Προς το περιεχόμενο

Το NOKIA 5800 χτυπάει τον ανταγωνισμό και το iPhone!

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χμ βασικά σιχαίνομαι τις Alfa Romeo (μέσα-έξω)...

B)

Τα πιο ομορφα αυτοκινητα ρε...κριμα..

Κανε το τεστ για να δεις αν ειναι οντως τα ομορφοτερα αυτοκινητα...

Ρωτα μια γυναικα...:shock:

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τα πιο ομορφα αυτοκινητα ρε...κριμα..

Κανε το τεστ για να δεις αν ειναι οντως τα ομορφοτερα αυτοκινητα...

Ρωτα μια γυναικα...:shock:

Είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό! Για μένα ένα όμορφο αυτοκίνητο είναι ένα mini, ένα fiat 500, ένα audi A3, ένα Golf κλπ!

Για τις alfa έχω πολύ κακή εικόνα όπως επίσης και για τους ιδιοκτήτες τους! B)

Δημοσ.
Είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό! Για μένα ένα όμορφο αυτοκίνητο είναι ένα mini, ένα fiat 500, ένα audi A3, ένα Golf κλπ!

Για τις alfa έχω πολύ κακή εικόνα όπως επίσης και για τους ιδιοκτήτες τους! B)

Καλα λεω και κατι τελευταιο γιατι θα μας κραξουν...Οι ιταλοι εχουν τους κορυφαιους σχεδιαστες να σου θυμισω Giugaro, Pininfarina...Δε λεω οτι τα audi δεν ειναι ομορφα αλλα σχεδιαστικα τα γερμανικα ειναι πιο λιτα στη σχεδιαση...παρε παραδειγμα το καινουργιο golf και συγκρινε το με το προηγουμενο..εξωτερικα οι διαφορες μετρημενες στο ενα μου χερι...Αλλα συμφωνω οτι γυναικες,αυτοκινητα και τωρα τελευταια κινητα :X ειναι αναλογα τα γουστα και τα κεφια του καθενος..

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλα λεω και κατι τελευταιο γιατι θα μας κραξουν...Οι ιταλοι εχουν τους κορυφαιους σχεδιαστες να σου θυμισω Giugaro, Pininfarina...Δε λεω οτι τα audi δεν ειναι ομορφα αλλα σχεδιαστικα τα γερμανικα ειναι πιο λιτα στη σχεδιαση...παρε παραδειγμα το καινουργιο golf και συγκρινε το με το προηγουμενο..εξωτερικα οι διαφορες μετρημενες στο ενα μου χερι...Αλλα συμφωνω οτι γυναικες,αυτοκινητα και τωρα τελευταια κινητα :X ειναι αναλογα τα γουστα και τα κεφια του καθενος..

Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με το iphone!

Παίρνεις μια Alfa και ένα Golf. Η Alfa, στην ίδια τιμή με το Golf, έχει πάνω της της παναγιάς τα μάτια σε θέματα εξοπλισμού και καμιά 500 κυβικά παραπάνω! Μετά από 5 χρόνια η Alfa είναι σε μαύρο χάλι με ξεχειλωμένη ταπετσαρία και πλαστικά που τρίζουν και ξεθώριασμένα, ενώ το Golf είναι σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση και με πολύ καλύτερη τιμή μεταπώλησης!

Αυτή είναι η βασική τους διαφορά και αυτό δένει και με την περίπτωση του iphone που θα μπορούσε να είναι το "golf" των κινητών!

B)

Δημοσ.

Προβλημα.....

Αφηστε τα Audi Lada και Datsun και για να δουμε τι θα κανω...

Εβαλα το Mobiola(Webcam μεσω του 5800) μιας και δεν ημουν στο Pc μου τις τελευταιες μερες.

Τεσπα η Cam βαραγε υπερωριες και ξαφνικα αρχισε να μου πεταει Artifacts συγκεκριμενα Μωβ Μπλε σημαδακια (σαν κλωστες να φανταστητε) αυτα παντα στην καμ και οχι στην οθονη...

Restart-Factory Settings-Firmware Upgrade αλλα τιποτα...

Μονοδρομος ενα Νοκια Center και μαλλον αλλαγη...

Κανενας αλλος με παρομοια εμπειρια;

Η Nokia εχει κινητα αντικαταστασης ή θα μεινω παλι με το N82;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:19 ----------

Να σημειωσω οτι αυτα τα σημαδια εμφανιζονται οταν ανοιγω την Cam για Φωτο και Βιντεο και οχι μονο στο προγραμμα

Δημοσ.
Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με το iphone!

