dimpap04 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μίξη mp3 με πρόγραμμα που να μπορεί να αποθηκεύει τα κομμάτια, ξεχωριστά, ώστε να όταν θα παίξουν σε οποιοδήποτε player να μπορώ να αλλάζω κομμάτια και όχι να τα αποθηκεύει σαν ένα. Δοκίμασα τα προγράμματα, acoustica mixcraft 4.1, mixmeister, αλλά τίποτα. Όταν κάνω αποθήκευση, ζητάει όνομα αρχείου, του δίνω όνομα (π.χ. 1) και αποθηκεύεται μονοκόματο. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
aledjo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 με το mixmeister γινεται! πρεπει να βαλεις "automatically create seperate files for each song" οταν κανεις save.
john2gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Στο Traktor επίσης μπορείς να το κάνεις. Όταν σου ζητάει να σώσεις το αρχείο ρωτάει αν θες να γίνεται "Cut" κάθε φορά που ανεβάζεις την φέτα από το εκάστοτε deck. Υπάρχει βέβαια και η απλή και συνάμα χρονοβόρα λύση του να κόψεις εσύ τα MP3 μέσω του WaveLab ή ακόμα και του προγράμματος εγγραφής της κάρτας ήχου σου
dimpap04 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά. Ελπίζω να τα καταφέρω. Σημαντική η βοήθειά σας. Θα ενημερώσω μόλις το καταφέρω. -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 09 : 52 : 48----- Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Mixmeister Fusion. Κατά την αποθήκευση μου ζητάει όνομα αρχείου. Το, Αποθήκευση ως: μου δίνει 3 επιλογές. 1. MixMeister Playlist - includes mix info (.mmp) 2. Simple Playlist - mix info is lost (.m3u) 3. Text File - track labels only (.txt). Τι πρέπει να κάνω από αυτά για να προχωρήσω στην παραπάνω επιλογή που μου προτείνετε; Όπως καταλαβαίνετε είμαι αρχάριος επί του θέματος. Συγνώμη που σας ζαλίζω. -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 10 : 15 : 43----- Παιδιά βρήκα το στυλ αποθήκευσης, αλλά όταν πατάω το, Automatically create seperate files for each song, μου βγάζει αθτόματα στο όνομα αρχείου, automatically created. Το αποθηκεύω και όταν το βάζω σε οποιοδήποτε player το βλέπει πάλι σαν ένα. Δεν μπορεί, κάποιο λάθος κάνω. -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 06 : 55 : 43----- Όταν κάνω export playlist to file(s), μου δινει την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα στο Automatically και σε μία άλλη επιλογή. Επιλέγω την πρώτη (Automatically) και μου βγάζει το εξής μύνημα. MixMeister has successfully completed the Export to Files(s). If you are creating a CD-R, don't forget to use "Disk-At-Once" mode to eliminate gaps between tracks. Τα σπάει μετά; Το γνωρίζει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.