεια αλλά δεδομένου του ελαστικού πλαινού της, όχι δεν μου δίνει την εντύπωση πως πιέζεται η οθόνη. ;) Καλορίζικο κιόλας, βάλε το tv out να κολλήσεις, προχθές κάναμε πρωταθληματάκι σπίτι στο παιχνίδι με τα αυτοκίνητα :-D

Δεν θα συγκρίνω 2 κινητά όπου το 1 έχει +60-70% τιμή από το άλλο. Θα ήταν πολύ άδικο για το iphone και στην τελική, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Όλοι γνωρίζουν τί μπορούν να κάνουν και τα 2 κινητά και ο καθένας θα επιλέξει βασει αναγκών του. Κατέληξα στο 5800 καθώς έχει ασυναγώνιστο value for money και κυρίως επειδή αλλάζω κινητό πολύ σπάνια οπότε ανεξάρτητα από τις εφαρμογές που θα υπάρχουν στα κινητά σε 3 χρόνια από τώρα, αυτές που υποστηρίζει το 5800 σήμερα με καλύπτουν και θα με καλύπτουν απόλυτα για όλο αυτό το διάστημα.

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χλιεχ εχ εχ εχ , δεν είναι μόνο το μηλαράκι στην κορυφή ! που κάνει την διαφορά.

Είναι ο για πέταμα χειρισμός των άλλων Touch κινητών "Nokia , Htc , Samsung" που κάνει την διαφορά.

Παραδειγμα :

Scrollάρωντας στα μενού των άλλων συσκευών "απο ατύχημα - Hardware/Software" ανοίγει πρώτα κατι άλλο απο αυτο που θές , μετα βγαινεις απο αυτό που σε πήγε και να συνεχίζεις το ψαξιμο . Φαντάσου αυτό να γίνετε ΜοΝο τις μισές φορές που χρησιμοποιεις τον Κατάλογο , είναι καταστροφή . Φαντάσου να είσαι εν κινηση και να χρησιμοποιεις τέτοιες συσκευές . Pwned !

Είναι κατανοητο κάποιος που για πρώτη φορά παίρνει συσκευές Touch όπως 5800 ή Omnia ή HTC να τις εκθιάζει σε σχέση με την παλια του - παρωχημένη - συσκευή σχολιάζοντας τις δυνατότητες του και τον πολυμεσικό τους χαρακτήρα. Εαν έχεις δεί και δοκιμάσει όλες τις συσκευές , καταληγεις πάντα στο οτι με ένα iPhone έχεις μια Touch συσκευή με την χρηστικότητα / ευκολία μιας κανονικής συσκευής.

Δέν πιστεύω ότι υπάρχει καποιος εδώ που να έχει ασχοληθει και να νομίζει το αντιθετο . Δέν προκειτε για μηλαράκια και αχλαδάκια , είναι καθαρά θέμα ευχρηστίας.

Δε θελω να κουραζω...Απλα θα πω οτι το αν παιρνοντας ολοι εσεις i-phone το παιρνετε για το touch system του και δινετε 500 ευρω τοτε τι να πω...Καλο πουλημα μουρης!!!

Και καλες φωτο, και καλο βιντεο...

Για οσους νομιζουν οτι ειμαι αντι i-phone και υπερβολικος τοτε ασ κανουν το πιο απλο πατηστε στο γοογλε να ειτε ενα απλο συγκριτικο σε λειτουργιες των 2..

Το καινουργιο nano που θα βγει οντως θα ειναι καλο και θα αξιζει οπως και αυτο στην αρχη του...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε θελω να κουραζω...Απλα θα πω οτι το αν παιρνοντας ολοι εσεις i-phone το παιρνετε για το touch system του και δινετε 500 ευρω τοτε τι να πω...Καλο πουλημα μουρης!!!

Και καλες φωτο, και καλο βιντεο...

Για οσους νομιζουν οτι ειμαι αντι i-phone και υπερβολικος τοτε ασ κανουν το πιο απλο πατηστε στο γοογλε να ειτε ενα απλο συγκριτικο σε λειτουργιες των 2..

