Προς το περιεχόμενο

γινεται 2 μοντεμ μαζι ?

vangelis1602

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα εχω συνδεση ον triple play εχω το μοντεμ στο ενα υπνοδοματιο πιρελι

και φυσικα δεν θελω να βαλω wifi.μπορω να βαλω στην αλλη μπριζα στο σαλονι αλλο μοντεμ siemens να δινω στον δεκτη ον και στην συνεχεια στην τηλεοραση?φυσικα θα βαλω σπλιτερ και φιλτρα οπου χρειαζεται.

Δημοσ.

Οχι δε γίνεται. Μια ψηφιακή σύνδεση είναι εφικτή. Τράβα καλώδιο αν δε θες ασύρματα. Για να μη σου πώ τράβα utp μέσα απο τα μπριζάκια σου. Αλλά αυτό γίνεται με πολλές προυποθέσεις και θα σε βασανίσει.

Εύκολες λύσεις

1) Ασύρματα

2)Καλώδιο utp

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μην μου πεις δεν θες και εσυ ασυρματο λογω ακτινοβολιας γιατι θα γελασω ειλικρινα.ετσι μου ειχε πει καποιος δεν θελω ασυρματο λογο ακτινοβολιας και ανοιγω το λαπτοπ και ψαχνω για δικτυα και του λέω αυτην την στιγμη φτανει ακτινοβολια μεχρι εδω απο 12 δικτυα εκ τον οποιων τα 2 εχουν φουλ σημα σαν να ηταν μεσα στον χωρο σας.τελικα εβαλε .

Δημοσ.
μην μου πεις δεν θες και εσυ ασυρματο λογω ακτινοβολιας γιατι θα γελασω ειλικρινα.ετσι μου ειχε πει καποιος δεν θελω ασυρματο λογο ακτινοβολιας και ανοιγω το λαπτοπ και ψαχνω για δικτυα και του λέω αυτην την στιγμη φτανει ακτινοβολια μεχρι εδω απο 12 δικτυα εκ τον οποιων τα 2 εχουν φουλ σημα σαν να ηταν μεσα στον χωρο σας.τελικα εβαλε .

Και τωρα που τα εκανε 13 τα δικτυα που περνανε απο το σπιτι του, το θεωρεις καλυτερο ε?

Δημοσ.

δεν το θεωρωκαλυτερο αλλα το 90 τις εκατο απο αυτους που λενε οτι δεν θελουν ασυρματο για την ακτινοβολια εχω ακουσει μεχρι και την λεξη ραδιενεργεια ειναι τα ατομα που κατα 90 τις εκατο δεν ξερουν τιποτα και απλα το εχουν ακουσει καιειναι απο τα ατομα που μιλανε παντα στο κινητο χωρις hands free kai xoris bluettoth.

Δημοσ.

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω γίνεται να έχεις 2 μοντεμ.Απλά δεν θα είναι και τα 2 μαζί ταυτόχρονα ανοιχτά.Όταν θα δουλεύει το ένα θα είναι κλειστό το άλλο και το αντίστροφο.Είχα το ίδιο πρόβλημα κι η απάντηση που πήρα απο έναν τεχνικό αυτή ήταν.Αν μου είπε μπούρδες τότε λέω κι εγώ μπούρδες.

Δημοσ.

γινετε αυτο που σου ειπε αλλα ετσι χανεται το νοημα να εχεις 2 pc ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.αν δεν σε νοιαζει αυτο τοτε οκ ναι ανοιγεις το ενα και κλεινεις το αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...