kaci Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αυτά είναι και θέμα γούστου αλλά εγώ βάζω συχνά συλλογές του Compact Disc Club. Μερικές είναι πολύ χαλαρωτικές! Τσέκαρε εδώ. (Yaghting, Emotions, Black Velvet, Driving Desire)
thanocaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι θα ακούσω χαλαρή alternative (Deus, Radiohead, Soundtrack Of Our Lives κλπ) ή κάτι σε Thievery Corporation, Morcheeba, Massive Attack, trip hop εν γένει.
stimuli Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι θα ακούσω χαλαρή alternative (Deus, Radiohead, Soundtrack Of Our Lives κλπ) ή κάτι σε Thievery Corporation, Morcheeba, Massive Attack, trip hop εν γένει. +1 από μένα για thievery corporation, θα πάω και στην συναυλία τους στο θέατρο βράχων. Γουστάρω πολύ την μουσική τους αλλά δεν μου κάνει για διάβασμα. Θέλω κάτι πολύ χαλαρωτικό που να σου ανοίγει το πνεύμα, ίσως κάτι σε χαλαρή κιθάρα με έντονη μελωδία, η κάτι σε σαξόφωνο χαμηλών τόνων. Συνεχίστε να λέτε πάντως και εγώ τα ψάχνω!!
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά στο διάβασμα ακούω Miles Davis - Kind Of Blue... (Βοηθάει) Zbigniew Preisner - Άπαντα... Philip Glass - Επιλογές... Αυτά.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 http://www.radioparadise.com/ είναι οτι καλυτερο αν θελεις να παιζει μουσικη την ωρα που διαβαζεις. Πολυ χαλαρωτικος σταθμος.
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 το meddle των pink floyd Ναι καλά. Και θα έχεις το μυαλό σου στο διάβασμα???
xardas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 το θεμα ειναι να ακους κατι που θα σε χαλαρωνει χωρις να σου αποσπα την προσοχη... αν ψηνεσαι δοκιμασε και ρομαντικους συνθετες απο κλασικη μουσικη
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ναι καλά. Και θα έχεις το μυαλό σου στο διάβασμα??? :lol::lol: ναι ειναι ενα θεματακι κι αυτο
Carthago Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Loreena Mc Kennitt ΠΑΝΤΑ. Και μολις φτανει στο night ride across Caucasus με παιρνει ο υπνος.:οΡ
thodoris17 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Tiesto απίστευτη μουσική, armin van buuren ωραία χαλαρά trancakia...
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Tiesto απίστευτη μουσική, armin van buuren ωραία χαλαρά trancakia... :confused::confused: εισαι σιγουρος; γενικα ο τιεστο δεν ειναι και πολυ ηρεμος
thodoris17 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 adagio for strings... δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο κομμάτι για να ακούει όταν διαβάζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.