angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Παρτε ενα iphone μτχ με 200-250 ευρω...Το 5800 δεν αξιζει τα λεφτα του...Ισως αν εκανε 100 ευρω ναι.... Νομίζω οτι υπερβάλλεις λίγο, δηλαδή το iphone αξίζει 500 ευρώ; Η ερώτηση έρχεται από έναν iphone owner.
isaias1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 To iphone αξιζει οσα κ να κανει...Αφου δεν υπαρχει αντιστοιχη συσκευη στην αγορα...Δεν υπαρχει ανταγωνισμος στο iphone... Κ η απαντηση ερχεται απο καποιον που εχει περασει τουλαχιστον 50 κινητα!
gvaggis Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 ΟΚ,εντάξει το έχουμε εμπεδώσει, εσείς οι i-phone owners δεν το αλλάζετε με τπτ.. τόση επιμονή πια λες κ θέλετε να πείσετε τον εαυτό σας.. το τηλέφωνο τα σπάει.. μέχρι στιγμής έχω απολαύσει στην οθόνη του βιντεάκια κ έχω μείνει μλκας με την απόδοση των ηχείων του.Ά έριξα κ ένα σερφάρισμα μέσω wireless LAN φυσικά όπου έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Τις επαφές από την κάρτα Sim δεν βλέπω, αλλά άυριο θα ασχοληθώ περισσότερο να δω τι δεν κάνω καλα.. Ά!εντωμεταξύ σε ένα βιντεάκι που ποστάρισε κάποιος κ έδειχνε ένα τύπο να μη μπορεί με την πρώτη να κλικάρει επάνω στην οθόνη αφής έχω μόνο να πώ πως ο τύπος μάλλον έιχε προβλήματα νευρολογικού τύπου, γιατί εμένα η οθόνη ανταποκρίνεται άψογα.
isaias1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το εχεις πιασει καθολου στα χερια σου?Ασχοληθηκες καθολου μαζι του? Οπως ειναι απο την Apple δεν αξιζει κ πολυ αλλα με ολα μετα που μπορεις να του κανεις γινεται απιαστο.... Εγω δεν ειμαι θυμα των εταιριων ουτε τιποτα...Πρωτα παιρνω κατι στα χερια μου κ το τσεκαρω... Το iphone το εχω ενα χρονο τωρα κ δεν εχω βρει κατι ακομα που να μην μπορει να κανει...Απο αυτα που θελω εγω παντα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:51 ---------- Ας μην χαλαμε ολως το post με διαμαχες!Εδω ειναι για το 5800!
angmar Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Πιστεύω οτι το 5800 είναι ένα πολύ καλό smartphone και σε καλή τιμή (αν και οι πρώτες παρτίδες έχουν το μελανό σημείο της επαφής του ακουστικού). Ψήνομαι να δώσω το Ν82 μου και να πάρω ένα 5800 να βρίσκεται (γκρίζα αγγελία-διαφήμιση) :Ρ .
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Αυτό δεν είναι που είχε κάποια ελαττώματα στα πλαστικά μέρη του;
alexzzz Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Αυτό δεν είναι που είχε κάποια ελαττώματα στα πλαστικά μέρη του; γιες... !
angmar Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Αυτό δεν είναι που είχε κάποια ελαττώματα στα πλαστικά μέρη του; Ναι, στις πρώτες παρτίδες δεν πατούσε καλά το ακουστικό και κατα συνέπεια δεν έκλεινε καλά η πρόσοψη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ---------- γιες... ! Δε πήγες να παντρευτείς ρε, το μετάνιωσες, την άφησες για μένα, η συνέχεια στο offtopic.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παρτε ενα iphone μτχ με 200-250 ευρω...Το 5800 δεν αξιζει τα λεφτα του...Ισως αν εκανε 100 ευρω ναι.... 1. Χρονια πολλα, Χριστός ανέστη 2. Παραπλανεις. το 5800 κανει 300Ε σαν συσκευη, το iPhone 500. Με τις επιδοτησεις αυτων των ημερων, το 5800 δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ για εναν χρηστη των 55Ε των μηνα και το iphone κανει 250Ε για ενα χρηστη των 55-60Ε των μηνα. Οποτε να στο θεσω αλλιως, οποιος δεν γουσταρει να σκασει 2,5 κατοσταρικα για ενα μηλαρακι στην κορυφη να μην το κανει ΥΓ. Δεν λεω τι κανει και τι δεν κανει το iphone, λεω οτι οπως το ipod nano μου των 150Ε τοτε εχει πλεον καταληξει κατα 90% mp3 player φοβαμαι κατα ποσο τα εχει ο μεσος χρηστης αναγκη αυτα του iphone. Παραδειγμα: Οκ, κανει ζουμ με τα δαχτυλα κατα το browsing. Αξιζει 250Ε αυτο? Θα ειμαι συχνα σε κατασταση να κανω σερφαρω απο το iphone και να θελω και ζουμ οταν 12-15 ωρες την μερα ειμαι μπροστα σε pc?
ppetr Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Και εγώ το σκέφτομαι να το πάρω, αλλά δε θέλω να αποχωριστώ το Ν78
isaias1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 250 ευρω εννοουσα μεταχειρισμενο...το γραφω κιολας...Anyway κ στα 500 ευρω παλι δεν υπαρχει ανταγωνισμος...