Το καινουργιο nano που θα βγει οντως θα ειναι καλο και θα αξιζει οπως και αυτο στην αρχη του...

Εχμ το 5800 θάφτηκε σε όλα τα reviews και μάλιστα αποδέιχθηκε και προβληματικό γενικότερα σε θέματα ...συναρμολόγισης!

Πέρα από αυτά, κάθε σύγκριση με το iphone είναι τουλάχιστον ...αστεία! Το μενού του 5800 θυμίζει προηγούμενη δεκαετία και ο τρόπος χειρισμού είναι αυτό που λέμε "πέρασε και δεν ακούμπησε"!

Δεν αρκούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να χαρακτηρίσουμε μια συσκευή "iphone killer"...

Βρες εσύ μια άλλη συσκευή που ενώ πέρασαν 2 χρόνια από την αρχική της κυκλοφορία, να εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό!

B)

Δημοσ.
Εχμ το 5800 θάφτηκε σε όλα τα reviews και μάλιστα αποδέιχθηκε και προβληματικό γενικότερα σε θέματα ...συναρμολόγισης!

Πέρα από αυτά, κάθε σύγκριση με το iphone είναι τουλάχιστον ...αστεία! Το μενού του 5800 θυμίζει προηγούμενη δεκαετία και ο τρόπος χειρισμού είναι αυτό που λέμε "πέρασε και δεν ακούμπησε"!

Δεν αρκούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να χαρακτηρίσουμε μια συσκευή "iphone killer"...

Βρες εσύ μια άλλη συσκευή που ενώ πέρασαν 2 χρόνια από την αρχική της κυκλοφορία, να εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό!

B)

Δε ξερω σε πιο κινητο αναφερεσαι με τον ορο προβληματικο μιας και δεν ειναι το 5800 που εχω στα χερια μου...Οπως και δεν εχω δει πολλα reviews που να το εχουν για πεταμα...

Μα δεν εισαι λογικος σε ολα αυτα που λες..Δινεις βαση στο μενου και δε δινεις βαση στο

Hardware που κουβαλαει η συσκευη πανω της..Τεσπα...

Στο κατω κατω ομως εγω εδωσα 320 ευρω και το πηρα...Εσυ που εδωσες 500 και και σε κοροιδευει με το ανυπαρκτο βιντεο και τη μουφα καμερα ΧΩΡΙΣ φλας τι να πεις...

Περασαν 2 χρονια απ τη κυκλοφορια του i phone και το μονο που εχω να πω εγω προσωπικα ειναι οτι σας κλεβει τα χρηματα η Apple..500 ευρω για touch και και μια καλη ποιοτητα κατασκευης...

Ειναι σα να μου λες οτι παιρνεις Mercedes για ποιοτητα και ανεση αλλα δεν εχει υδραυλικο τιμονι, aircondition και τελος παντων δεν εχει αυτα που εχει ενα αυτοκινητο με τα 40% των χρηματων κατω...

Αυτα δε γινονται..

Δημοσ.
Στο κατω κατω ομως εγω εδωσα 320 ευρω και το πηρα...Εσυ που εδωσες 500 και και σε κοροιδευει με το ανυπαρκτο βιντεο και τη μουφα καμερα ΧΩΡΙΣ φλας τι να πεις...

Δεν τα μαθες?

Έχουν βγάλει application για το φλας!!!

Δημοσ.
Δεν τα μαθες?

Έχουν βγάλει application για το φλας!!!

Εμ πες το ετσι και αδικησα τσαμπα το iphone....

Εαν βγαλανε και application για να εχει φλας τοτε τα αξιζει και με το σπαθι του τα 500 ευρω...

Δουλευομαστε μεταξυ μας μαλλον...

Τεσπα παιδια η αποψη μου ειναι η εξης..

Σε αντιπαραθεση ευθεια να βαλουμε τα 2 κινητα δυσκολο γιατι λογω τιμης εχουν μια Α διαφορα...τωρα οσον αφορα τι μπιχλιμπιδια εχει το ενα και τι το αλλο πιστευω ισορροπουν..μετα ειναι αναλογα τι θελει ο καθενας..

