nodas_21greek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες. Έχω το MLS Α3850. Το destinator δουλεύει ρολόι. Αυτό όμως που θέλω να κάνω, είναι να το χρησιμοποιώ και σαν αντζέντα για σημειώσεις κυρίως. Δεν με νοιάζει η χρήση τόσο σαν τηλεφωνικός κατάλογος, όσο να μπορώ να κάνω κάποιες σημειώσεις. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να του φορτώσω; Να σημειώσω ότι δεν θέλω να μεταφέρω σημειώσεις από υπολογιστή και να τις ανοιγει η συσκευή, αλλά να μπορώ απαυθείας να τις καταχωρώ σε αυτή. Ευχαριστώ. (Παρακαλώ να σβηστούν τα όμοια θέματα από κάποιον admin.Ο Firefox έκανε τα δικά του) -----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 05 : 15 : 32----- Καμια ιδέα κανείς; Επίσης, επειδή το έψαξα λιγάκι, είδα ότι πρέπει να το "ξεκλειδώσεις" για να μπει σε περιβάλλον windows και μετά από εκεί βάζεις όποιο πρόγραμμα θέλεις. Το θέμα είναι ότι από τα λίγα που βρήκα, η μέθοδος που χρησιμοποιούταν ήταν αποτελεσματική μόνο για παλαιότερα μοντέλα που είχαν SMDC αντι Flash που έχουν τώρα. Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.