phoebe10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 παιδεια τ ακριβωσ ινε αυτο Microsoft Office Communications Server 2007 ελεγε οτι για να δυλεβι το νεο μσν στα μακ με εικονα και ιχο πρεπει να εχω αυτο -----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 08 : 35 : 08----- σορρυ για την ορθογραφια αλλα εχω συνιθισει με τα γκρικλισ και οτν γραφω σε υπο 3εχνιεμαι και κατι αλλο το QUICKSILVER σωζει δεν θυμαμαι αν το γραψαται κ πιο πανω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 παιδεια τ ακριβωσ ινε αυτο Microsoft Office Communications Server 2007ελεγε οτι για να δυλεβι το νεο μσν στα μακ με εικονα και ιχο πρεπει να εχω αυτο Το MSN για το Macintosh δεν υποστηρίζει εικόνα και ήχο ακόμα. Οπότε μάλλον κάτι λάθος θυμάσαι. Αν θες εικόνα και ήχο στο Macintosh, δοκίμασε το aMSN ή (εκτός MSN) το Skype. Το Microsoft Office Communications Server 2007 δεν έχει κάποια σχέση με Macintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.