Παντως 500 ευρω αν εδινα το iphone δε θα το επαιρνα..

Αντιθετως θα σκεφτομουν σοβαρα τα παρακατω...

Sony Ericsson Xperia X1 498 ευρω στο σκρουτζ

Nokia E90 Communicator 520 ευρω στο σκρουτζ

HTC Touch HD 450 ευρω στο σκρουτζ

Samsung i900 Omnia 16GB 459 στο σκρουτζ

Και υπαρχουν και αλλα πολλα απλα εβαλα μερικα απ τις hot μαρκες τις αγορας..

Λυσεις υπαρχουν και βρισκεις καλυτερες συσκευες απ το iphone...

• Super Moderators
Δημοσ.
.

Ειναι σα να μου λες οτι παιρνεις Mercedes για ποιοτητα και ανεση αλλα δεν εχει υδραυλικο τιμονι, aircondition και τελος παντων δεν εχει αυτα που εχει ενα αυτοκινητο με τα 40% των χρηματων κατω...

Αυτα δε γινονται..

Αντίστοιχα και εσύ με το 5800, πήρες μια mercedes ...χωρίς τιμόνι! Άρα άχρηστα τα μηχανικά μέρη!

B)

PS: Το θέμα είναι να καταλάβουμε πως οι απαιτήσεις του καθενός είναι διαφορετικές από ένα τηλέφωνο! Ποτέ δεν έδωσα σημασία στην κάμερα, τα mp το φλας και το πόσο δυνατά παίζει μουσική! Έχω το iphone, ένα BB Bold και ένα Ν96 και καταλήγω πάντα να επιστρέφω στο iphone γιατί αν και τα άλλα έχουν πάνω τους "της παναγιάς τα μάτια" από specs, ο τρόπος που το κάνουν είναι απαράδεκτος και τριτoκοσμικός (αν έχεις πιάσει στα χέρια σου έστω και για μια φορά το iphone)!

Anyway, πλησιάζει η ανακοίνωση του iphone2 και θα δούμε τι θα λέτε μετά! Για την ώρα εσύ επέλεξε ανάμεσα στα δεκάδες μοντέλα της NOKIA που το μόνο που αλλάζει είναι το πλαστικό περίβλημα!

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:39 ----------

Sony Ericsson Xperia X1 498 ευρω στο σκρουτζ

Nokia E90 Communicator 520 ευρω στο σκρουτζ

HTC Touch HD 450 ευρω στο σκρουτζ

Samsung i900 Omnia 16GB 459 στο σκρουτζ

Και υπαρχουν και αλλα πολλα απλα εβαλα μερικα απ τις hot μαρκες τις αγορας..

Λυσεις υπαρχουν και βρισκεις καλυτερες συσκευες απ το iphone...

Βάλε και το Ν96 στη λίστα μην το ξεχνάς! B)

Επίσης πιάσε στα χέρια σου ένα xperia και πες μας πόσο θα το αντέξεις!

Δημοσ.

PS: Το θέμα είναι να καταλάβουμε πως οι απαιτήσεις του καθενός είναι διαφορετικές από ένα τηλέφωνο! Ποτέ δεν έδωσα σημασία στην κάμερα, τα mp το φλας και το πόσο δυνατά παίζει μουσική! Έχω το iphone, ένα BB Bold και ένα Ν96 και καταλήγω πάντα να επιστρέφω στο iphone γιατί αν και τα άλλα έχουν πάνω τους "της παναγιάς τα μάτια" από specs, ο τρόπος που το κάνουν είναι απαράδεκτος και τριτoκοσμικός (αν έχεις πιάσει στα χέρια σου έστω και για μια φορά το iphone)!

Anyway, πλησιάζει η ανακοίνωση του iphone2 και θα δούμε τι θα λέτε μετά! Για την ώρα εσύ επέλεξε ανάμεσα στα δεκάδες μοντέλα της NOKIA που το μόνο που αλλάζει είναι το πλαστικό περίβλημα!

