FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 μπορει καποιος που εχει αγορασε το Νοκια 5800 να μου πει αν εχει ελληνικο μενου,επειδη στο ιντερνετ διαβαζω διαφορα.Ευχαριστω έχει ελληνικό menu αφού το πουλάει η vodafone. είναι alpha copy.
Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πάνω που έλεγα να το πάρω είδα πως γράφει sms και ξενέρωσα τρελά...
nsmaker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ειμαι κατοχος ενος Nokia 5800 ΧΜ .Θα ηθελα να πω οτι προς τι ολος αυτος ο σαλος με αυτο το τηλεφωνο?Σαν το 6120 ειναι με οθονη αφης και wi-fi .Παντως ειλικρινα εχω δοκιμασει ολες τις μαρκες και τελικα καταληγω σε Windows Mobile και τωρα αντε να βρεις να το πουλησεις ή να το ανταλλαξεις...
Vasilisxd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εγω ειδα πως το 5800 ειναι μαυρο χαλι απο θεμα χειρισμου, κολαει και το touch του ειναι μακραν χειροτερο απο Diamont + Omnia. Σιγα την μ@λ@κια. Το λειτουργικο του ειναι αρκετα περιπλοκο για Touch συσκευη, πολλα κουμπακια διασπαρτα. Μεχρι και ο πλεον φανατικος Νοκιάς "αδερφος μου" που το εχει , παραδεχετε οτι μπροστα στο δικο μου "iPhone" ειναι για κλαματα. Btw... Το μονο καλυτερο κινητο απο το iPhone θα ειναι το επομενο iPhone. Πλεον οι εφαρμογες του ανερχονται σε δεκαδες χιλιαδες και το περιβαλον με την ευκολια που το περιβαλει σε ωθει σε συνεχεις δοκιμες και εγκαταστασεις, αρκει να εισαι κοντα σε wifi δυκτιο, χωρις αναγκη Pc. Εμενα η εξωτερικες εφαρμογες ανερχονται σε 100. Τιγκα το εργαλειο. Για να εκανα κατι τετοιο σε Windows κινητο θα επρεπε να βρω απο τον υπολογιστη μου τις εφαρμογες ψαχνοντας σε διαφορα Sites/Torrents οπλησμενος με τεραστια υπομονη και χρονο. Ασε που αμα ηθελα τιποτα σπασμενα θα επρεπε να ημουνα Pro για να τα κανω εγκατασταση. Υ.σ Ημαρτον , σήμερα έβαλα το SouthPark Mobile !!! συνδέεται με το official website του SouthPark και έχει όλα τα επεισόδια, μόνο στο iPhone γίνονται αυτά...
Technology fan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 o ανταγωνιστής του iphone είναι το Ν97... το 5800 είναι για να πουλήσει σαν τρελό +1 και με μερικά review-video του Ν97 μπορει να θεωρηθεί αντίπαλος του i-phone
Vasilisxd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ρε παρτε το χαμπαρι, 2 χρονια σχεδον εχουν περασει απο τοτε που βγηκε το iPhone και ακομα καμια Εταιρια δεν εχει βγαλει κατι πουι να το πλησιάζει καν... Ολοι ανακοινωνουν σουπερ καμερες, μνημες, bluetooth που πιανουν στα 5 χιλιομετρα και οτι αλλο φανταστεις και μολις το πιανεις στα χερια σου και το χειριζεσε λιγο...ξενερωνεις... Χαλια τα WinMo ακομη πιο χαλια το TouchSymbian. Κριμα που οι Εταιριες λογο χαζων φοβιων και ανταγωνιστικης πολιτικης δεν ενσωματωνουν το Android στις συσκευες τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 είπα πουθενά ότι θα είναι καλύτερο? απλά είπα ότι θα είναι ο ανταγωνιστής του...
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ρε παρτε το χαμπαρι, 2 χρονια σχεδον εχουν περασει απο τοτε που βγηκε το iPhone και ακομα καμια Εταιρια δεν εχει βγαλει κατι πουι να το πλησιάζει καν... http://www.palm.com/us/products/phones/pre/
Vasilisxd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Nice Τι πρωτοπορία η Palm... Dock σαν του iPhone και προβολή σελιδών μενού όπως και ο Safari του iPhone. Βασικά είναι χαλαρά απο τις πιο κραχτές κόπιες που έχω δεί σε interface, άλλα αυτό, μόνο καλό μπορεί να είναι Πάλι δεν καταλαβαίνω γιατι είναι καλύτερο απο το iPhone , το iPhone στανταρ πάει πιο γρήγορα και έχει πιο βαρβάτο OS και είναι τίγκα στις εφαρμογές, ενώ το Palm τώρα αρχίζει την καριέρα του. Υ.σ Το πληκτρολόγιο δέν το αναφέρω κάν, είναι υποκειμενικο, σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι.
