defden75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνει το Crosshair??? Η μητρική έχει μαλλιά ίσως???? :lol: Εγώ μέχρι τώρα ήξερα το SLI και το Crossfire... http://www.multirama.gr/products/product?pid=0317802&catid=020200
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 δεν είναι τεχνολογία, έτσι είναι η ονομασία του μοντέλου μητρικής της Asus για AMD CPUs... καμία σχέση με το Crossfire άσε που έχει nvidia chipset άρα παίζει μόνο SLI... (topic failed, lol )
defden75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αμάν! Δεν το είχα προσέξει οτι υπάρχει τέτοιο μοντέλο...... Ούτε το έψαξα καθόλου θεώρησα οτι ήταν λάθος, μου φάνηκε πολύ αστείο.. :p:p Φταίει οτι εδώ και καιρό δεν ασχολούμαι με μητρικές και επεξεργαστές AMD Αλλά και πάλι crosshair? Πως τους ήρθε! Συγνώμη για το άκυρο της είδησης!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Crosshair είναι και το στόχαστρο νομίζω... whos knows από που τους ήρθε...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Crosshair είναι και το στόχαστρο νομίζω...whos knows από που τους ήρθε... Από το support του πλαίσιου με το πρόβλημα στην μητρική και το Crysis... :p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 facepalm.jpg έχεις πάρει τα topics στην σειρά και postάρεις, ελπίζω ότι στα 50 posts θα σταματήσεις για να βάλεις αγγελία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.