Radiatedsoul Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Καποιος ανεφερε σε προιγουμενες σελιδες τη μαγικη λεξη "iphone 2" για δωστε κανα λινκ τωρα γιατι αναψατε φωτιες.
KAKADI Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Καποιος ανεφερε σε προιγουμενες σελιδες τη μαγικη λεξη "iphone 2" για δωστε κανα λινκ τωρα γιατι αναψατε φωτιες. Νομιζω πως επισημες επισημες φωτο δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα..Οτι εχει κυκλοφορησει μαλλον ραδιο αρβυλα ειναι... Παντως εχω ακουσει οτι θα ειναι δυνατη συσκευη και σε μικροτερες διαστασεις απ το υπαρχων οπως επισης θα εχουν απολυτη συμβατοτητα μεταξυ τους οπως προγραμματα-update-λογισμικο κτλ... Μαλλον θα λεγεται i-phone Nano χωρις να παιρνω και ορκο... http://www.iphonehellas.gr/3840/iphone-nano-iphonehellas/ Αυτο ειναι ενα link να παρεις μερικα στοιχεια αλλα για την εμφανιση του επιφυλασσομαι ακομα...
FarCry Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 - Touch Screen: Καμία σχέση με το iphone το οποίο απλά αγγίζεις ενώ στο 5800 ... πιέζεις! εαν ειχες διαβασει για το hαrdware θα ηξερες φυσικα οτι η μια ειναι resistive και η αλλη capacitive. γιαυτο και θελει πιεση. ΑΜΑΝ μπλεξαμε με ολους τους ασχετους και μας βγαζουν τις διαφορετικες τεχνολογιες ως bugs αν θες να ξερεις οι resistive οθονες ειναι καλυτερες διοτι εκτος απο multi touch αναγνωριζουν και την πιεση των δαχτυλων η των αντικειμενων. για να σου δωσω ενα παραδειγμα δες αυτα τα video http://www.stantum.com/spip.php?page=video επισης βγαινει και σε ασημι http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic_in_silver_and_weve_got_the_pics_to_prove_it-news-877.php και αυτο εδω ειναι μια αποδειξη οτι η οθονη του ειναι multi-touch και δεν υπαρχει θεμα hardware http://www.gsmarena.com/multitouch_coming_to_for_nokia_5800_xpressmusic_sort_of-news-872.php
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 εαν ειχες διαβασει για το hαrdware θα ηξερες φυσικα οτι η μια ειναι resistive και η αλλη capacitive. γιαυτο και θελει πιεση. ΑΜΑΝ μπλεξαμε με ολους τους ασχετους και μας βγαζουν τις διαφορετικες τεχνολογιες ως bugs αν θες να ξερεις οι resistive οθονες ειναι καλυτερες διοτι εκτος απο multi touch αναγνωριζουν και την πιεση των δαχτυλων η των αντικειμενων. για να σου δωσω ενα παραδειγμα δες αυτα τα video http://www.stantum.com/spip.php?page=video επισης βγαινει και σε ασημι http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic_in_silver_and_weve_got_the_pics_to_prove_it-news-877.php και αυτο εδω ειναι μια αποδειξη οτι η οθονη του ειναι multi-touch και δεν υπαρχει θεμα hardware http://www.gsmarena.com/multitouch_coming_to_for_nokia_5800_xpressmusic_sort_of-news-872.php Αν δεν βιαζοσουνα τόσο για να πεις την εξυπνάδα, θα καταλαβαινες πως γράφω τα πράγματα που ενοχλούν εμένα και τα συγκρινω με το iPhone! Δεν τα θεωρώ bugs αλλά τι να κάνουμε που τα κάνει καλύτερα το iPhone! Τώρα αν εσυ θέλεις να πατάς την οθόνη ακόμη και με την τυρόπιτα ···το αναγνωρίζω !
