evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα σε ολους. το πρωτο μου θεμα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο σαιτ για να κατεβασω δωρεαν την δισκογραφια των δυο καλλιτεχνων στον τιτλο. να ειναι καλης ποιοτητας παρακαλω αν γινεται:o:o:o:o ευχαριστω εκ των πρωτερων
vagpap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά εδώ, αν και δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει κάτι δωρεάν. Για τα μη δωρεάν, 11. Δεν επιτρέπονται posts που αναφέρονται σε downloading αρχείων mp3 που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα μέσω ftp servers ή να δίνονται direct links, καθώς επίσης & posts που ζητούν cracks ή serials για προγράμματα. Οι users που θα κάνουν τέτοια posts θα γίνονται ban για 7 ημέρες, το post θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά την κρίση του moderator.
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ουπς δεν το ειχα δει αυτο αν και δεν ζητησα παρανομα. δεν υπαρχουν νομιμα και δωρεαν;
thanocaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αν υπήρχε νόμιμη υπηρεσία για δωρεάν κατέβασμα τραγουδιών σε καλή ποιότητα θα αγόραζε κανένας cd? Για streaming τραγουδιών (30 δευτερόλεπτα μόνο όμως και όχι για όλα τα τραγούδια) πέρνα μια βόλτα από τον Last.fm
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 τςττςτςττς ο ερωτας τυφλωνει τον ανθρωπο... ποιος μιλαει:p:p:p ευχαριστω thanocaster
poscaman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ποιος μιλαει:p:p:p ευχαριστω thanocaster μονο μαζι σου μωρο μου
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 μονο μαζι σου μωρο μου :p:p:p:p:p στο πισι σου εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.