tifozi3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 καλημερα.εχω ενα προβλημα με το dvd rw.ξαφνικα σημερα που ανοιξα τον υπολογιστη δεν φενεται πουθενα.ενω οταν αρχιζει στο βοοτ φενεται. στην διαχειρηση φενεται αλλα ειναι με κιτρινο θαυμαστικο.τι μπορω να κανω .κατεβασα το drive και γραφει atapi device can not be found.καμια ιδεα.
geothrin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Έκανες κάποια αλλαγή στο bios ή στο ξεκάρφωτο στο έβγαλε; Υ.Γ. Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς;
tifozi3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 εχω τα xp αλλα εκανα αναβαθμιση το bios
blackstar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Remove/unistall το ide που εχεις το dvd-rw απο το device manager, μετα reboot, και θα πρεπει να εισαι ok.
tifozi3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ζηταω συγγνωμη αλλα επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι και οτι το καλυτερο αν γινεται στα ελληνικα το device manager ειναι η διαχειριση συσκευων και αν ναι τοτα το εχω κανει παω πανω στο dvd και κανω καταργηση του dvd αλλα εσυ ειπεσ να κανω το ide αυτο αν γινεται που ειναι ακριβωσ
blackstar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Κάπου πρέπει να λέει πρωτεύων και δευτερεύων controller η κατι παρόμοιο, εχω να δω XP πολύ καιρώ.
tifozi3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ναι λεει πρωτεύων 2 φορεσ και 2 φορεσ δευτερεύων και καποια ακομα που λεει intel ich9 familh 2 port serial ata storage controler 2-2926 και το αλλο λεει intel ich9/do//dh/ 4 port serial ata storage controler 1-2920.ποιο απο ολα κανω καταργηση.ευχαριστω.
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ...κι όλα να τα κάνεις, κακό δε θα κάνει. Με το που θα ανοίξουν τα windows θα περάσουν μόνα τους driver
tifozi3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα καμια αλλη ιδεα.
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 κατεβασα το drive και γραφει atapi device can not be found ...αλήθεια, τί ακριβώς ήθελες να πεις μ' αυτό; "Drive" σημαίνει συσκευή (σκληρός, οπτική συσκευή, floppy). "Το κατέβασες" ; Δηλαδή ; ...Αν εννοούσες ότι "κατέβασες τον DRIVER από το Web για τη συγκεκριμένη συσκευή", κατ' αρχάς μάλλον δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένο driver - το λειτουργικό έχει δικό του. Το "atapi device cannot be found", ποιό ακριβώς πρόγραμμα το δήλωσε ; (αν και ΑΝ τα προβλήματά σου άρχισαν ακριβώς μετά το BIOS update, ΜΑΛΛΟΝ κάτι στο BIOS πρέπει να κοιτάξεις...Είναι SATA το drive ; )
tifozi3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 κατεβασα απο το σαιτ τηs εταιριαs το drive και οταν πηγα να το εγκαταστησω μου εβγαζε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.