sigamhsoupw Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Και για να αρχίσω και την πλάκα γιατί πολύ κρατήθηκα, με όλα αυτά θέλω να πω πως το iphone είναι ότι πιο εύχρηστο στα θέματα χειρισμού και UI! Τόσο πολύ που ακόμη και ένας ...σκύλος μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως βλέπεις και παρακάτω (ο skippy ενώ σερφάρει στο insomnia) Σόρυ αλλά δε κρατήθηκα Σοβαρά τώρα σχετικά με το gps, αν εξαιρέσεις 2 αναστροφές που μου είπε να κάνω στην εθνική (οδηγώντας στην αριστερή λωρίδα αυτό) ε κατά τα άλλα μια χαρά!! Επίσης αν σε πάρουν τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείς μετά τη κλήση να επανέλθεις στο gps πιέζοντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί και επιλέγοντας την αντίστοιχη ανοιχτή εφαρμογή.
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Στο ιντερνετ η διαφορα ποια ειναι παλι?Καμμια απολυτως ομως... απλα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. για πειτε μου παιδακια καλα ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? 5800 - IPHONE : 1-0 πραγματικοτητα ..........................iphone ------------------------------------------------------------------------------------5800 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:29 ---------- Αληθεια ρε γαμωτο?Κι ομως το Omnia HD απο μερικα βιντεο που εχω δει φαινοταν σαν οθονη πολυ τουμπανο τεσπα θα το κοιταξω παλι..Μου ακουγεσαι πολυ ψαγμενος με το θεμα ομως ετσι?Χαιρομαι ομως γιατι βρεθηκε και ενας να μας λυσει αυτες τις διαφορες - αποριες... ναι γιατι πολυ απλα εχει την ιδια αναλυση με το 5800 αλλα η οθονη του ειναι 3.7 ιντσες ενω του 5800 3.2. do the maths τα βιντεο του φαινονται τουμπανο γιατι η μια ειναι AMOLED ενω η αλλη LCD. συγκρινεις την βουρτσα με την Lower-power, highly rugged with superior image quality, and low cost compared to the current LCD displays http://en.wikipedia.org/wiki/AMOLED
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 [ATTACH]17587[/ATTACH][ATTACH]17588[/ATTACH][ATTACH]17589[/ATTACH] Σόρυ αλλά δε κρατήθηκα Για να μάθεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 το last bubble είναι uber gay...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 τα βιντεο του φαινονται τουμπανο γιατι η μια ειναι AMOLED ενω η αλλη LCD. συγκρινεις την βουρτσα με την Χμ δηλαδή εσύ τώρα λες ότι τα video (στη full ανάλυση του κάθε τηλεφώνου) παίζουν καύτερα στο 5800 από ότι στο iphone??? Whatever...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ρε ιερόσυλοι, αφήστε ήσυχο τον σκύλο! Πάντως για την ιστορία μόνο PS3 παίζει και άντε κάνα Wii.
