TrObAs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα στο forum θέλω την βοήθεια σας γιατί τελικά λέω να βάλω υδροψυξη στην φασαριόζα 3870Χ2 συγκεκριμενα MSI 3870X2 OC!Εχω κάνει πριν από αυτό μια προσπάθεια και σύνδεσα σε fan controller το fan της καρτας ώστε να το πειράζω όποτε χρειάζεται την ταχύτητα αλλα και έτσι η φασαρία είναι πολύ. Θέλω λοιπόν να μου προτείνεται ένα αηιόλογο waterblock για 3870Χ2 το οποίο είπα να συνδιάσω με ένα Thermaltake Bigwater 760 το οποίο έχει 100 ? και είναι όλα μαζι..... Τέλος θέλω να μου πείτε αν αντέχει αυτό το συστημα την 3870Χ2 και την CPU μαζί μιας και αν το τοποθετήσω να βάλω και τα δύο εφόσον αντέχει προτεραιότητα έχει η 3870Χ2! Ευχαριστώ!
tmjuju Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ακριβό σπορ το water για μια 3870χ2 αυτή τη στιγμή. Δεν περιμένεις λίγο να αλλάξεις την κάρτα σου με αυτά τα λεφτά?
TrObAs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μα το σκεφτομαι να σου πώ την αλήθεια αλλά θέλω μια κάρτα να παίζει και 1080 και να ειναι αξιόλογξ στα games το θέμα είναι ότι και η σειρά 4800 φοβάμαι μην έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους fan που έχουν...
gusteg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 γιατι δεν αλλαζεις τις στροφες του ανεμηστηρα εκει που να μην σε ενοχλουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 γιατί μετά η κάρτα θα ανεβάσει ακόμα μεγαλύτερες θερμοκρασίες...
tmjuju Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 ʽΘεωρητικάʼ μπορείς να κατεβάσεις volt και στροφές για την περίπτωση που η κάρτα σου απλά είναι στο desktop. Και παράλληλα να αναβάσεις τις απαιτήσεις της κάρτας όταν αυτή μπαίνει σε gaming mode. Για να κάνεις κάτι αντίστοιχο θες υπομονή και διάβασμα! Θα πρέπει να πειράξεις και τα δύο BIOS της κάρτας. (τη 4850 μου την έχω Underclocked , lower voltage, lower fan speed όταν δεν υπάρχουν απαιτήσεις… καίει και λιγότερο ρεύμα με αυτό τον τρόπο) Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ με τα παραπάνω…
TrObAs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Το fan ειναι στις πιο αργή ταχύτητα που μπορώ να το βάλω αλλά είναι σπαστικό και έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.