Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 έτοιμο να το φάει είναι... θέλει το 5800.... Όχι ρε συ, απλά είχε συνηθίσει με το 5800 και μόλις έπιασε στα πόδια του το iphone έκανε αυτή τη γκριμάτσα θαυμασμού!
KAKADI Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Στο internet δεν βλέπεις διαφορά ε? OK, whatever. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να σου ετοιμάσω ένα βίντεο με τη διαδικασία που ακολουθείς στο κάθε τηλέφωνο για να ανοίξεις τον browser και να πας σε μια σελίδα! Ναι αμε με τους σελειδοδεικτες μετρημενα 3 κλικ μακρια...Τοσο μπελαλιδικο ειναι το 5800...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ναι αμε με τους σελειδοδεικτες μετρημενα 3 κλικ μακρια...Τοσο μπελαλιδικο ειναι το 5800... Καλά δεν θα συννενοηθούμε ποτέ! Η λέξη ευχρηστία προφανώς σου είναι άγνωστη ή αδιάφορη! Βαρέθηκα!
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 billdanos, η φωτογραφική σου δεν εστιάζει σωστά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 billdanos, η φωτογραφική σου δεν εστιάζει σωστά. Οι κοντινές είναι σε macro mode και τα αποτελέσματα όπως είπα δεν είναι τέλεια! Αυτό που ήθελα απλά να δείξω είναι πως αν και μεγαλύτερη ανάλυση το 5800, στην εμφάνιση του περιεχομένου κερδίζει το iphone, όπως επίσης και οι χρωματικές διαφορές στις οθόνες. Αν θέλετε να το συνεχίσουμε μπορώ να κάνω και video review (αν και βαριέμαι λίγο!). Κανείς δεν αρνήθηκε πως το 5800 είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση (για την τιμή του πάντα) αλλά το λάθος ξεκίνησε από την αρχή του topic που ξεκίνησε η σύγκριση με το iphone...
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ρε παιδιά χαλαρώστε, άρχισα να διαβάζω το thread γιατί ψάχνομαι για ένα σχετικά φθηνό κινητό με GPS και wi-fi και βλέπω ότι κοιτάτε ποιός "την έχει μεγαλύτερη" σε κινητά που έχουν μόλις....50% διαφορά τιμής! Είναι άκυρη η σύγκριση εξ'αρχής. Παρόλο που δεν συμπαθώ (καθόλου όμως) τα touch κινητά, στάμπαρα το 5800 λόγω της τιμής του, ενώ το iphone ούτε για αστείο δεν με παίρνει να το πληρώσω. (Και έμαθα μόλις σήμερα ότι δεν έχει και GPS -έτσι είναι?- οπότε ένας λόγος παρακάτω για εμένα). Και σε τελική απευθύνεται σε τελείως άλλες ομάδες χρηστών, οπότε δεν στέκει καν σύγκριση. Πέρα από το άκυρο (κατ'εμέ) της σύγκρισης, Billdanos να'σαι καλά για τις φωτό που ανέβασες, ξέρω ότι προτιμάς το iphone αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο που είδα πως απεικονίζονται γνωστές μου σελίδες στο 5800. Μια ερώτηση προς τους κατόχους 5800: γίνεται δουλειά με το GPS ή τσάμπα μάγκας το κινητό (λόγω μικρής οθόνης σε σχέση με τα κανονικά navigators)? Επειδή δεν θέλω ούτε να κουβαλάω ούτε να πληρώνω 50 gadgets, αν είναι αξιοπρεπές και κάνει δουλειά να το λάβω υπόψη.
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δε θα κανεις δουλεια μεσα στο αυτοκινητο με GPS κινητο. Παρε ενα GPS κανονικο με 50 ευρω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δε θα κανεις δουλεια μεσα στο αυτοκινητο με GPS κινητο. Παρε ενα GPS κανονικο με 50 ευρω Ακριβώς! Για χρήση στο αυτοκίνητο πάρε κανονικό GPS γιατί κανένα τηλέφωνο δεν είναι τόσο εύχρηστο για χρήση GPS ενώ οδηγείς!
