FarCry Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μα η αναλυση παιζει καποιο ρολο στο πως θα αποδοθει σωστα το αντικειμενο..Ισως οχι το μονο ρολο οκ... Παντως επειδη το touch HD το χω δει να παιζει απο κοντα βιντεο και εχει και οθοναρα ειναι χασιμο..Οπως και το Omnia HD που θα βγει.. δεν ειναι η αναλυση ειναι το proportion δηλαδη τo ppi (pixels per inch) και για να το καταλαβεις καλυτερα το iphone, iphone3G εχει 163, το Ε51 εχει γυρω στο 200, το ΧPERIA εχει 311, το 19'' TFT εχει 67, το 20'' widescreen εχει 99 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Device_PPI το ppi για το 5800 συμφωνα με το calculator ειναι 230 http://www.raydreams.com/prog/dpi.aspx και του touch HD ειναι 245. του omnia HD ειναι 198 σαν του Ε51 για την χρωματικη αποδοση παιζει ρολο ο αριθμος των χρωματων. το iphone δινει 24Μ ενω το touch HD μονο 65K limitation του windows mobile 6.1 παλιοτερα πιστευα οτι λογω αυτου του γεγονοτος θα εχει καλυτερη χρωματικη πιστοτητα το iphone (θεωρητικα) εως οτου ειδα αυτη την εικονα και το video απο καποιον στο myphone και το βουλωσα (βεβαια δε γνωριζω αν μπορεις να πειραξεις τα profiles χρωματων οπως κανεις στις οθονες υπολογιστη. ιστοσελιδα δεν ειναι για να πεις οτι την κανει λαθος rendering το σαφαρι του iphone. σκετο βιντεο ειναι) Λοιπόν κοίταξε το βίντεο εδώ (εσύ που μάλλον τα χρώματα εννοείς) Από το 4ο λεπτό και μετά όπου μπαίνει σε μια ιστοσελίδα και με το HD και με το Iphone. Που σου φαίνονται πιο αληθινά τα χρώματα ??? Πάρε και την ιστοσελίδα να την δεις από το pc σου http://www.phonehouse.fr/changer_mobile_points.php Αυτή η ιστοσελίδα είναι η ιστοσελίδα που μπήκαν και από τα δύο. Τι έχεις να πεις τώρα ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2580487#post2580487 εγω παντως σηκωνω τα χερια μου ψηλα. δε καταλαβαινω τι σκατα γινεται με το iphone ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:06 ---------- lol σε λίγο θα μου συγκρίνεις το iphone και με ...Laptop! Για το 5800 μιλάμε εδώ. μια χαρη θελω να μου κανεις. μπες με το iphone σου σε αυτη την σελιδα που μπηκαν οι τυποι, εχω δωσει το λινκ και ανοιξε την ιδια στο pc σου και πες μου γιατι το θαλασσι το δειχνει σαν πρασινο στο Iphone οπως φαινεται στο βιντεο. δε θα με τρελλανετε εμενα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 μια χαρη θελω να μου κανεις. μπες με το iphone σου σε αυτη την σελιδα που μπηκαν οι τυποι, εχω δωσει το λινκ και ανοιξε την ιδια στο pc σου και πες μου γιατι το θαλασσι το δειχνει σαν πρασινο στο Iphone οπως φαινεται στο βιντεο. δε θα με τρελλανετε εμενα Σου ξανα τονίζω πως είμαστε σε topic για το 5800... Αν το iphone ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί ακόμη και ένα laptop θα μιλούσαμε για τη συσκευή της ...χιλιετίας!
