arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μακάρι να είναι έτσι, γιατί ούτε από Symbian ούτε από GPS έχω την παραμικρή ιδέα. Δεν είχα ποτέ και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Μαθαίνω εύκολα όμως
filarhos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μακάρι να είναι έτσι, γιατί ούτε από Symbian ούτε από GPS έχω την παραμικρή ιδέα. Δεν είχα ποτέ και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Μαθαίνω εύκολα όμως Don't worry ένα π.μ. μακριά είμαστε. Αν μετά από προσπάθεια δεν τα καταφέρεις αν μένεις και Αθήνα στο κάνω εγώ ελπίζω δηλαδή να το πετύχω δευτερη φορά
FarCry Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 καλό φαίνεται, αν και προτιμώ την τεράστια οθόνη του 5800, αλλά μάλλον θα είναι και φωτιά...ένα από τα βασικά του 5800 είναι οτι κυκλοφορεί με τούμπανο specs με λιγότερο από 300 ευρώ. Thanx πάντως, θα το έχω υπόψη μου. Ίσως να'χει βγει κι όλας μέχρι να κάνω την σύνδεση. μονο για το half-qwerty keypad κρατάω μια πισινή....οψόμεθα
KAKADI Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 το κοίταξα με όλα τα sites που παρέθεσες τις εικόνες. δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιες εικόνες φαίνονται τελείως αλλου μιας και δεν έχω αυτές τις εικόνες για να τις προβάλλω στο κινητό μου ώστε να έχω μια σύγκριση. Καλα οντως ομωσ τετοια διαφορα δεν υπαρχει πουθενα...ονως αυτη η pic ειναι αλλου.. Τελικα μπορεσα και εκανα στα βιντεο μια συγκριση της προκοπης σημερα..Επαιξα και στα 2 ενα prison break επεισοδιο ιδιας αναλυσης...Η αληθεια ειναι οτι οι διαφορες προς απογοητευση μου ειναι ελαχιστες...Σιγουρα το iphone ειναι πιο εντυπωσιακο..πολυ καλος φωτισμος , μεγαλη οθονη κτλ..Απο αναλυση ομως δεν ηταν καλυτερο απ το 5800...Βεβαια να πω οτι οι οποιες μικρες διαφορες στην αναλυση φανηκαν σε μια δυο σκηνες.. Να πω και κατι για την ευχρηστια του iphone.. Βασικα πρωτη φορα το δουλεψα τοσο μιας και αφησα το 5800 σπιτι και πηρα το μηλαρακι εκτος σπιτιου.. Ηταν αρκετα καλο και ευκολο αν και εχουν πολλες διαφορες με το δικο μου..Στο touch +1 που με βολεψε αρκετα...Επιμενω οτι ειναι τσιμπημενο στην τιμη αν και κατι με εκανε να το βγαζω απ τη τσεπη μου συνεχεια.. Πρεπει να δω και το touch hd που εχω ακουσει τα καλυτερα εδω μεσα..
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το iphone εχει capacitive οθονη, το 5800 resistive.. τι πας να συγκρινεις, εκει τελειωνουν ολα.
odigon Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το iphone εχει capacitive οθονη, το 5800 resistive.. τι πας να συγκρινεις, εκει τελειωνουν ολα. check this: http://www.tube5800.com/nokia-5800-may-soon-get-new-capacitive-touchscreen/
FarCry Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το iphone εχει capacitive οθονη, το 5800 resistive.. τι πας να συγκρινεις, εκει τελειωνουν ολα. νομιζω οτι στο ξαναειπα. δε φταιει η τεχνολογια. τεχνολογικα οι resistive ειναι καλυτερες. φταιει η συγκεκριμενη που διαλεξε η νοκια καλα αν δεν παρηγαγε ηλεκτρισμο (εννοω να δημιουργει διαφορες δυναμικου οπως συμβαινει αντιστοιχα στις λαμπες που τις ακουμπας και αναβουν) ο ανθρωπος, θα σου ελεγα που θα κατεληγαν οι capacitive
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 νομιζω οτι στο ξαναειπα. δε φταιει η τεχνολογια. τεχνολογικα οι resistive ειναι καλυτερες. φταιει η συγκεκριμενη που διαλεξε η νοκια Το ακουσαμε και αυτο..
