vangelis1602 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 καλισπερα εχω συνδεση ον triple play εχω το μοντεμ στο ενα υπνοδοματιο πιρελι και φυσικα δεν θελω να βαλω wifi.μπορω να βαλω στην αλλη μπριζα στο σαλονι αλλο μοντεμ siemens να δινω στον δεκτη ον και στην συνεχεια στην τηλεοραση?φυσικα θα βαλω σπλιτερ και φιλτρα οπου χρειαζεται.
SwAToNeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Οχι δε γίνεται. Μια ψηφιακή σύνδεση είναι εφικτή. Τράβα καλώδιο αν δε θες ασύρματα. Για να μη σου πώ τράβα utp μέσα απο τα μπριζάκια σου. Αλλά αυτό γίνεται με πολλές προυποθέσεις και θα σε βασανίσει. Εύκολες λύσεις 1) Ασύρματα 2)Καλώδιο utp
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 μην μου πεις δεν θες και εσυ ασυρματο λογω ακτινοβολιας γιατι θα γελασω ειλικρινα.ετσι μου ειχε πει καποιος δεν θελω ασυρματο λογο ακτινοβολιας και ανοιγω το λαπτοπ και ψαχνω για δικτυα και του λέω αυτην την στιγμη φτανει ακτινοβολια μεχρι εδω απο 12 δικτυα εκ τον οποιων τα 2 εχουν φουλ σημα σαν να ηταν μεσα στον χωρο σας.τελικα εβαλε .
grnrg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 μην μου πεις δεν θες και εσυ ασυρματο λογω ακτινοβολιας γιατι θα γελασω ειλικρινα.ετσι μου ειχε πει καποιος δεν θελω ασυρματο λογο ακτινοβολιας και ανοιγω το λαπτοπ και ψαχνω για δικτυα και του λέω αυτην την στιγμη φτανει ακτινοβολια μεχρι εδω απο 12 δικτυα εκ τον οποιων τα 2 εχουν φουλ σημα σαν να ηταν μεσα στον χωρο σας.τελικα εβαλε . Και τωρα που τα εκανε 13 τα δικτυα που περνανε απο το σπιτι του, το θεωρεις καλυτερο ε?
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 δεν το θεωρωκαλυτερο αλλα το 90 τις εκατο απο αυτους που λενε οτι δεν θελουν ασυρματο για την ακτινοβολια εχω ακουσει μεχρι και την λεξη ραδιενεργεια ειναι τα ατομα που κατα 90 τις εκατο δεν ξερουν τιποτα και απλα το εχουν ακουσει καιειναι απο τα ατομα που μιλανε παντα στο κινητο χωρις hands free kai xoris bluettoth.
panosfx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω γίνεται να έχεις 2 μοντεμ.Απλά δεν θα είναι και τα 2 μαζί ταυτόχρονα ανοιχτά.Όταν θα δουλεύει το ένα θα είναι κλειστό το άλλο και το αντίστροφο.Είχα το ίδιο πρόβλημα κι η απάντηση που πήρα απο έναν τεχνικό αυτή ήταν.Αν μου είπε μπούρδες τότε λέω κι εγώ μπούρδες.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 γινετε αυτο που σου ειπε αλλα ετσι χανεται το νοημα να εχεις 2 pc ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.αν δεν σε νοιαζει αυτο τοτε οκ ναι ανοιγεις το ενα και κλεινεις το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.