hackman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Hi xboxfans.Πιστευω ο τιτλος τα λεει ολα.Ειχα φτιαξει το xbox με x-clamp fix αλλα δεν την παλεψε και πολυ...!θελω να παρω καινουριο και σκεφτομαι: 1ον θα εχει drive που να φλασαρεται ή θα ειναι liteon? 2ον θα εχει και το αλλο προβληματα υπερθερμανσης?
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Βαριέσαι να το ανοίξεις να καθαρίσεις την πάστα από τις CPU/GPU και να ξαναβάλεις νέα στρώση; Ναι μεν βαρετό, θα γλιτώσεις 200 ευρώ δε. Την έπαθα κι εγώ όπως εσύ αλλά απλά η πάστα δεν "στρωθεί" καλά με αποτέλεσμα να μην γίνεται η καλύτερη δυνατή απαγωγή θερμότητας. Όσον αφορά τα ερωτηματα σου: 1 - Μπορείς να καταλάβεις τι drive έχει ένα xbox από έναν κωδικό στο πίσω μέρος (κάπου παίζει ένας πίνακας, κάνε ένα search) 2 - Έχει εξαλιφθεί το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι εντελώς. Οπότε ναι υπάρχει περίπτωση αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες απ' ότι ήταν στις πρώτες εκδόσεις.
hackman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 το θεμα δεν ειναι οτι βαριεμαι αλλα για ποσο καιρο θα αντεξει..
Bourdoulas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Κοίταξε εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν άντεξε και πολύ, αλλά μάλλον από λάθος δικό μου. Το άνοιξα ξαναέβαλα πάστα και εδώ και μερικούς μήνες (πάνω από 6-7 νομίζω) δεν έχω πρόβλημα.
darksoho33 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 βγαλε το drive που εχεις και παρε ενα arcade με 180ευρω, περνα το κλειδι του liteon στο δικο σου drive και μετα φλασαρε το. εγω αυτο θα εκανα και θα γλιτωνα την ταλαιπωρια. αλλιως πας στα γνωστα μαγαζια που προσφατα πηρα τηλ και σου πουλανε το arcade 300ευρω φλασαρισμενο lite on. η αποφαση δικη σου
Federer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Σιγα μην καταφερει ετσι απλα να περασει το κλειδι του lite-on...θελει solding
hackman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει καποιο guide για το πως φλασαρεται το lite-on?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.