Προς το περιεχόμενο

προβλημα με rapidshare!!

klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μηπως μπορει κανεις να μου πει για ποιο λογο οποτε παω να κατεβασω απο rapidshare καποια αλμπουμ μου βγαζει συνεχεια error και οτι το ''ip adress is already downloading onother file'' ...ειμαι free user και το σχολιο αυτο που μου βγαζει ειναι ακυρο γιατι δεν κατεβαζω τιποτα ταυτοχρονα αφου ξερω οτι υπαρχει ο περιορισμος για τους free users...απο οποιονδηποτε αλλο υπολογιστη κατεβαζω κανονικα..μονο απ'τον δικο μου δεν μπορω...τι μπορει να φταιει?ευχαριστω!

Δημοσ.

Σε dynamic ips συμβαίνει αυτό συχνά-πυκνά αλλά όχι συνέχεια

Μήπως πας να κατεβάσεις με κανα download manager που κάνει πολλαπλή σύνδεση ?

Δημοσ.

ωπα ωπα κατσε φιλε pcharon γιατι τωρα εριξες βομβα και αγχωθηκα..ειμαι και ασχετος...εχω το on the go της cosmote αλλα συνδεεται με τετραψηφιο κωδικο...αν μπαινει και αλλος εκτος απο μενα αυτο σημαινει ,δεδομενου του περιορισμου που εχει στο κατεβασμα(μεχρι 5gb)οτι αυτο το μηνα θα πληρωσω τα κερατα μου αν κατεβαζουν κι αλλοι...υπαρχει αυτη η περιπτωση?

-----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 09 : 21 : 05-----

φιλε opts τι ειναι το ''dynamic ips''? γιατι ειμαι κ λιγο ασχετος...τι μπορω να κανω για ναλυσω το προβλημα?οσο ν αφορα για το raPIDSHARE κατεβαζω απο αυτο που δειχνει 2 speedometers στην αρη σαν κοντερ που ειναι ενα για free user και ενα premium user αν σε βοηθαω...εχεις να προτεινεις λυση?εχω το on the go της cosmote για συνδεση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...