B)

Βάλε και το Ν96 στη λίστα μην το ξεχνάς! B)

Επίσης πιάσε στα χέρια σου ένα xperia και πες μας πόσο θα το αντέξεις!

Εγω μαζι σου το iphone 2 θα ειναι καλο αρκει να εχει και λιγο value for money..Αλλα μη βασιζεσαι μονο σε αυτο θα βγουν μεχρι τοτε χιλια δυο..Βλεπε το Idou.Απαντησεις θα υπαρχουν σιγουρα..

Κρατωντας το iphone την τιμη του στα 500 ευρω ειναι απαραδεκτο..βαση την τιμη του το κρινω..Ας το ριχναν στα 400 και ολα θα ηταν οκ απο εμενα..

Εχω πιασει στα χερια μου το χπερια για λιγο βεβαια..Μου αφησε καλες εντυπωσεις..

βεβαια με τοσες επιλογες δε ξερω αν θα επαιρνα αυτο τελικα...

Δε τρελαινομαι για touch κινητα..Ισως για αυτο δε δινω πολυ βαρος στο touch του iphone..Ας πουμε με ενα communicator της nokia θα ημουν υπερευχαριστημενος αφου εχει ολες τις εφαρμογες γραφειου και πολλα απ τα μπιχλιμπιδια των touch..

Δημοσ.
Αντίστοιχα και εσύ με το 5800, πήρες μια mercedes ...χωρίς τιμόνι! Άρα άχρηστα τα μηχανικά μέρη!

B)

ενώ το iphone είναι υπερπλήρες ...

no mms, no video call, no modem, no greek menu, no photo flash, no apps (εκτός των παιχνιδιών της gameloft),no second battery, no microsd, no bluetooth data exchange ....... μήπως είναι jeep με ρόδες απο ποδήλατο ?

ps. όσο για τα άχρηστα μηχανικά μέρη στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί (λεγε με οθόνη που μέρος της δεν έχει touch και κιτρινίζει)

Δημοσ.

Πλέον δεν υπάρχουν μόνο αυτά που είναι περιορισμοί του hardware, δηλαδή βιντεοκλήσεις, φλάς, μπαταρία και επέκταση μνήμης. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις μόνο αυτό το "no apps" που έγραψες γιατί δε μπόρεσα να το κατανοήσω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάθε συσκευή που βγαίνει παρουσιάζεται σαν iphone killer (άσχετα αν είναι η όχι, βάσει πωλήσεων σίγουρα δεν υπάρχει iphone killer). Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει το impact που έχει το iphone στην αγορά, κανείς δεν είπε οτι το iphone δεν έχει ελλείψεις και μάλιστα αστείες. Παρά τα προβλήματά του όμως το iphone έχει τεράστια απήχηση στην αγορά και σε fashion victims και σε ανθρώπους που το θέλουν για δουλειά (ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γι αυτό).

Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να παίρνουμε το μέρος της μίας ή της άλλης εταιρίας και να "μαλώνουμε" μεταξύ μας για ασήμαντα πράγματα, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ούτε των iphone supporters, δηλαδή τι έγινε μας θίξανε την απλ σιγά τ αυγά, εκτός αν πρόκειται για μετόχους, αλλά ούτε τους απέναντι, ωραία δεν σας αρέσει το iphone, μην το αγοράζετε, τα υπόλοιπα τι είναι προσπάθεια να ανοίξετε τα μάτια σ' αυτούς που το πήραν, να το πουλήσουν όσο όσο και να πάρουν κάτι άλλο; (not gonna happen)

Η apple δημιούργησε κάτι ιδιαίτερο στην προσπάθειά της να μπεί στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, αυτό είναι δεδομένο, επίσης δεδομένο είναι οτι ένα thread με τον τίτλο 5800vs ανταγωνισμού & iphone αποσκοπεί στο να γίνει flame.