FarCry Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Σου ξανα τονίζω πως είμαστε σε topic για το 5800... Αν το iphone ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί ακόμη και ένα laptop θα μιλούσαμε για τη συσκευή της ...χιλιετίας! ρε φιλε αυτο σου λεω? σου λεω οτι μπροστα σε αυτο που βλεπεις στην οθονη του πc σου ειναι πολυ πιο κοντα το touch HD επι παραδειγματι απο οτι το Iphone που φαινεται οτι τα δειχνει τελειως λαθος. και μετα πας και μου λες οτι οθονη του iphone ειναι καλυτερη απο του 5800 ενω σου ξαναλεω οτι στο δικο μου (Ε51) η χρωματικη πιστοτητα ειναι σαν του touch HD. αλλο να μην φτανει η αποδοση της οθονης ενος κινητου την οθονη του PC και αλλο να μου δειχνει το μαυρο κοκκινο ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? (τι σκατα ρε @@ μου κινεζικα γραφω?)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ρε φιλε αυτο σου λεω? σου λεω οτι μπροστα σε αυτο που βλεπεις στην οθονη του πc σου ειναι πολυ πιο κοντα το touch HD επι παραδειγματι απο οτι το Iphone που φαινεται οτι τα δειχνει τελειως λαθος. και μετα πας και μου λες οτι οθονη του iphone ειναι καλυτερη απο του 5800 ενω σου ξαναλεω οτι στο δικο μου (Ε51) η χρωματικη πιστοτητα ειναι σαν του touch HD. αλλο να μην φτανει η αποδοση της οθονης ενος κινητου την οθονη του PC και αλλο να μου δειχνει το μαυρο κοκκινο ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? (τι σκατα ρε @@ μου κινεζικα γραφω?) Πλάκα θα σου κάνω σε λίγο αν συνεχίσεις... Πάντως φοβερό! Δεν είχα προσέξει ότι τόσο καιρό το iphone δείχνει τις εικόνες σε αρνητικό format!
KAKADI Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το ppi για το 5800 συμφωνα με το calculator ειναι 230 http://www.raydreams.com/prog/dpi.aspx και του touch HD ειναι 245. του omnia HD ειναι 198 σαν του Ε51 Αληθεια ρε γαμωτο?Κι ομως το Omnia HD απο μερικα βιντεο που εχω δει φαινοταν σαν οθονη πολυ τουμπανο τεσπα θα το κοιταξω παλι.. Μου ακουγεσαι πολυ ψαγμενος με το θεμα ομως ετσι?Χαιρομαι ομως γιατι βρεθηκε και ενας να μας λυσει αυτες τις διαφορες - αποριες...
alexzzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 και αφού λύσαμε και το θέμα οθόνη... πάει... το κατατροπώσαμε το iphone... τι appz στο appz store και χαζά... ούτε καν πενάκι δεν έχει το μηλοτηλ... (έχω πάθει κρίση ταυτότητας)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 (έχω πάθει κρίση ταυτότητας) ...σε σημείο που ανησυχώ για σένα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 και μετα πας και μου λες οτι οθονη του iphone ειναι καλυτερη απο του 5800 ενω σου ξαναλεω οτι στο δικο μου (Ε51) η χρωματικη πιστοτητα ειναι σαν του touch HD. αλλο να μην φτανει η αποδοση της οθονης ενος κινητου την οθονη του PC και αλλο να μου δειχνει το μαυρο κοκκινο ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ? (τι σκατα ρε @@ μου κινεζικα γραφω?) Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι η σύγκριση 5800-iphone, ας ποστάρω μερικές εικόνες για να καταλάβεις τι εννοώ! Αναφέρομαι στο οπτικό αποτέλεσμα που βλέπω και στα 2 κινητά, άσχετα με την ονομαστική τους ανάλυση. Προφανώς είναι είναι και θέμα rendering που κάνει το κάθε ένα (ειδικά στον browser), αλλά εγώ κρίνω αυτό που βλέπω ως τελικό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια στο iphone βλέπω το περιεχόμενο πιο ευχάριστα σε σχέση με το 5800 και αναφέρομαι στα emails, τις σελίδες στον browser, τις εικόνες, τα videos, το calendar καθώς και τον τρόπο χειρισμού όλων αυτών. Εγώ με αυτά τα κριτήρια επιλέγω μια συσκευή και όχι μόνο με το κατεβατό των τεχνικών του χαρακτηριστικών! Οι φωτογραφίες που θα ανεβάσω (όσες χωρέσουν) δεν είναι και ότι καλύτερο μιας και είναι από ψηφιακή μηχανή και όχι screenshots, αλλά θα πάρετε μια ιδέα για το τι εννοώ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...