ppetr Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Σοβαρά τώρα σχετικά με το gps, αν εξαιρέσεις 2 αναστροφές που μου είπε να κάνω στην εθνική (οδηγώντας στην αριστερή λωρίδα αυτό) ε κατά τα άλλα μια χαρά!! Επίσης αν σε πάρουν τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείς μετά τη κλήση να επανέλθεις στο gps πιέζοντας παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί και επιλέγοντας την αντίστοιχη ανοιχτή εφαρμογή. Συν ότι μπορείς να ακούς μουσική σχετικά δυνατα, και τις οδηγίες πλοήγησης από το ακουστικό bt
FarCry Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Χμ δηλαδή εσύ τώρα λες ότι τα video (στη full ανάλυση του κάθε τηλεφώνου) παίζουν καύτερα στο 5800 από ότι στο iphone??? Whatever... καλά ότι να ναι. διάβασες την ερώτηση του παιδιού? μεταξύ του omnia HD και του 5800 ήταν αυτό. το omnia HD έχει AMOLED όχι το 5800 τελοσπάντων για να λήξουμε το θέμα της οθόνης ότι δείχνει το E51 μου δείχνει και το 5800. το κοίταξα με όλα τα sites που παρέθεσες τις εικόνες. δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιες εικόνες φαίνονται τελείως αλλου μιας και δεν έχω αυτές τις εικόνες για να τις προβάλλω στο κινητό μου ώστε να έχω μια σύγκριση. θα προτιμούσα καλύτερης ανάλυσης εικόνες και πιο καθαρές για καλύτερη σύγκριση. επίσης τα web sites κανε zoom στο safari για να έχουν το ίδιο μέγεθος με του 5800. αλλιώς δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. φαίνεται πάντως ότι το καθένα έχει τις δικες του ρυθμίσεις χρωμάτων και αφού δε μπορείς να αλλάξεις την θερμοκρασία αυτων η να βάλεις colour profiles όπως στο PC είναι δύσκολο να κανεις σύγκριση. δε ξέρω πως κάνουν optimise στα κινητά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 καλά ότι να ναι. διάβασες την ερώτηση του παιδιού? μεταξύ του omnia HD και του 5800 ήταν αυτό. το omnia HD έχει AMOLED όχι το 5800 Α δε φταίω εγώ! Εσείς ρίξατε μέσα στο θέμα όλα τα κινητά (και τα laptops επίσης), προκειμένου να βγάλετε το iphone άχρηστο!
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Έγώ πάντως καλύφθηκα στην ερώτηση μου για το gps και ευχαριστω για όλους για τις απαντήσεις (και όσες προστεθούν καλοδεχούμενες). Κατάλαβα ότι ναι μεν καλύτερα ένα ξεχωριστό gps, προφανώς, αλλά και του 5800 δεν είναι τελείως για τα μπάζα και θα κάνει τη δουλειά του τις...3 φορές το χρόνο που πάω Αθήνα, αν δεν θέλει κάποιος να δώσει άλλα 80-100 ευρά. Το θέμα είναι πως περνάς τους Garmin γιατί από ότι είδα στο νετ θέλει τρελή χακεριά, αλλά, όπως ξαναείπα, δεν είναι για τώρα. Μέχρι τελικά να το πάρω μπορεί και να αλλάξω γνώμη για ποιό θα πάρω στο τέλος...:o
FarCry Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Έγώ πάντως καλύφθηκα στην ερώτηση μου για το gps και ευχαριστω για όλους για τις απαντήσεις (και όσες προστεθούν καλοδεχούμενες). Κατάλαβα ότι ναι μεν καλύτερα ένα ξεχωριστό gps, προφανώς, αλλά και του 5800 δεν είναι τελείως για τα μπάζα και θα κάνει τη δουλειά του τις...3 φορές το χρόνο που πάω Αθήνα, αν δεν θέλει κάποιος να δώσει άλλα 80-100 ευρά. Το θέμα είναι πως περνάς τους Garmin γιατί από ότι είδα στο νετ θέλει τρελή χακεριά, αλλά, όπως ξαναείπα, δεν είναι για τώρα. Μέχρι τελικά να το πάρω μπορεί και να αλλάξω γνώμη για ποιό θα πάρω στο τέλος...:o offtopic γνωμη μου ειναι αν δε θελεις απαραιτητα touchscreen να περιμενεις για το E55. ειναι καλυτερο απο το 5800 εκτος απο touch screen οθονης και ως εκ τουτου εχει FP2. ειναι και business series http://www.gsmarena.com/nokia_e55-2685.php /offtopic