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάθε συσκευή που βγαίνει παρουσιάζεται σαν iphone killer (άσχετα αν είναι η όχι, βάσει πωλήσεων σίγουρα δεν υπάρχει iphone killer). Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει το impact που έχει το iphone στην αγορά, κανείς δεν είπε οτι το iphone δεν έχει ελλείψεις και μάλιστα αστείες. Παρά τα προβλήματά του όμως το iphone έχει τεράστια απήχηση στην αγορά και σε fashion victims και σε ανθρώπους που το θέλουν για δουλειά (ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γι αυτό).

Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να παίρνουμε το μέρος της μίας ή της άλλης εταιρίας και να "μαλώνουμε" μεταξύ μας για ασήμαντα πράγματα, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ούτε των iphone supporters, δηλαδή τι έγινε μας θίξανε την απλ σιγά τ αυγά, εκτός αν πρόκειται για μετόχους, αλλά ούτε τους απέναντι, ωραία δεν σας αρέσει το iphone, μην το αγοράζετε, τα υπόλοιπα τι είναι προσπάθεια να ανοίξετε τα μάτια σ' αυτούς που το πήραν, να το πουλήσουν όσο όσο και να πάρουν κάτι άλλο; (not gonna happen)

Λοιπον ακουσε να δεις...Οι ανθρωποι που θελουν μια σοβαρη συσκευη για δουλεια ουτε iphone θα παρουν αλλα ουτε 5800...Θα παρουν PDA η καποια συσκευη με windows mobile...

Καλως ή κακως αγοραζοντας κατι μπαινουμε σε ενα τρυπακι να συγκρινουμε κατι με κατι αλλο..Δεν τσακωνομαστε εδω..Απλα συζηταμε..Προφανως τετοιες συζητησεις δεν καταληγουν καπου απλα γινονται γιατι γουσταρουμε να γινονται..οταν λεω οτι δε μου αρεσει το iphone δε παει να πει οτι την αποψη μου πρεπει να τη συμμεριστουν ολοι..

Αυτο που λες παντως οτι απο πωλησεις το μηλαρακι σκιζει μπραβο του...Δε με αγγιζει..

Για παραδειγμα εδω στην ελλαδα οι περισσοτεροι κανουν το κωλο τους να να παρουν μια mercedes καποτε..Οι πωλησεις της στην ελλαδα ειναι απιστευτες σε Luxury cars..

Ομως ρε φιλε εμενα μου αρεσουν τα Lexus..Τι να κανουμε..Ειναι καλυτερα τα mercedes απ τα Lexus? οχι βεβαια...Καταλαβες πιστευω...

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον ακουσε να δεις...Οι ανθρωποι που θελουν μια σοβαρη συσκευη για δουλεια ουτε iphone θα παρουν αλλα ουτε 5800...Θα παρουν PDA η καποια συσκευη με windows mobile...

Αυτό που λες ίσχυε ...κάποτε! Ένας που θέλει σοβαρή συσκευή λοιπόν για να κάνει τη δουλειά του (που σημαίνει τηλέφωνα, email και internet), γιατί να μην επιλέξει το iphone που του προσφέρει την καλύτερη εμφάνιση web περιεχομένου μέσω του safari, την καλυτερη εμφάνιση του email του (μη μου πεις πως έχει καμία σχέση η εμφάνιση του inbox στο iphone με αυτή σε μια συσκευή με wmobile!) κλπ κλπ???

Όλες οι εφαρμογές στα wmobile θυμίζουν Windows 3.11 από πλευράς εμφάνισης και τρόπου χειρισμού!

B)

Δημοσ.
Αυτό που λες ίσχυε ...κάποτε! Ένας που θέλει σοβαρή συσκευή λοιπόν για να κάνει τη δουλειά του (που σημαίνει τηλέφωνα, email και internet), γιατί να μην επιλέξει το iphone που του προσφέρει την καλύτερη εμφάνιση web περιεχομένου μέσω του safari, την καλυτερη εμφάνιση του email του (μη μου πεις πως έχει καμία σχέση η εμφάνιση του inbox στο iphone με αυτή σε μια συσκευή με wmobile!) κλπ κλπ???

Όλες οι εφαρμογές στα wmobile θυμίζουν Windows 3.11 από πλευράς εμφάνισης και τρόπου χειρισμού!