Παίρνεις μια Alfa και ένα Golf. Η Alfa, στην ίδια τιμή με το Golf, έχει πάνω της της παναγιάς τα μάτια σε θέματα εξοπλισμού και καμιά 500 κυβικά παραπάνω! Μετά από 5 χρόνια η Alfa είναι σε μαύρο χάλι με ξεχειλωμένη ταπετσαρία και πλαστικά που τρίζουν και ξεθώριασμένα, ενώ το Golf είναι σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση και με πολύ καλύτερη τιμή μεταπώλησης!

Αυτή είναι η βασική τους διαφορά και αυτό δένει και με την περίπτωση του iphone που θα μπορούσε να είναι το "golf" των κινητών!

B)

Φαινεται πως δεν ασχολεισαι με αυτοκινητα...Αυτο ισχυε το 90...

Η 147 αλλαζει μοντελο και εχει 14230 γυμνο ενω το ολοκαινουργιο golf 14560..Σε αλλα μοντελα οι διαφορες σε ποιοτητα και σε ακριβεια πιο εμφανης υπερ των alfa.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:55 ----------

Προβλημα.....

Αφηστε τα Audi Lada και Datsun και για να δουμε τι θα κανω...

Εβαλα το Mobiola(Webcam μεσω του 5800) μιας και δεν ημουν στο Pc μου τις τελευταιες μερες.

Τεσπα η Cam βαραγε υπερωριες και ξαφνικα αρχισε να μου πεταει Artifacts συγκεκριμενα Μωβ Μπλε σημαδακια (σαν κλωστες να φανταστητε) αυτα παντα στην καμ και οχι στην οθονη...

Restart-Factory Settings-Firmware Upgrade αλλα τιποτα...

Μονοδρομος ενα Νοκια Center και μαλλον αλλαγη...

Κανενας αλλος με παρομοια εμπειρια;

Η Nokia εχει κινητα αντικαταστασης ή θα μεινω παλι με το N82;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:19 ----------

Να σημειωσω οτι αυτα τα σημαδια εμφανιζονται οταν ανοιγω την Cam για Φωτο και Βιντεο και οχι μονο στο προγραμμα

Δεν εχω ιδεα...Δεν ειναι και για ζορισμα φανταζομαι οι cams των κινητων..μηπως το παρακανες...

Ναι φουλ για νοκια shop κατα τη γνωμη μου...

• Super Moderators
Δημοσ.
Φαινεται πως δεν ασχολεισαι με αυτοκινητα...Αυτο ισχυε το 90...

Η 147 αλλαζει μοντελο και εχει 14230 γυμνο ενω το ολοκαινουργιο golf 14560..Σε αλλα μοντελα οι διαφορες σε ποιοτητα και σε ακριβεια πιο εμφανης υπερ των alfa.

Ξέρω πολύ καλά τι λέω! Το πρόβλημα σου είναι πως κοιτάζεις το ...manual και τα specs γενικότερα και ...χάνεις την ουσία!

B)

PS: Όλα είναι θέμα απόλαυσης και κα*λας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

PS2: Νομίζω πως το ξεφτιλίσαμε το θέμα...

B)

Δημοσ.
Ξέρω πολύ καλά τι λέω! Το πρόβλημα σου είναι πως κοιτάζεις το ...manual και τα specs γενικότερα και ...χάνεις την ουσία!

B)

PS: Όλα είναι θέμα απόλαυσης και κα*λας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

PS2: Νομίζω πως το ξεφτιλίσαμε το θέμα...

B)

Eχεις τη γνωμη σου..Τυγχανει να ειμαι μηχανικος στο επαγγελμα ομως και να ξερω καποια πραγματα απο πρωτο χερι.Εστω και μηχανολογικα.

Τεσπα η συζητηση πρεπει να συνεχιστει αλλου...Τελος απο μενα...

Συνεχεια στο 5800 vs iphone...