Vasilisxd Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Χλιεχ εχ εχ εχ , δεν είναι μόνο το μηλαράκι στην κορυφή ! που κάνει την διαφορά. Είναι ο για πέταμα χειρισμός των άλλων Touch κινητών "Nokia , Htc , Samsung" που κάνει την διαφορά. Παραδειγμα : Scrollάρωντας στα μενού των άλλων συσκευών "απο ατύχημα - Hardware/Software" ανοίγει πρώτα κατι άλλο απο αυτο που θές , μετα βγαινεις απο αυτό που σε πήγε και να συνεχίζεις το ψαξιμο . Φαντάσου αυτό να γίνετε ΜοΝο τις μισές φορές που χρησιμοποιεις τον Κατάλογο , είναι καταστροφή . Φαντάσου να είσαι εν κινηση και να χρησιμοποιεις τέτοιες συσκευές . Pwned ! Είναι κατανοητο κάποιος που για πρώτη φορά παίρνει συσκευές Touch όπως 5800 ή Omnia ή HTC να τις εκθιάζει σε σχέση με την παλια του - παρωχημένη - συσκευή σχολιάζοντας τις δυνατότητες του και τον πολυμεσικό τους χαρακτήρα. Εαν έχεις δεί και δοκιμάσει όλες τις συσκευές , καταληγεις πάντα στο οτι με ένα iPhone έχεις μια Touch συσκευή με την χρηστικότητα / ευκολία μιας κανονικής συσκευής. Δέν πιστεύω ότι υπάρχει καποιος εδώ που να έχει ασχοληθει και να νομίζει το αντιθετο . Δέν προκειτε για μηλαράκια και αχλαδάκια , είναι καθαρά θέμα ευχρηστίας.
gvaggis Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παραδειγμα : Scrollάρωντας στα μενού των άλλων συσκευών "απο ατύχημα - Hardware/Software" ανοίγει πρώτα κατι άλλο απο αυτο που θές , μετα βγαινεις απο αυτό που σε πήγε και να συνεχίζεις το ψαξιμο . Φαντάσου αυτό να γίνετε ΜοΝο τις μισές φορές που χρησιμοποιεις τον Κατάλογο , είναι καταστροφή . Φαντάσου να είσαι εν κινηση και να χρησιμοποιεις τέτοιες συσκευές . Pwned ! Ok....υπερβολή.. Αν το πάθω στο μέλλον δε ξέρω..προς το παρόν..απλά υπερβολή. Κ στην τελική χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να σκάσω τόσα λεφτά για το i-phone(Το οποίο ΝΑΙ το έχω πιάσει στα χέρια μου και ΝΑΙ δεν έμεινα μλκας..Ωραίο είναι αλλά ως εκέι).Χαίρομαι που είχα παρωχημένο κινητό κ τώρα νιώθω βασιλιάς κ όλα αυτά με αρκετά λιγότερα χρήματα από κάποιους άλλους. Φοβάμαι πως ο τίτλος του thread αδικεί το θέμα γιατί κανείς εδώ μέσα δεν ψήνεται για κοντρίτσες ανάμεσα στα 2 κινητά οπότε ρε παίδες ας το αφήσουμε..
KaizerSoze Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 . Δέν προκειτε για μηλαράκια και αχλαδάκια , είναι καθαρά θέμα ευχρηστίας. Για το iphone δεν εχω αποψη Για το ipod ομως εχω και σου λεω οτι ειναι λιγο πιο χρησιμως ευχρηστο απο τα γυροπτερα του ΝταΒιντσι Οπως έχω ακουσει απο παιδια με iphone στην ουσια ουτε και αυτοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι και αποτι καταλαβα και συ αυτο κανεις δεν εκθειαζεις το iphone, απλα το θεωρεις ανωτερο απο τα υπολοιπα που ειναι "πιο κατω". Επομενως καταληγουμε εκει που ξεκινησαμε, στην προσωπικη επιλογη, εχει νοημα για καποιον να δωσει 500Ε να παρει iphone. Στην περιπτωση μου δεν ειχε, οπως δεν ειχε και να δωσω 300Ε να παρω 5800 το οποιο πηρα μονο και μονο γιατι μου το εδινε η wind τσαμπα ή δεν ειχε νοημα να δωσω 400Ε να παρω blackberry
gvaggis Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 να ρωτήσω..στην συσκευασία είχε μέσα κ μια θήκη. την χρησιμοποιήσατε; δεν σας φαίνεται λίγο σκληρή;δεν σας δίνει την εντύπωση πως πιέζεται η οθόνη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.