KAKADI Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Αν δεν βιαζοσουνα τόσο για να πεις την εξυπνάδα, θα καταλαβαινες πως γράφω τα πράγματα που ενοχλούν εμένα και τα συγκρινω με το iPhone! Δεν τα θεωρώ bugs αλλά τι να κάνουμε που τα κάνει καλύτερα το iPhone! Τώρα αν εσυ θέλεις να πατάς την οθόνη ακόμη και με την τυρόπιτα ···το αναγνωρίζω ! Ειδες λοιπον που εγω εχω επιλογη? Εσυ αν εχεις στο ενα χερι τυροπιτα και στο αλλο το iphone να δω πως θα το πατησεις... Εμενα η Nokia προβλεψε και γι αυτο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ειδες λοιπον που εγω εχω επιλογη?Εσυ αν εχεις στο ενα χερι τυροπιτα και στο αλλο το iphone να δω πως θα το πατησεις... Εμενα η Nokia προβλεψε και γι αυτο... Δεν το πρόβλεψε, απλά δεν ήταν έτοιμη ακόμη να χρησιμοποιήσει τη νέα τεχνολογία στις οθόνες!
KAKADI Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δεν το πρόβλεψε, απλά δεν ήταν έτοιμη ακόμη να χρησιμοποιήσει τη νέα τεχνολογία στις οθόνες! Ποιος μωρε η nokia δεν ειναι ετοιμη? Η nokia καταρχην πρεπει να ξερεις οτι κατασκευαζει monitor... Δεν υφισταται αυτο που λες..
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 δηλαδή μπορούσε να φτιάξει οθόνη σαν του iphone αλλά δεν το έκανε από άποψη... οοοοοοοοοοοκ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 δηλαδή μπορούσε να φτιάξει οθόνη σαν του iphone αλλά δεν το έκανε από άποψη... οοοοοοοοοοοκ! Και όταν θα το κάνει τελικά θα λένε: ουαααααααου οθονάρα!
KAKADI Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καλα οκ...Ας πουμε οτι δεν μπορει η nokia..Η Apple την εφτιαξε μονη της την οθονουλα? Ρητορικη ερωτηση... Να στε σιγουροι οτι η nokia μπορει να κατασκευασει τετοιες οθονες γιατι πολυ απλα ειναι και μεσα σε αυτη την αγορα.. Τωρα οτι το 5800 εχει προηγουμενης γενιας οθονη το λετε εσεις.. Αλλα ακομα και αυτο να συμβαινει η τιμη του τα λεει ολα.. Αλλα οκ δεν υπαρχει προβλημα ας καυχιεμαι εγω για το κατα 200 ευρω φθηνοτερο κινητο μου που μαλιστα εχει καποια πραγματα που δεν εχει το iphone και σας αφηνω να καυχιεστε για την οθονη σας που εχει και μικροτερη αναλυση by the way.. Και λυπαμε που θα το πω αλλα το πιο ολοκληρωμενο media player κινητο αναμεσα στα 2 ειναι το 5800...Cheers..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καλα οκ...Ας πουμε οτι δεν μπορει η nokia..Η Apple την εφτιαξε μονη της την οθονουλα? Ρητορικη ερωτηση...Να στε σιγουροι οτι η nokia μπορει να κατασκευασει τετοιες οθονες γιατι πολυ απλα ειναι και μεσα σε αυτη την αγορα.. Τωρα οτι το 5800 εχει προηγουμενης γενιας οθονη το λετε εσεις.. Αλλα ακομα και αυτο να συμβαινει η τιμη του τα λεει ολα.. Αλλα οκ δεν υπαρχει προβλημα ας καυχιεμαι εγω για το κατα 200 ευρω φθηνοτερο κινητο μου που μαλιστα εχει καποια πραγματα που δεν εχει το iphone και σας αφηνω να καυχιεστε για την οθονη σας που εχει και μικροτερη αναλυση by the way.. Και λυπαμε που θα το πω αλλα το πιο ολοκληρωμενο media player κινητο αναμεσα στα 2 ειναι το 5800...Cheers.. Για το θέμα της οθόνης και της ανάλυσης στα έχω πει αλλά δεν με προσέχεις! Βάλτο δίπλα δίπλα και δες το ίδιο βίντεο και στα 2 για να το συγκρίνεις ή απλά άνοιξε την ίδια σελίδα στον browser του καθενός!
