gvaggis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Το ψιλο-ξεθάβω το θεματάκι γιατί το έχω βάλει στο μάτι το κινητό αυτό. Απλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υποστηρίζει εφαρμογές γραφείου. είδα κάτι στο net για quickoffice αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς.. Επίσης θα με ενδιάφερε η υποστήριξη .pdf αρχείων.Παίζει αυτό;;
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αδελφε δεν ξερω πολλα για το κινητο απλα το εχουν παρει τουλαχιστον 5 ατομα στην δουλεια και ολοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι. Ειναι τοσο ευχαριστημενοι που για πρωτη φορα στην ζωη μου σκεφτομαι να μην παρω ενα κινητο ακριβως επειδη το εχουν ολοι ρε γαμωτο πια. Καλυτερα να δωσω 200Ε και να παρω blackberry
gvaggis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αδελφε δεν ξερω πολλα για το κινητο απλα το εχουν παρει τουλαχιστον 5 ατομα στην δουλεια και ολοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι.Ειναι τοσο ευχαριστημενοι που για πρωτη φορα στην ζωη μου σκεφτομαι να μην παρω ενα κινητο ακριβως επειδη το εχουν ολοι ρε γαμωτο πια. Καλυτερα να δωσω 200Ε και να παρω blackberry Από χαρακτηριστικά με καλύπτει πλήρως..Άλλωστε πάντα απλά κινητά είχα στα χέρια μου-καθότι κ μανταλάκιας Όμως αν είναι να δώσω τα 300κάτι Ευρώ του θα ήθελα να μπορώ να του φορτώσω κ μερικές σελίδες pdf πχ..
sigamhsoupw Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Φυσικά και δείχνει σελίδες pdf (χρησιμοποιώντας το κατάλληλο freeware) προς το παρόν όμως δεν μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα από το να τις προβάλεις στην οθόνη. Πολύ σύντομα αυτό θα αλλάξει και θα υπάρχει φουλ υποστήριξη για αρχεία pdf ώστε να μπορείς να κάνεις ότι ακριβώς κάνεις και στον υπολογιστή σου...
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 προς το παρόν όμως δεν μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα από το να τις προβάλεις στην οθόνη κατ εμε είναι και αρκετό...
Meraklis56 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 θα ηθελα να τονίσω πως και το 5800 εχει παρα πολλά προγράμματα εφώσεων εχει συμβατότητα με fp1-fp2 προγράμματα και νομιζω εχει χακαριστεί,ολα ειναι πιθανά. μπορει να μην υπαρχουν τοσα προγράμματα οσο το appstore της apple,αλλά υπάρχουν αμέτρητα προγράμματα. offtopic:εν αναμονή για τα nokia με intel atom!!
gvaggis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Οκ με τα pdf καλύφθηκα guys,ευχαριστώ πολύ! Και προφανώς είναι αρκετό να προβάλλει μόνο, δε μίλησα για επεξεργασία.. Να υποθέσω άρα πως εφαρμογές τύπου office υπάρχουν επίσης;
Meraklis56 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ναι,όλα τα nokia ερχονται με το quick office που υποστηρίζει και αρχεία του office 2007( xdoc,xxls) και υπάρχουν και εναλλακτικά προγράμματα αμα δεν σε αρέσουν
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Λοιπον μαγκα...χαχα, πριν 1 ωριτσα το έκλεισα Τρέχα να το πάρεις ΑΝ σου κανει τελικα, η Wind το δινει αυτή την στιγμή τσαμπα σε πρόγραμμα 55Ε παγίου.(πιθανώς να το κανει και η Vodafone με την Cosmote αλλά ήμουν ήδη Vodafone άρα μόνο αλλάζωντας εταιρία το τσίμπαγα τσαμπα) Και WiFi και email και office κτλ Ναι, ξερω, έλεγα πως "το εχουν ολοι". Ε, να ξεχωρισω μεχρι 150Ε τα δινω. Αν ειναι να ξεχωρίσω με τα blackberry και τα iphone δινοντας 240 και 300 ευρω δεν το εκανα. Ας ειμαι ενα με την μαζα τσαμπα ομως
gvaggis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δυστυχώς εγω δεν έχω επιδότηση, απλά μου την βάρεσε κ θέλω να πάρω κινητό, έτσι γιατί ειμαι θύμα!! Οπότε θα το πληρώσω ως συσκευή..ολόκληρο! Από εκέι κ πέρα , καλορίζικο κ περιμένω εντυπώσεις..
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δυστυχώς εγω δεν έχω επιδότηση, απλά μου την βάρεσε κ θέλω να πάρω κινητό, έτσι γιατί ειμαι θύμα!!Οπότε θα το πληρώσω ως συσκευή..ολόκληρο! Από εκέι κ πέρα , καλορίζικο κ περιμένω εντυπώσεις.. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ Ημουν vodafone, πηγα wind Το κινητο ειναι τσαμπα για οποιον κανει νεα συνδεση στην Wind ειτε ως μεταφορα ειτε ως εντελως καινουρια.\Δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα(απλα να κανεις συμβαση 55Ε) Απλα εγω δεν ξερω τι κανει η Vodafone γιατι απλα η τακτικη αυτη την στιγμη και στις 3 εταιριες ειναι να προσεχουν ΝΕΟΥΣ πελατες. που σημαινει οτι θα βρεις πολυ καλυτερες προσφορες σε αλλη εταιρια απο αυτην που εισαι αποτι απο την ιδια σου την εταιρια(ειναι τραγικο παντως αυτο) Και για να μην λετε οτι κανω διαφημιση, και η Ωοδα ειχε προσφορες αλλα εγω δεν μπορουσα γιατι ημουν ηδη πελατης
sigamhsoupw Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Φαντάζομαι πως θα γνωρίζετε ότι στο φόρουμ υπάρχει πεδίο όπου χρήστες πωλούν (σφραγισμένα πολλές φορές) καινούρια κινητά ακόμα και επιδοτήσεις σε χαμηλότερη τιμή... Εγώ έτσι το πήρα μερικές βδομάδες πρίν, μέσω άλλου χρήστη και γλύτωσα ούτε λίγο ούτε πολύ 50 ευρώ σε σχέση με το φθηνότερο 5800 του skroutz... Νομίζω πως αξίζει το κόπο να το ψάξεις. Καλορίζικο όπως και να έχει, εγώ αυτό το κινητό το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ μέχρι στιγμής το ίδιο εύχομαι και σε σένα.
gvaggis Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το πήρα τελικά..σήμερα! φορτίζει, επανέρχομαι με εντυπώσεις.
swiftech Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 αντε γιατι το εχω βαλει στο ματι κι εγω πες εντυπωσεις
isaias1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Παρτε ενα iphone μτχ με 200-250 ευρω...Το 5800 δεν αξιζει τα λεφτα του...Ισως αν εκανε 100 ευρω ναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.