KAKADI Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το ακουσαμε και αυτο.. Φυσικα και οι resistive ειναι καλυτερες..Ισως οχι για τετοιες χρησεις σε κινητα τηλεφωνα..
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Εμεις ομως για κινητα μιλαμε εδω, ετσι δεν ειναι? Για κινητα ενωειται οτι οι capacitive ειναι οι καλυτερες γιαυτο αλλωστε και το iphone ειναι στην κορυφη, το μοναδικο με τετοια οθονη, μεχρι πριν λιγο καιρο.
KAKADI Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Εμεις ομως για κινητα μιλαμε εδω, ετσι δεν ειναι? Για κινητα ενωειται οτι οι capacitive ειναι οι καλυτερες γιαυτο αλλωστε και το iphone ειναι στην κορυφη, το μοναδικο με τετοια οθονη, μεχρι πριν λιγο καιρο. Ναι κορυφαιο οσον αφορα το touch..Σε αλλα πραγματα πασχει και το ξερεις..Δεν υποστηριζω οτι το 5800 ειναι καλυτερο απλα αν βαλεις και το ποσο κοστιζουν τοτε το 5800 ειναι σαν επιλογη καλυτερη... Πως να το κανουμε δηλαδη...
KAKADI Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 το εχετε δει αυτο?? Τα σπασες...χα0χ0α0χ0αχ0α0χ0α0χα0χ0α...
FarCry Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Καλα οντως ομωσ τετοια διαφορα δεν υπαρχει πουθενα...ονως αυτη η pic ειναι αλλου..Τελικα μπορεσα και εκανα στα βιντεο μια συγκριση της προκοπης σημερα..Επαιξα και στα 2 ενα prison break επεισοδιο ιδιας αναλυσης...Η αληθεια ειναι οτι οι διαφορες προς απογοητευση μου ειναι ελαχιστες...Σιγουρα το iphone ειναι πιο εντυπωσιακο..πολυ καλος φωτισμος , μεγαλη οθονη κτλ..Απο αναλυση ομως δεν ηταν καλυτερο απ το 5800...Βεβαια να πω οτι οι οποιες μικρες διαφορες στην αναλυση φανηκαν σε μια δυο σκηνες.. αυτη η συγκριση που εκανες ειναι ακυρη. θα πρεπει το εν λογω βιντεο να ειναι στην native αναλυση του καθε τηλεφωνου. εαν για παραδειγμα το βιντεο ειναι 640χ480 και δεν το βλεπεις στο Iphone 100% ωστε να κανει pan αλλα στο μικραινει στα 4/3 της οθονης τοτε θα νομιζεις οτι βλεπεις κορυφαιο βιντεο κατι που δεν ισχυει. στο λεω γιατι το ιδιο ισχυει και σε μενα οταν παιζω βιντεο αναλυσης 480χ360 ενω η αναλυση μου ειναι 320χ240. αυτοματως μεσω του coreplayer μου γινεται resize και νομιζεις οτι τρεχεις H264 γιατι εχουν στριμωχθει τα pixels. το αποτελεσμα αυτου ειναι οτι παρατηρεις aliasing στην εικονα. αρα για να κανεις σωστη συγκριση θα πρεπει να τρεξεις το καθε βιντεο στην μητρικη αναλυση η θα πρεπει η αναλυση του βιντεο να μεγαλυτερη ισης του 5800 και στο iphone να το βλεπεις 100% ωστε να κανει pan και να κεντραρεις το ματι σου για να παρατηρησεις διαφορα. διοτι στο pan αυτο που δεν αλλαζει ειναι το κεντρο. κοβει πανω, κατω, δεξια και αριστερα. επισης διαφορα στην αναλυση θα δεις στα γραμματα. στο 5800 θα ειναι πιο μικρα και σε αρχεια κειμενου που θα δειχνει μεγαλυτερο κομματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.