filarhos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Έγώ πάντως καλύφθηκα στην ερώτηση μου για το gps και ευχαριστω για όλους για τις απαντήσεις (και όσες προστεθούν καλοδεχούμενες). Κατάλαβα ότι ναι μεν καλύτερα ένα ξεχωριστό gps, προφανώς, αλλά και του 5800 δεν είναι τελείως για τα μπάζα και θα κάνει τη δουλειά του τις...3 φορές το χρόνο που πάω Αθήνα, αν δεν θέλει κάποιος να δώσει άλλα 80-100 ευρά. Το θέμα είναι πως περνάς τους Garmin γιατί από ότι είδα στο νετ θέλει τρελή χακεριά, αλλά, όπως ξαναείπα, δεν είναι για τώρα. Μέχρι τελικά να το πάρω μπορεί και να αλλάξω γνώμη για ποιό θα πάρω στο τέλος...:o Μην το λες αυτό γνωρίζω από κάπου (με π.μ. μόνο) και σου έχει τις οδηγίες. Εντάξει πανεύκολο δεν είναι αλλά πάνω από μισή ώρα δεν θα σου πάρει. Κοίτα κάναμε συγκριτικό με ένος φίλου το gps των 100€ και διαφορά δεν είδαμε, εκτός το ότι βγάζεις πιο λεπτομερή χάρτη (μικρότερα σύμβολα λόγω ανάλυσης) και μπορείς να δεις τους δρόμους λίγο καλύτερα χωρίς πολύ ζουμ. Υ.Γ. Τώρα για τρεις φορές σαφώς και δεν αξίζει να πάρεις ξεχωριστό, πάρε έναν φορτιστή αυτοκινήτου με 10€ (τον DC-4) και είσαι μια χαρά.
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 γνωμη μου ειναι αν δε θελεις απαραιτητα touchscreen να περιμενεις για το E55. ειναι καλυτερο απο το 5800 εκτος απο touch screen οθονης και ως εκ τουτου εχει FP2. ειναι και business series καλό φαίνεται, αν και προτιμώ την τεράστια οθόνη του 5800, αλλά μάλλον θα είναι και φωτιά...ένα από τα βασικά του 5800 είναι οτι κυκλοφορεί με τούμπανο specs με λιγότερο από 300 ευρώ. Thanx πάντως, θα το έχω υπόψη μου. Ίσως να'χει βγει κι όλας μέχρι να κάνω την σύνδεση. Μην το λες αυτό γνωρίζω από κάπου (με π.μ. μόνο) και σου έχει τις οδηγίες. Εντάξει πανεύκολο δεν είναι αλλά πάνω από μισή ώρα δεν θα σου πάρει.Κοίτα κάναμε συγκριτικό με ένος φίλου το gps των 100€ και διαφορά δεν είδαμε, εκτός το ότι βγάζεις πιο λεπτομερή χάρτη (μικρότερα σύμβολα λόγω ανάλυσης) και μπορείς να δεις τους δρόμους λίγο καλύτερα χωρίς πολύ ζουμ. Υ.Γ. Τώρα για τρεις φορές σαφώς και δεν αξίζει να πάρεις ξεχωριστό, πάρε έναν φορτιστή αυτοκινήτου με 10€ (τον DC-4) και είσαι μια χαρά. sweet:-) ευχαριστώ filarhos
ppetr Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Το θέμα είναι πως περνάς τους Garmin γιατί από ότι είδα στο νετ θέλει τρελή χακεριά, αλλά, όπως ξαναείπα, δεν είναι για τώρα. Μέχρι τελικά να το πάρω μπορεί και να αλλάξω γνώμη για ποιό θα πάρω στο τέλος...:o Μόνο o δέκτης GPS της συσκευής θέλει crack. Ο τελευταίος χάρτης 5 σε 1 που χρησιμοποιώ δε θέλει τίποτα. Να σου πω και το άλλο, κάποτε που ασχολήθηκα να περάσω Destinator 7 σε PDA φίλου, το σπάσιμο εκείνο ήταν γολγοθάς. Και δε συγκρίνεται να κουβαλάς μία συσκευή μαζί σου αντί για δύο. Μόνη ένσταση το βύσμα του φορτιστή θα είναι από πάνω και θα πετάει σαν κέρατο στο αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.