FarCry Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Για το θέμα της οθόνης και της ανάλυσης στα έχω πει αλλά δεν με προσέχεις! Βάλτο δίπλα δίπλα και δες το ίδιο βίντεο και στα 2 για να το συγκρίνεις αυτo ειναι με το HTC touchHD. ακομα θεωρεις οτι η οθονη του iphone ειναι καλυτερη? κανε συγκριση με το video που παιζουν στην οθονη του pc σου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 αυτo ειναι με το HTC touchHD. ακομα θεωρεις οτι η οθονη του iphone ειναι καλυτερη? κανε συγκριση με το video που παιζουν στην οθονη του pc σου lol σε λίγο θα μου συγκρίνεις το iphone και με ...Laptop! Για το 5800 μιλάμε εδώ. Αλλά μιας και το ανέφερες, ωραία η ανάλυση του TouchHD αλλά ως φωτό που το έβαλες, γιατί μετά αν δεις τον τρόπο χειρισμού μέσα στη σελίδα με τα Windows Mobile θα αλλάξεις γνώμη! Επίσης βγάλτα και έξω στον ήλιο και πες μας ποιο φάινεται καλύτερα!
FarCry Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Αλλά μιας και το ανέφερες, ωραία η ανάλυση του TouchHD αλλά ως φωτό που το έβαλες, γιατί μετά αν δεις τον τρόπο χειρισμού μέσα στη σελίδα με τα Windows Mobile θα αλλάξεις γνώμη! μα αυτο που σου εδειξα δεν εχει να κανει με την αναλυση αλλα με τη σκατα χρωματικη πιστοτητα της οθονης συγκριτικα με την πραγματικοτητα. και μπορω να σου πω οτι το δικο μου κινητο (E51) δειχνει το εν λογω βιντεο (επειδη το εχω κατεβασει) οπως το δειχνει το touchHD τωρα εσυ θες να μου πεις οτι το 5800 εχει χειροτερη οθονη απο το iphone το οποιο εχει χειροτερη οθονη απο το touch HD και το Ε51? θα πρεπει να ειναι τελειως σκατα τοτε! (επαναλαμβανω δεν λεω περι αναλυσης αλλα αποδοσης πραγματικης αναπαραστασης του αντικειμενου οπως το βλεπεις στην TFT οθονη του υπολογιστη) δυστυχως δε μπορω να βρω video σαν αυτο που σου εδωσα με το touch HD
KAKADI Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Για το θέμα της οθόνης και της ανάλυσης στα έχω πει αλλά δεν με προσέχεις! Βάλτο δίπλα δίπλα και δες το ίδιο βίντεο και στα 2 για να το συγκρίνεις ή απλά άνοιξε την ίδια σελίδα στον browser του καθενός! Μη τρεφεις ελπιδες...Απο αναλυση και ειδικα σε βιντεο το 5800 ειναι καλυτερο..Απο χρωματα εχει δοξα το θεο οποτε μενει να το τεσταρω και για επιβεβαιωση αυριο... Γενικα μια απ τις παγκοσμιες σταθερες σε θεματα συγκριτικων οθονης οσον αφορα τα βιντεο ειναι η αναλυση... Πως εβγαλες εσυ οτι εδω δε παιζει ρολο...ΑΓΝΩΣΤΟ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:14 ---------- (επαναλαμβανω δεν λεω περι αναλυσης αλλα αποδοσης πραγματικης αναπαραστασης του αντικειμενου οπως το βλεπεις στην TFT οθονη του υπολογιστη) Μα η αναλυση παιζει καποιο ρολο στο πως θα αποδοθει σωστα το αντικειμενο..Ισως οχι το μονο ρολο οκ... Παντως επειδη το touch HD το χω δει να παιζει απο κοντα βιντεο και εχει και οθοναρα ειναι χασιμο..Οπως και το Omnia HD που θα βγει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.