BaNcU Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Γειά χαρα!!! Μη με παρεξηγησετε αλλα δν ειμαι και ο τελειος γνωστης περι υπολογιστη αλλα ξερω 2-3 πραματα.... Το pc μ διαθετει μια Mobo ECS P4M890T-M (link) http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=807&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 Μια GPU NVIDIA GeForce 8600 GT... CPU (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ INTEL CORE 2 DUO E4400 δν ξερω αμα ειναι καλός... Μια αδιάφορη RAM 1024mb ddr2 500mhz θα σας γελάσω ακριβως Αυτές τις μερες θα παω να κανω ψωνια... και θα ηθελα να μου πειτε αμα μπορειτε καμια mobo και ram μεχρι 180 ευρώ(συνολικα).... Εγω κυριως ασχολουμαι με games και WAR>WOW Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
SwAToNeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Asus P5Q (P45,DDR2) 103 euro Geil Ram 2GB Kit DDR2 B-Dragon 800MHz 4-4-4 41 euro Και σου μένουν και στην τσέπη ή βάζεις 4 gb ram αν και δε συμφέρει αν δε βάλεις 64bit vista
BaNcU Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Asus P5Q (P45,DDR2) 103 euroGeil Ram 2GB Kit DDR2 B-Dragon 800MHz 4-4-4 41 euro Και σου μένουν και στην τσέπη ή βάζεις 4 gb ram αν και δε συμφέρει αν δε βάλεις 64bit vista Συγνωμη, αλλα ξεχασα να αναφερω οτι εχω vista!!!! Αλλάζει το σκηνικό έτσι? Και αμα αλλαξω τη mobo μεσα απο το pc δν θα υπαρξει προβλημα σε ολη τη προηγουμενη λειτουργεια του ? Για τη RAM γνωριζω... Ευχαριστώ και παλι . .. . .
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Τα Vista που έχεις είναι 64μπιτα; Αν αλλάξεις μητρική, θα χρειαστεί να κάνεις format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού.
BaNcU Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Τα Vista που έχεις είναι 64μπιτα;Αν αλλάξεις μητρική, θα χρειαστεί να κάνεις format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Μολις το κοιταξα και ειναι 32 bit.... Συγνωμη π σε κουραζω αλλα δν την πολυ κατεχω την γνωση... Ευχαριστώ και παλι.
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δεν παίζει ρόλο αν έχεις XP ή Vista ή Linux αλλά το αν είναι 32bit ή 64bit το λειτουργικό. Τα 32bit λειτουργικά διαβάζουν και αξιοποιούν περίπου 3.25GB μνήμης RAM ενώ τα 64bit δεν έχουν περιορισμό. Γι' αυτό σου είπε ο SwAToNeR οτι δε συμφέρει αν δε βάλεις 64bit vista...
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πρόταση: Κρατάς την μητρική, clockάρεις την CPU, βάζεις +1GB RAM και τσιμπάς την RADEON 4850. Θα δείς τρελή (!) διαφορά στα παιχνίδια και όχι μόνο και είσαι και μέσα στο budget σου! -----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 07 : 07 : 58----- Δεν παίζει ρόλο αν έχεις XP ή Vista ή Linux αλλά το αν είναι 32bit ή 64bit το λειτουργικό.Τα 32bit λειτουργικά διαβάζουν και αξιοποιούν περίπου 3.25GB μνήμης RAM ενώ τα 64bit δεν έχουν περιορισμό. Γι' αυτό σου είπε ο SwAToNeR οτι δε συμφέρει αν δε βάλεις 64bit vista... Εεεε... δεν υπάρχει λειτουργικό χωρίς περιορισμό στην RAM που μπορεί να κάνει address. Του λόγου τω αληθές http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366778(VS.85).aspx
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 @phanispal Τελείως off-topic αλλά είδα στην υπογραφή σου το Etasis, ξέρω ότι είναι καλό PSU αλλά από θόρυβο πως πάει; Είσαι ευχαριστημένος, θα μου το πρότεινες για ένα Gaming/HTPC που στήνω;
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Όταν το πήρα στα χέρια μου και άνοιξα το κουτί και είδα τον 8άρη ανεμιστήρα λέω ωχ! εδώ είμαστε... Αλλά δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου, ίσως να παίζει ρόλο οτι δε ζορίζεται καθόλου και οτι δεν έχει δουέψει ποτέ σε συνθήκες πολλής ζέστης... Αρνητικό του (όπως το πάρει κανείς) είναι οτι δεν είναι modular και έχει ένα σωρό καλώδια (4 PCI-E να φανταστείς) και οτι δεν παίζει να το βρεις πουθενά πλέον... Τι σύστημα πρόκειται να τροφοδοτήσει;
caution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Θα τροφοδοτεί έναν χαλαρά clockαρισμένο Q6600 + HD4870 + 2 hdd + 2 optical drives. Τα watt είναι μια χαρά νομίζω και το τροφοδοτικό μου το δίνει ένας φίλος που το έχει spare για ψίχουλα, απλά επειδή το pc θα είναι στο σαλόνι δεν θέλω να κάνει σαν σκούπα... Αλλά μιας και μου λες ότι δε παίζει κάτι τέτοιο θα το πάρω, και στην χειρότερη του αλλάζω το fan... Thanks 4 the infos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.