B)

Λοιπον οταν εννοω εγω δουλεια εννοω δουλεια...Office,internet,Email,GPS...

PDA λοιπον ή Windows mobile απλα και ξαστερα..Τα τηλεφωνα ειναι δευτερευοντα μιας και τηλεφωνα κανεις και απο μια συσκευη των 20 ευρω!!!

Τωρα οσο για το πολυδιαφημισμενο ιντερνετ του iphone αν δεις ποσο πιο γρηγορο ειναι το xperia στο φορτωμα σελιδας θα ντραπεις...

Δεν ειναι τα παντα θεμα εμφανισης...Ο χαρακτηρας ειναι αυτος που μετραει...;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον οταν εννοω εγω δουλεια εννοω δουλεια...Office,internet,Email,GPS...

PDA λοιπον ή Windows mobile απλα και ξαστερα..Τα τηλεφωνα ειναι δευτερευοντα μιας και τηλεφωνα κανεις και απο μια συσκευη των 20 ευρω!!!

Τωρα οσο για το πολυδιαφημισμενο ιντερνετ του iphone αν δεις ποσο πιο γρηγορο ειναι το xperia στο φορτωμα σελιδας θα ντραπεις...

Δεν ειναι τα παντα θεμα εμφανισης...Ο χαρακτηρας ειναι αυτος που μετραει...;)

Επειδή είδα και το xperia (στη δουλειά "παίζω" καθημερινά με ΟΛΑ τα τηλέφωνα που κυκλοφορούν) σε πληροφορώ πως απλά εσύ δεν έχεις δουλέψει αρκετά με το iphone...

B)

PS: Δεν είναι ο χαρακτήρας που μετράει αλλά ...ο τρόπος!

Δημοσ.

Πάντως σε εμένα το iphone δεν μου άρεσε στο οτι μόνο με το δάκτυλο μπορείς να χειριστείς την οθόνη αφής του(άντε και με ελάχιστες ακόμα επιφάνειες). Πράγμα που εκτίμησα καιτελικά κατέληξα στο 5800 ότι μπορώ να πατήσω στην οθόνη του με ότι έχω διαθέσιμο.

Ένα παράδειγμα είναι ότι δεν μπορούσα να γράψω μήνυμα με τίποτα, χονδρά δακτυλάκια. Το είχα για αρκετό καιρό (μου το είχε δανίσει ένας φίλος μου για καμία αεβδομάδα) και δεν με βόλεψε με τίποτα. Ενώ το 5800 αμέσως. Διαφορές δεν βρίσκω τόσο σημαντικές αν βέβαια εξεραίσουμε το γεγονός ότι κυκλοφορεί 2 χρόνια το i άρα έχει πληθώρα προγραμμάτων σε σχέση με το 5800. Αλλά όλο και ανανεώνεται.

Το οικονομικό είναι ένα θέμα και δε δικαιολογείται με τίποτα όταν ο ανταγωνισμός έχει να δείξει τόσα αξιόλογα μοντέλα (αναφέρθηκαν σε προηγούμενο πόστ). Αλλά αφού πετυχαίνει και πουλάει ακόμα γιατί όχι. Εσείς θα κατεβάζατε την τιμή αν δεν έπευτε καθόλου η ζήτηση;;;

Προσωπική άποψη iphonekiller είναι αυτό που θα πάρει μερίδιο της αγορα από το iphone και όχι ποιό είναι πραγματικά καλύτερο ή value for money. Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν κερδίζει τον κόσμο το επίπεδο του hardware αλλά η προώθηση του προιόντος.

Υ.Γ. Όποιο από όλα αυτά τα κινητά να είχα θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, όπως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το 7650 που αγόρασα το 2002 και μακάρι όλα τα κινητά να μου έβγαιναν το ίδιο αξιόπιστα και απροβλημάτιστα όσο και αυτό. Σημείωση ότι το 7650 δουλευει ακόμα ύστερα από αρκετά σκληρή χρήση πέντε ετών αλλά έχει παραδώσει το πνέυμα της η μπαταρία του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...