Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και μεις να μυρισουμε τα χερια μας?

παρε τηλεφωνο στην cosmote και ρωτα τους.

ρωτησε εσενα συγκεκριμενα;αμα δε ξερεις κατσε στ αυγα σου.......

Δημοσ.

Γιωργο αραξε :mad:

Φιλε στειλε call600 yp sto 1313 ή sto 1314

Δημοσ.

Ξυδακι φιλε αν δεν γουσταρεις.

iced το εκανα ( στο 1313 ) αλλα λεει μονο το υπολοιπο για τις κλησεις, οχι τα μηνυματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

sms yp στο 1313, σου λεει υπολοιπο δωρεαν μηνυματων.

600 yp στο 1313, σου λεει υπολοιπο λεπτων για κλησεις προς what's up

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

να ρωτήσω και γω κάτι. Η υπηρεσία που σε ενημερώνει αν ο αριθμος 698... είναι whats up ή όχι γιατι δε λειτουργεί? Μήπως κάνω εγω κάτι λάθος. Βέβαια έχω την αίσθηση οτι όλα τα 698... είναι what's up. νομίζω?

• Like 1
Δημοσ.
να ρωτήσω και γω κάτι. Η υπηρεσία που σε ενημερώνει αν ο αριθμος 698... είναι whats up ή όχι γιατι δε λειτουργεί? Μήπως κάνω εγω κάτι λάθος. Βέβαια έχω την αίσθηση οτι όλα τα 698... είναι what's up. νομίζω?

Πλέον με τη φορητότητα που γίνεται γρήγορα και δωρεάν αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο. Μπορεί να είναι απο βονταφον μέχρι και καρφουρ!:-)

Δημοσ.
Πλέον με τη φορητότητα που γίνεται γρήγορα και δωρεάν αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο. Μπορεί να είναι απο βονταφον μέχρι και καρφουρ!:-)

καρφουρ αχαχαχ :lol:

και για το προγραμμα παιδια των 1000 λεπτων π στλενουμε για να δουμε το υπολοιπο?

Δημοσ.

Άμα στέιλεις ΥΠΟΛ στο 1313 σου λέει το υπόλοιπο σε όσα προγράματα είσαι γραμμένος. Πχ εγώ έχω 600sms + 1000λεπτά ομιλίας κ 1000sms και όταν στέλνω το μνμ μου έρχονται 2 μηνύματα, ένα που λέει πόσα μηνύματα μου έχουν μείνει από τα 600 και στο άλλο λέει πόσα λεπτά και sms έχουν μείναι από τα 1000

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πατατα ομως αυτο με τα 1000.

Θελουν μια φορα το μηνα καρτα, οκ. Κανω την ανανεωση, προχωρω στο sms 2009, ενεργοποιειται την χρησιμοποιω και χθες, 3 μερες πριν τη ληξη αποφασιζω να το ανανεωσω.Βαζω την καρτα και θα χρησιμοποιειται απο 1/4 γιατι...δεν εκανα ανανεωση.

Πως γινεται αυτος, ο θεος και η ψυχη τους..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Άμα στέιλεις ΥΠΟΛ στο 1313 σου λέει το υπόλοιπο σε όσα προγράματα είσαι γραμμένος. Πχ εγώ έχω 600sms + 1000λεπτά ομιλίας κ 1000sms και όταν στέλνω το μνμ μου έρχονται 2 μηνύματα, ένα που λέει πόσα μηνύματα μου έχουν μείνει από τα 600 και στο άλλο λέει πόσα λεπτά και sms έχουν μείναι από τα 1000

Ωραίος. Thanx. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...