Προς το περιεχόμενο

Ανάμεσα σε ένα lg ένα samsung και 2 nokia!

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε

LG Viewty - Nokia 3600 - Nokia 6600 slide - Samsung Soul b u800

διαφορετικά κινητά μεταξύ τους και αναλύω τους προβληματισμούς μου

Το viewty έχει πολύ καλή κάμερα και το ωραίο touch screen αλλά τουβλίζει λίγο!

Το samsung πολύ λεπτό ανθεκτικό και ωραίο design.

Tα 2 nokia ε είναι nokia!

δεν έχω τρελό κόλημα με τις δυνατότητες όσο με το μέγεθος και την εμφάνιση του κινητού. Τώρα έχω το nokia e65.

Από τα παραπάνω ποιο προτιμάτε και γιατί?

Δημοσ.

Πιστεύω οτι το samsung είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, δουλεύουν δύο κάρτες ταυτόχρονα και είναι παρα πολύ εξυπηρετικό.

Αυτό έχω αγοράσει και γω καμιά εβδομάδα και είμαι καταευχαριστημένος.

Δημοσ.

Το LG Viewty φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του,

το θέμα είναι εάν θέλεις να πας σε touchscreen.

Εάν είσαι διατεθειμένος να αποχωριστείς τα πλήκτρα τότε LG Viewty Δαγκωτό !

Δημοσ.

Το Viewty είναι πολύ καλό. Το έχω εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το menu του είναι τέτοιο ώστε να χρησιμοποιείται το κινητό χωρίς γραφίδα(μόνο λίγο στον browser μπορεί να χρειάζεται - αν και έχει zoom της σελίδας οπότε δεν είναι και τόσο απαραίτητη). Οπότε αν προβληματίζεσαι για την touch δεν είναι και ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ την γραφίδα την έχω ακόμα στο κουτί :P Μπορείς να πας να το δεις/παίξεις σε κάποιο κατάστημα για να δεις αν σε ικανοποιεί.

Εγώ πάντως δε θα το άλλαζα αν δεν έβγαινε (αναμένεται) το sony ericsson C905. Και η αλλαγή θα γίνει μόνο και μόνο επειδή θα έχω επιδότηση και επειδή ανέκαθεν είχα κόλλημα με slide κινητά :P οπότε το C905 είναι αυτό ακριβώς που ήθελα/περίμενα :-) οπότε πωλητήριο στο LG γιατί αναμένεται το C905 :P

Δημοσ.

και εγώ επιδότηση έχω τώρα και αν δεν είχε πέσει η τιμή του LG ούτε που θα το σκεφτόμουν! Αλλά βλέπω ότι πέρα από τη φιγούρα του LG (και τη κάμερα) υπάρχον και άλλα αξιόλογα κινητά στα ίδια λεφτά, όπως το samsung.

DjPolakis είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο samsung δέχεται δύο κάρτες sim!?!?!?

Από διάρκεια μπαταρίας πως τα πάει το lg?

Δημοσ.
και εγώ επιδότηση έχω τώρα και αν δεν είχε πέσει η τιμή του LG ούτε που θα το σκεφτόμουν! Αλλά βλέπω ότι πέρα από τη φιγούρα του LG (και τη κάμερα) υπάρχον και άλλα αξιόλογα κινητά στα ίδια λεφτά, όπως το samsung.

DjPolakis είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο samsung δέχεται δύο κάρτες sim!?!?!?

Από διάρκεια μπαταρίας πως τα πάει το lg?

Σε μένα που το χρησιμοποιώ πολύ κρατάει 3 μέρες περίπου. Σε γνωστό μου που κάνει φυσιολογική χρήση κρατάει 4. Βέβαια με φυσιολογική φωτεινότητα οθόνης(στο max είναι πολύ φωτεινή) κα αναλόγως αν έχεις ενεργοποιήσει την ανάδραση(δόνηση όταν πατάς κάτι στην οθόνη) κρατάει λιγότερο ή περισσότερο.

Πάντως το LG δεν είναι μόνο φιγούρα. Βγάζει πολύ καλές φώτο και πολύ ωραίο βίνεο(βγάζει και βίντεο με 120fps και το παίζει μετά με 30fps - άρα σε slow motion)

Είναι γενικά πολύ ωραίο κινητό και ολοκληρωμένο(μόνο wi-fi δεν έχει αλλά δε μου έλειψε και πάρα πολύ :P )

Δημοσ.

Έχω αλλάξει διάφορες μάρκες από τις οποίες δεν ήμουν ικανοποιημένος. Θα με συγχωρέσεις να μην αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους. Πάντως πάρε άφοβα NOKIA.

Δημοσ.

Το ξερω ειναι εκτος θεματος αλλα γιατι δεν κοιταζεις το lg kc550 (ειναι slide στυλατο με πολυ καλη καμερα και σε πολυ καλη τιμη) το εχω παρει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Δημοσ.
Το ξερω ειναι εκτος θεματος αλλα γιατι δεν κοιταζεις το lg kc550 (ειναι slide στυλατο με πολυ καλη καμερα και σε πολυ καλη τιμη) το εχω παρει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

+1..

Για 169 ευρώ(στο electroworld) είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για μένα.

Φυσικά το αγόρασα κι εγώ και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eγω θα στο συνιστουσα το viewty γιατι πραγματικα η τιμη του ειναι πλεον πολυ προσιτη,και πανω απο ολα εχει για τα λεφτα του πολλες δυνατοτητες.Το εχω ποσο καιρο και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα.Και απο αυτονομια τα σπαει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...