και αυτές:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...και αυτές: και αυτες...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Sorry για τα απανωτά posts αλλά βαριέμαι να τις ανεβάσω κάπου αλλού...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Αλλο ένα και τελειώνω!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Βλέπουμε λοιπόν πως δεν είναι όλα θέμα ανάλυσης αλλά παίζει ρόλο και το "πως το κάνει το καθένα"! Να σημειώσω πως οι κλίμακες του ζοομ στο 5800 είναι προκαθορισμένες και δεν μπορούσα ακριβώς να κάνω τις εικόνες να φαίνονται το ίδιο και στα 2 κινητά! Επίσης στους browsers αυτά που εμφανίζονται είναι όπως ακριβώς ανοίγουν μετά το enter σε ένα url πριν ασχοληθεί κάποιος με το zoom κλπ! Sorry και πάλι για τα συνεχόμενα posts (αν μπορεί κάποιος ας τα ενώσει)
KAKADI Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Οτι να ειναι ομως ετσι? Σ αρεσει μαλλον το ασπρο φοντο του iphone και οχι το μαυρο του νοκια...Οκ και?Γουστα ειναι αυτα.. Μου συγκρινεις φωτο το ενα με περισσοτερο zoom απ το αλλο?Το νοημα σε αυτο που ειναι...Να μη τις εβαζες γιατι δε γινονται ετσι οι συγκρισεις αγαπητε...Ακομα και η ρυθμιση της φωτινοτητας παιζει ρολο και δε μου φαινεται να εχεις βαλει την καλυτερη στο 5800.. Στο ιντερνετ η διαφορα ποια ειναι παλι?Καμμια απολυτως ομως...Το μονο + σου ειναι οτι εχεις μεγαλυτερη οθονη που κανει το κινητο σου και πιο παντοφλε συγχρονως... Αν θες φτιαχνω και γω ενα συγκριτικο με φωτο μεταξυ των 2 να δεις ποσο ασχημο μπορω να κανω το iphone... Τα συγκριτικα γινονται με τις τοπ ρυθμισεις σε καθε συσκευη..Δε μπορει να εχεις ρυθμισει το μηλαρακι και το 5800 να μην εχει ρυθμιστει π.χ. φωτεινοτητα..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Οτι να ειναι ομως ετσι? Σ αρεσει μαλλον το ασπρο φοντο του iphone και οχι το μαυρο του νοκια...Οκ και?Γουστα ειναι αυτα..Μου συγκρινεις φωτο το ενα με περισσοτερο zoom απ το αλλο?Το νοημα σε αυτο που ειναι...Να μη τις εβαζες γιατι δε γινονται ετσι οι συγκρισεις αγαπητε...Ακομα και η ρυθμιση της φωτινοτητας παιζει ρολο και δε μου φαινεται να εχεις βαλει την καλυτερη στο 5800.. Στο ιντερνετ η διαφορα ποια ειναι παλι?Καμμια απολυτως ομως...Το μονο + σου ειναι οτι εχεις μεγαλυτερη οθονη που κανει το κινητο σου και πιο παντοφλε συγχρονως... Αν θες φτιαχνω και γω ενα συγκριτικο με φωτο μεταξυ των 2 να δεις ποσο ασχημο μπορω να κανω το iphone... Τα συγκριτικα γινονται με τις τοπ ρυθμισεις σε καθε συσκευη..Δε μπορει να εχεις ρυθμισει το μηλαρακι και το 5800 να μην εχει ρυθμιστει π.χ. φωτεινοτητα.. Μην αγχώνεσαι βρε, είπα οι φωτό είναι ενδεικτικές! Δεν φταίω εγώ αν το Νοκια δεν σε αφήνει να ζοομάρεις όπως θέλεις, αν και τις φωτό τις έβαλα για να δεις την απόδοση των χρωμάτων και όχι ...το μέγεθος! Στο internet δεν βλέπεις διαφορά ε? OK, whatever. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να σου ετοιμάσω ένα βίντεο με τη διαδικασία που ακολουθείς στο κάθε τηλέφωνο για να ανοίξεις τον browser και να πας σε μια σελίδα! Επίσης για την ιστορία και στις 2 συσκευές η φωτεινότητα είναι στο max! Και για να αρχίσω και την πλάκα γιατί πολύ κρατήθηκα, με όλα αυτά θέλω να πω πως το iphone είναι ότι πιο εύχρηστο στα θέματα χειρισμού και UI! Τόσο πολύ που ακόμη και ένας ...σκύλος μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως βλέπεις και παρακάτω (ο skippy ενώ σερφάρει στο insomnia)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.