seishirosakura Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Zbigniew Preisner - Άπαντα... Όσες φορές το έχω προσπαθήσει έχω αποτύχει. Μπορείς να διαβάσεις εσύ όταν παίζει το Van den Budenmayer?
Kopelaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Thanocaster φίλε μου ήταν ανάγκη να βάλεις την γκαντεμιά για εικόνα γιατί ρε άνθρωπε; Κλείνω την παρένθεση. Εγώ ακούω προσωπικά rock, metal, έντεχνα κ.ο.κ αλλά όλα βασίζονται σε εκείνη την στιγμή που θα το ακούσεις. Άμα είσαι πολύ στις μαύρες σου μην βάλεις "Αχ θάλασσά μου σκοτεινή" του Πορτοκάλογλου θα πέσεις σε ακόμα μεγαλύτερη κατάθλιψη. Άμα θες να ανέβεις ψυχολογικά άκου μια ροκιά ή ένα dance να χάσεις και θερμίδες στο χτύπημα
Kopelaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Thanocaster φίλε μου ήταν ανάγκη να βάλεις την γκαντεμιά για εικόνα γιατί ρε άνθρωπε; Κλείνω την παρένθεση. Εγώ ακούω προσωπικά rock, metal, έντεχνα κ.ο.κ αλλά όλα βασίζονται σε εκείνη την στιγμή που θα το ακούσεις. Άμα είσαι πολύ στις μαύρες σου μην βάλεις "Αχ θάλασσά μου σκοτεινή" του Πορτοκάλογλου θα πέσεις σε ακόμα μεγαλύτερη κατάθλιψη. Άμα θες να ανέβεις ψυχολογικά άκου μια ροκιά ή ένα dance να χάσεις και θερμίδες στο χτύπημα
mariakc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρε παιδια ποιος απο σας μπορει να διαβασει με pink floyd? εγω τουλαχιστον χανομαι δεν μπορω με την καμια. δοκιμασε Tori Amos, Kate Bush η κατι αναλογο...η jazz επισης με βοηθαει πολυ.οσο αφορα ελληνικα δεν ξερω γιατι αλλα το καλυτερο διαβασμα το κανω με Σιδηροπουλο...ποσες ασκησεις μαθηματικων εχω λυσει τραγουδωντας την Αποκαληψη, τον Μπαμπη το φλου, το στην Κ. κ.τ.λ. δεν λεγεται...
mariakc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ρε παιδια ποιος απο σας μπορει να διαβασει με pink floyd? εγω τουλαχιστον χανομαι δεν μπορω με την καμια. δοκιμασε Tori Amos, Kate Bush η κατι αναλογο...η jazz επισης με βοηθαει πολυ.οσο αφορα ελληνικα δεν ξερω γιατι αλλα το καλυτερο διαβασμα το κανω με Σιδηροπουλο...ποσες ασκησεις μαθηματικων εχω λυσει τραγουδωντας την Αποκαληψη, τον Μπαμπη το φλου, το στην Κ. κ.τ.λ. δεν λεγεται...
snodrion Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 θα σιμφονισω για τον σιδιροπουλο και την τζαζ.βεβεα και ι κλασικη μουσικη βοηθάει.εχω παρατηρισει οτι οσο πιο γριγορη και πιο εντονη ειναι ι μουσικη τοσο πιο γριγορο ειναι το διαβασμα.οταν ι μουσικη πεφτει και γινετε αργη τοτε γινεσαι πιο σχολαστικος.δοκιμαστε και psyckedelic τα σπαει
wizzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Προσωπικά, τώρα τελευταία βάζω τη δισκογραφία των Dead Can Dance στο winamp και διαβάζω μια χαρά.
YiN Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Γενικά εμένα με βοηθάει να διαβάζω με ήρεμη μουσική. Οποιοδήποτε genre αρκεί να είναι ήρεμη. Οι Dead Can Dance που αναφέρθηκαν πχ, είναι μια καλή πρόταση. Θεωρώ ότι και η κλασσική είναι επίσης καλή επιλογή. Ένα διάστημα διάβαζα με Keith Jarrett. Καταπληκτική μουσική και βοηθάει το ότι δεν έχει lyrics.
suspiria Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 εγω θα ελεγα satie και επισης κατι ειδικα cd's με ροζ θορυβο ειναι ιδανικα!
bobbiras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=401448 Εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.