Προς το περιεχόμενο

που κρυφτηκε το dvd rw.οεο

tifozi3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.εχω ενα προβλημα με το dvd rw.ξαφνικα σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη δεν φενεται πουθενα.ενω οταν αρχιζει στο βοοτ φενεται. στην διαχειρηση φενεται αλλα ειναι με κιτρινο θαυμαστικο.τι μπορω να κανω .κατεβασα το drive και γραφει atapi device can not be found.καμια ιδεα.

Δημοσ.

ζηταω συγγνωμη αλλα επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι και οτι το καλυτερο αν γινεται στα ελληνικα το device manager ειναι η διαχειριση συσκευων και αν ναι τοτα το εχω κανει παω πανω στο dvd και κανω καταργηση του dvd αλλα εσυ ειπεσ να κανω το ide αυτο αν γινεται που ειναι ακριβωσ

Δημοσ.

ναι λεει πρωτεύων 2 φορεσ και 2 φορεσ δευτερεύων και καποια ακομα που λεει intel ich9 familh 2 port serial ata storage controler 2-2926 και το αλλο λεει intel ich9/do//dh/ 4 port serial ata storage controler 1-2920.ποιο απο ολα κανω καταργηση.ευχαριστω.

Δημοσ.
κατεβασα το drive και γραφει atapi device can not be found

...αλήθεια, τί ακριβώς ήθελες να πεις μ' αυτό; "Drive" σημαίνει συσκευή (σκληρός, οπτική συσκευή, floppy).

"Το κατέβασες" ; Δηλαδή ;

...Αν εννοούσες ότι "κατέβασες τον DRIVER από το Web για τη συγκεκριμένη συσκευή", κατ' αρχάς μάλλον δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένο driver - το λειτουργικό έχει δικό του.

Το "atapi device cannot be found", ποιό ακριβώς πρόγραμμα το δήλωσε ;

(αν και ΑΝ τα προβλήματά σου άρχισαν ακριβώς μετά το BIOS update, ΜΑΛΛΟΝ κάτι στο BIOS πρέπει να κοιτάξεις...Είναι SATA το drive ; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...