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ευχαριστώ guyz. Θα τό'χω υπόψη. Έτσι κι αλλιώς αν αγοράσω θα είναι σε μήνα και πάνω
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 [...] Συμφωνώ εν μέρει (διότι βαριέμαι αφάνταστα να ασχολούμαι με κινητά) μαζί σου αν και κάτοχος του 5800 (10ευρώ το πήρα και για αυτήν την τιμή σκίζει...), απλά για να χαλαρώσει η κατάσταση είπα για τη φωτογραφική...
KAKADI Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Καλά δεν θα συννενοηθούμε ποτέ! Η λέξη ευχρηστία προφανώς σου είναι άγνωστη ή αδιάφορη! Βαρέθηκα! Εδω ρε φιλαρακι οταν σε ρωταμε αν εχει κατι το iphone περισσοτερο απ το 5800 δε απαντας τιποτα και μας λες οτι αξιζει η ευχρηστια και η ποιοτητα 200 ευρω πανω στη τιμη.. Δε ξεκινησα καμμια κουβεντα εδω για να τσαντησω καποιον..Ειναι φανερο οτι διαφωνουμε αλλα οκ δε τρεχει τιποτα..Κοινα σημεια επαφης εχουμε βρει και ξερεις οπως ξερω και γω οτι και τα 2 ειναι πολυ καλα εργαλεια.. παντως αν δεις και αλλα post μου εχω προτεινει το iphone εδω μεσα για αγορα..και το καλοεβλεπα οταν ειχε πρωτο βγει και ισως παρω το καινουργιο οταν βγει.. Σορρυ αν σε τσαντησα αλλα καταλαβαινεις ειμαι στη δουλεια και οταν βαριεμαι "It's forum time"...
ppetr Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μια ερώτηση προς τους κατόχους 5800: γίνεται δουλειά με το GPS ή τσάμπα μάγκας το κινητό (λόγω μικρής οθόνης σε σχέση με τα κανονικά navigators)? Επειδή δεν θέλω ούτε να κουβαλάω ούτε να πληρώνω 50 gadgets, αν είναι αξιοπρεπές και κάνει δουλειά να το λάβω υπόψη. Εδώ με το Ν78 κάνουμε δουλειά, δε θα κάνει το 5800 με τέτοια οθόνη? Στην τελική, έχω καταλήξει να κοιτάω την επόμενη στροφή και σε πόσα μέτρα είναι, τιποτα παραπάνω.
filarhos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μια ερώτηση προς τους κατόχους 5800: γίνεται δουλειά με το GPS ή τσάμπα μάγκας το κινητό (λόγω μικρής οθόνης σε σχέση με τα κανονικά navigators)? Επειδή δεν θέλω ούτε να κουβαλάω ούτε να πληρώνω 50 gadgets, αν είναι αξιοπρεπές και κάνει δουλειά να το λάβω υπόψη. Mια χαρά δουλεύει. Σε ταξίδι με υψηλές ταχύτητες δεν χάνει το σήμα του και μέσα στην πόλη αργεί να το βρει κανένα λεπτό κάνει αλλά μετά δεν το χάνει. Δεν το χρησιμοποιώ πολύ αλλά καμιά δεκαριάπου το χρησιμοποίησα έκανα την δουλειά μου με το παραπάνω. Βάλε το Garmin όμως όπου είναι το καλύτερο. Στα μείον ότι τελειώνει την μπαταρία αρκετά γρήγορα (άρα θέλεις και φορτιστή αυτοκινήτου +10€ από Γερμανό) και ότι μια φορά μου κόλλησε και με πέταξε έξω από το πρόγραμμα.
Radiatedsoul Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Οταν χρησημοποιεις το τηλεφωνο σου για GPS ενω οδηγεις, και σε παρει καποιος τηλεφωνο τι γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.