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 το iPhone στανταρ πάει πιο γρήγορα και έχει πιο βαρβάτο OS και είναι τίγκα στις εφαρμογές, ενώ το Palm τώρα αρχίζει την καριέρα του. πως το ξέρεις ότι είναι στάνταρ πιο γρήγορο το iphone; Και για να εξηγηθώ δεν είμαι πολύ φαν του iphone και ας έχω και δεν είμαι φαν του ρεύματος που δημιούργησε και τώρα πολλά κινητά του μοιάζουν. Γενικά συμφωνώ ότι κανένα δεν μπορεί να το "χτυπήσει".
flik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Το Palm όχι μόνο θα είναι ανταγωνιστής, θα είναι και καλύτερο απο το iphone, γιατί όσο γρήγορα εκτελεί το iphone 1 εφαρμογή, αυτό κάνει 4. Παιδιά είναι υπέροχο. Ειδικά το κάτω μαύρο μέρος που είναι touch-sensible, και μπορεί να κάνει διάφορα gestures. Και αυτό σας το λέει ένας φανατικός κάτοχος iphone, που πιστεύω όντως πως ότι έχει βγει μέχρι τώρα δεν πιάνει μια μπροστά στο λειτουργικό του, κι ας έχει ελλείψεις σαν τηλέφωνο. Με βλέπω σε λίγους μήνες με palm pre.
Faidhonas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 NiceΤι πρωτοπορία η Palm... Dock σαν του iPhone και προβολή σελιδών μενού όπως και ο Safari του iPhone. Βασικά είναι χαλαρά απο τις πιο κραχτές κόπιες που έχω δεί σε interface, άλλα αυτό, μόνο καλό μπορεί να είναι Πάλι δεν καταλαβαίνω γιατι είναι καλύτερο απο το iPhone , το iPhone στανταρ πάει πιο γρήγορα και έχει πιο βαρβάτο OS και είναι τίγκα στις εφαρμογές, ενώ το Palm τώρα αρχίζει την καριέρα του. Υ.σ Το πληκτρολόγιο δέν το αναφέρω κάν, είναι υποκειμενικο, σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. "Πάει πιό γρήγορα"? "πιό βαρβάτο OS"? H Palm δεν έχει κοινότητα και υποστήριξη για να ασχοληθει με ένα καινούργιο προιόν της? Σε ποιό χωροχρονικό συνεχές ζεις? Η συντριπτική πλειοψηφία των review έβγαλαν το Pre σαφώς πιο δυνατό από το iphone. Το μόνο ερώτημα τώρα είναι αν η Apple θα περάσει μπροστά με το νέο της μοντέλο, πρίν η Palm της φάει την αγορά. Όσον αφορά το θέμα "κόπια", ούτε η Apple είναι αθώα περιστερά...
linkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ρε παρτε το χαμπαρι, 2 χρονια σχεδον εχουν περασει απο τοτε που βγηκε το iPhone και ακομα καμια Εταιρια δεν εχει βγαλει κατι πουι να το πλησιάζει καν... Ολοι ανακοινωνουν σουπερ καμερες, μνημες, bluetooth που πιανουν στα 5 χιλιομετρα και οτι αλλο φανταστεις και μολις το πιανεις στα χερια σου και το χειριζεσε λιγο...ξενερωνεις... Χαλια τα WinMo ακομη πιο χαλια το TouchSymbian. Κριμα που οι Εταιριες λογο χαζων φοβιων και ανταγωνιστικης πολιτικης δεν ενσωματωνουν το Android στις συσκευες τους. ρε αρχηγε πιασε στα χερια σου το htc touch HD και μετα πες μας.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ BLUETOOTH.καλο το iphone δεν λεω,και το interface του πολυ ευκολο και γρηγορο αλλα πολλες ελλειψεις.αν ειναι να βαζω προγραμμα για να τραβαω βιντεο χ@σ@ μεσα.
FarCry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Όσον αφορά το θέμα "κόπια", ούτε η Apple είναι αθώα περιστερά... καλά τέτοιες συμφωνίες γίνονται πάντα. όλα καταλήγουν σε συμβιβασμό. λεφτά να έχεις και όλα γίνονται. βλέπε ipod
Vasilisxd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Καλα κατι HTC και Samsung που φοράνε WinMO δέν πρέπει καν να μιλάνε. Ναι , έχω δουλέψει το Omnia το Diamond και το Nokia5800. Δέν παλεύονται με την καμία. Το Pre μπροστά τους φαίνετε Τρελό Εργαλείο. Οσο για το <<htc touch HD>> , WinMO δεν φοράει ; Δηλαδή γιατί ειναι καλυτερη συσκευή απο το Diamond ; Τί επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη ; Η επειδή έχει καλύτερή κάμερα ; *Κλάιν Μάιν... Οντως το PalmPre φαίνετε πάρα πολύ καλή συσκευή , όπως το βλέπω απο τα Video δειχνει να έχει εντυπωσιακές δυνατότητες σαν πλατφόρμα. Οσο να πείς όμως είναι κλέμενο καρμπόν σε σημεια απο το OS του iPhone. **Πάει πιό γρήγορα? πιό βαρβάτο OS? H Palm δεν έχει κοινότητα και υποστήριξη για να ασχοληθει με ένα καινούργιο προιόν της? Σε ποιό χωροχρονικό συνεχές ζεις? Πλάκα μου κάνεις, δηλαδή μου λές ότι το ταδε OS της Palm μπορεί να έχει μεγαλύτερες δυνατότητες απο το OSX ; ή oτι η Palm με την κοινότητα της θα το κάνει καλύτερο ; * Για όσους αυτό που μετράει στο κινητό είναι η καλύτερη κάμερα , πάω πάσο... **Οσο για την ταχύτητα πρέπει να αναθεωρίσω , είναι όντως ταχύτατο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.