Δημοσ.
Βρε παιδί μου, κανείς δεν είπε πως το 5800 δεν είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για την τιμή του και τα specs! Αυτό που προσπαθώ να πω για το iphone και δεν το δέχεστε είναι αυτό ακριβώς που λες! Ο τρόπος χειρισμού και γενικότερα το πως είναι στημένο το λειτουργικό και σχεδιασμένοι οι τρόποι λειτουργίας, είναι στην κυριολεξία επαναστατικοί και γι'αυτό άλλωστε όλοι προσπαθουν να σχεδιάσουν τα δικά τους κινητά αντίστοιχα (δεν ξέρω αν είδες τον τρόπο χειρισμού της μουσικής του omnia HD που σε landscape είναι ακριβώς το Cover Flow της Apple!
). Και φαντάσου πως αυτά τα χαρακτηριστικά του είναι τόσο ξεχωριστά που καλύπτουν τις άλλες (σημαντικές) ελλείψεις του iphone!

θα μας τρελάνεις έτσι? σε λίγο θα πεις ότι και το kinetic scrolling είναι αντιγραφή του iphone έξυπνε.

για πες μου εσύ πως μπορείς να κανεις kinetic scrolling με διαφορετικό τρόπο? δηλαδή για όνομα. μιλάμε για βασικά πράγματα που δε μπορείς να υλοποιήσεις διαφορετικά.....

νιώθεις η μπα? οποιος θέλει βεβαια και από τι μύγα ξίγκι βγάζει.

μήπως να βάζουμε και το πουλί μας να κάνει pinch και pan? επειδή πλέον δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δάχτυλα μας γιατί θα μας πουν ότι αντιγράφουμε τa gestures του iphone :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.
θα μας τρελάνεις έτσι? σε λίγο θα πεις ότι και το kinetic scrolling είναι αντιγραφή του iphone έξυπνε.

για πες μου εσύ πως μπορείς να κανεις kinetic scrolling με διαφορετικό τρόπο? δηλαδή για όνομα. μιλάμε για βασικά πράγματα που δε μπορείς να υλοποιήσεις διαφορετικά.....

νιώθεις η μπα? οποιος θέλει βεβαια και από τι μύγα ξίγκι βγάζει.

μήπως να βάζουμε και το πουλί μας να κάνει pinch και pan? επειδή πλέον δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δάχτυλα μας γιατί θα μας πουν ότι αντιγράφουμε τa gestures του iphone :devil:

Εγώ λέω πως δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι τόσο πολύ! Αυτό που ξέρω είναι πως ΠΡΩΤΑ στο iphone/ipod είδα το Cover Flow και όχι κάπου αλλού! Αν αυτός ο τρόπος ήταν ο πλεον βασικός, sorry αλλά γιατί δεν το είδαμε πριν??? Αν όλοι ήταν τόσο υπεράνω με το iphone δεν θα έτρεχαν (και δεν θα προλάβαιναν) να το αντιγράψουν και να το συγκρίνουν με οτιδήποτε κυκλοφορεί! (άσχετο αλλά μήπως είδες το σχήμα του νέου zune??? Γκουχ!) B)

PS1: Άσχετο, μόνο προς τη μία πλευρά καταλαβαίνει την περιστροφή οθόνης το 5800??? (χιχιιχιχιχιχιιχ)

PS2: Sorry τώρα αλλά σε αφήνω γιατί μόλις κυκλοφόρησε η ΠΛΗΡΗΣ έκδοση του Myst για iphone και έχω θέμα! 727MB αρχείο με ολόκληρο το game, τα γραφικά κλπ! Είπες τίποτα???

PS3: Ε ναι το iphone το χειρίζεσαι ακόμη και με το ...πουλί σου! Αν το δοκιμάσεις στο 5800 θα το μελανιάσεις από την πίεση! :P

B)

Δημοσ.

PS3: Ε ναι το iphone το χειρίζεσαι ακόμη και με το ...πουλί σου! Αν το δοκιμάσεις στο 5800 θα το μελανιάσεις από την πίεση! :P

B)

Βαλτε NOVA

Δημοσ.

Επιπλέον με το iphone μπορείς να κάνεις και αυτό:

>http://www.youtube.com/watch?v=DLxq90xmYUs

Επίσης η τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας πρωτοεμφανίστηκε στο DynaTAC 8000X της Motorola και εφόσον με το σκεπτικό το δικό σου μετράει περισσότερο πού είδαμε πρώτα κάποια τεχνολογία, μπορώ να σας πώ με σιγουριά, πλέον, οτι DynaTAC 8000X > iphone, OmniaHD, 5800 και ο,τι ακολουθήσει τα επόμενα 100+ χρόνια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο παππούς δουλεύει ακόμα;:confused:

Τώρα που το ακούμπησε το iphone και πήρε ενέργεια, ναι!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...