Προς το περιεχόμενο

Το NOKIA 5800 χτυπάει τον ανταγωνισμό και το iPhone!

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη ο τιτλος λεει "Το NOKIA 5800 χτυπάει τον ανταγωνισμό και το iPhone! " γι'αυτο εγραψα αυτα που εγραψα.

Οσο για το αν πουλησει σαν τρελλο δεν το νομιζω.Μπορει να πουλαει πολυ στην Ρωσια που εχει γεμισει με νεοπλουτους αυτην την περιοδο , αλλα στην υπολοιπη Ευρωπη με αυτην την τιμη δεν το βλεπω να "περπαταει" και πολυ.

• Super Moderators
Δημοσ.

η κανονική του τιμή είναι στα 330 euro χωρίς το πακέτο για το "free music"...

μια χαρά τιμή δλδ

Δημοσ.
Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1/1000000 να μπορεσει το 5800 να χτυπησει το iphone.

Μπορει να εχει περισσοτερες λειτουργιες (για μενα μονο η ελλειψη ραδιοφωνου θεωρειται σοβαρο μειονεκτημα του iphone) αλλα απο τα videos που εχουν κυκλοφορησει φαινεται οτι η οθονη αφης ειναι χαλια (σε ολα τα videos παιρνει μπρος με τη δευτερη) , δεν εχει καλη ποιοτητα κατασκευης (σιγουρα τα πλαστικα του θα τριζουν) και η τιμη του δεν εχει και πολυ μεγαλη διαφορα απ'αυτην του iphone.

Αν κοστιζε γυρω στο 250αρι θα το σκεφτομουν.

Ααα ξεχασα να σχολιασω και το οτι κανει πολυ ωρα για να δειξει μια εικονα απο καθετη σε οριζοντια μορφη.

Εγώ λέω να στο δώσουν και τζάμπα!

Που είδες ότι παίρνει μπρος με τη δεύτερη?

Αν μιλάς για τα διπλά κλικ στα μενού τότε πρέπει να μάθεις ότι έτσι λειτουργεί η καινούργια έκδοση του S60 στις επιλογές του μενού για να αποφεύγει ο χρήστης τις εσφαλμένες επιλογές.

Θα το δίνουν όμως χωρίς αυτό; Για να δούμε...

Θα το δώσει. Πλην της Ρωσίας στην οποία ξεκαθάρισε ότι η τιμή του θα είναι αυτή με την οποία κυκλοφόρησε αρχικά.

Δημοσ.

Εγω φιλε μου στα 250 ευρω το κατατασσω το κινητο και μην ξεχνας οτι η αρχικη εκτιμωμενη τιμη της Nokia ηταν 280.

Αν οπως λες η καινούργια έκδοση του S60 λειτουργεί με διπλά κλικ κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλη βλακεια (εσενα ισως σου αρεσει να κανει και τριπλα ή τετραπλα κλικ για να αποφεύγει ο χρήστης ακομα περισσοτερο τις εσφαλμένες επιλογές , γουστο σου καπελο σου :-D)

Δημοσ.
Εγω φιλε μου στα 250 ευρω το κατατασσω το κινητο και μην ξεχνας οτι η αρχικη εκτιμωμενη τιμη της Nokia ηταν 280.

Αν οπως λες η καινούργια έκδοση του S60 λειτουργεί με διπλά κλικ κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλη βλακεια (εσενα ισως σου αρεσει να κανει και τριπλα ή τετραπλα κλικ για να αποφεύγει ο χρήστης ακομα περισσοτερο τις εσφαλμένες επιλογές , γουστο σου καπελο σου :-D)

Εσύ μπορεί να το κατατάσσεις όπου θέλεις, το θέμα είναι πόσο θα κάνει και αν το φέρουν στα 330€ τότε είναι απίστευτα καλή τιμή. Εδώ κάνει 550 το iphone...

Οι πωλήσεις που θα κάνει θα είναι απίστευτες. Όσο για τα 280 ναι αλλά προ φόρων.

Δημοσ.

και για πες μου παλικάρι πως θα κανεις στο iphone αυτό χωρίς διπλό tap?

Files in file list, such as a picture in the images and videos view. If you tap it once, it is not opened, but it becomes highlighted. On this state you can check the options available for the file by selecting Options, or tap it second time to open the file

http://europe.nokia.com/A41437127

windows operation mode δηλαδή

Δημοσ.

Χμμμ , για μενα θα ηταν καλυτερο να γινοταν αντιστροφα.

Με 2πλο κλικ να εμφανιζονταν το μενου με τις επιλογες και με ενα κλικ να επαιζε το αρχειο.

Δημοσ.
Χμμμ , για μενα θα ηταν καλυτερο να γινοταν αντιστροφα.

Με 2πλο κλικ να εμφανιζονταν το μενου με τις επιλογες και με ενα κλικ να επαιζε το αρχειο.

όχι γιατί θα υπήρχε πρόβλημα στο χρόνο του διπλού tap του χεριού. πως θα ξεχωρίσει ποτε κανεις διπλό tap και 1 tap? θα πρέπει να περιμένει το έρθει το δεύτερο tap σε χρόνο 1 sec αλλιώς θα λαμβάνει το πρώτο tap για να ανοίξει το αρχείο?

fail......

το σωστό θα ήταν 1 tap το menu 2 tap να ανοίξει το αρχείο όπως γίνεται τώρα. αλλα αυτό θα ήταν πρόβλημα γιατί αυτομάτως με ότι θα έκανες highlight θα πεταγόταν και το menu που δε το ήθελες. δεν έχουμε ποντίκι για να έχουμε δεξί click. σκέψου ότι το mouse έχει μονο αριστερό click πως θα δούλευες?

Δημοσ.
όχι γιατί θα υπήρχε πρόβλημα στο χρόνο του διπλού tap του χεριού. πως θα ξεχωρίσει ποτε κανεις διπλό tap και 1 tap? θα πρέπει να περιμένει το έρθει το δεύτερο tap σε χρόνο 1 sec αλλιώς θα λαμβάνει το πρώτο tap για να ανοίξει το αρχείο?

fail......

το σωστό θα ήταν 1 tap το menu 2 tap να ανοίξει το αρχείο όπως γίνεται τώρα. αλλα αυτό θα ήταν πρόβλημα γιατί αυτομάτως με ότι θα έκανες highlight θα πεταγόταν και το menu που δε το ήθελες. δεν έχουμε ποντίκι για να έχουμε δεξί click. σκέψου ότι το mouse έχει μονο αριστερό click πως θα δούλευες?

Ακριβώς έτσι. Πιστεύω είναι η πιο σωστή λύση και καλώς χρησιμοποιήθηκε!

Δημοσ.

Εγω παντως επιμενω σ'αυτο που λεω.Επειδη ακριβως δεν μας ενδιαφερει παρα σπανια το μενου , καλυτερα με 1 κλικ να παιζει και με 2 να ανοιγει το μενου.Ο χρονος αναμεσα στα δυο κλικ ας ειναι 0,5 sec και οχι 1 sec , μη μου λετε οτι δεν υπαρχουν λυσεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μπορει καποιος που εχει αγορασε το Νοκια 5800 να μου πει αν εχει ελληνικο μενου,επειδη στο ιντερνετ διαβαζω διαφορα.Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...