Προς το περιεχόμενο

Δεν πιανει καλη ταχυτητα..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει η κοπελα μου 8mbs. Κατεβαζει περιπου με 500 και το βραδυ πιανει και τα 800. Το προβλημα ειναι ομως οτι για να πιασει αυτες τις ταχυτητες, πρεπει να βαλω να κατεβαινουν ταυτοχρονα πολλα αρχεια. Αν βαλω μονο ενα αρχειο κατεβαζει με 80. Για να μπορω να παρω το maximum της ταχυτητας, θελει 5-8 αρχεια ταυτοχρονα. Αυτο γινεται σε ολα τα sites και στα p2p. Μπορει να βοηθησει καποιος; Εχω δοκιμασει και download managers, αλλα παλι τιποτα. Παιζει να θελει τιποτα ρυθμισεις; Μηπως φταιει το ρουτερ; Ειναι αυτο της conn-x το philips.

Δημοσ.

η ταχυτητα με τα τορρεντς δεν εχει καμια απολυτως σχεση.παιζει ρολο το ποσοι seedαρουν δηλ μοιραζουν σε σενα το αρχεια.αν εχεις πολλους θα κατεβαζεις με μεγαλη ταχυτητα αν δεν υπαρχουν τοτε και στην νασα να πας δεν κατεβαινει.

Δημοσ.

Ενταξει το ξερω αυτο με τα torrents. Βασικα εχει δυο ημερες που πιανει και 850kbs, αλλα θελει να εχω να κατεβαινουν 10 αρχεια ταυτοχρονα. Αν βαλω 1 αρχειο μονο, το κατεβαζει με 80-100. Γιατι γινεται αυτο το πραμα;

Δημοσ.
Εχει η κοπελα μου 8mbs. Κατεβαζει περιπου με 500 και το βραδυ πιανει και τα 800. Το προβλημα ειναι ομως οτι για να πιασει αυτες τις ταχυτητες, πρεπει να βαλω να κατεβαινουν ταυτοχρονα πολλα αρχεια. Αν βαλω μονο ενα αρχειο κατεβαζει με 80. Για να μπορω να παρω το maximum της ταχυτητας, θελει 5-8 αρχεια ταυτοχρονα. Αυτο γινεται σε ολα τα sites και στα p2p. Μπορει να βοηθησει καποιος; Εχω δοκιμασει και download managers, αλλα παλι τιποτα. Παιζει να θελει τιποτα ρυθμισεις; Μηπως φταιει το ρουτερ; Ειναι αυτο της conn-x το philips.

η ταχυτητα που σου δινει η εταιρεια ειναι 8mbs μην περιμενεις να πιασεις ποτε τοσα.απο κει και περα αν εχεις ενα αρχειο να κατεβαινει με π.χ 22 seeders kai 35 να κατεβαζουν εσυ μπορει να πιανεις π.χ 850 αλλα αν βαζεις πολλα ταυτοχρονα μπλοκαρει καπως.ειναι φυσιολογικο.μπορεις επισης να μετρησεις την ταχυτητα που κατεβαζεις σε διαφορα site οπως http://www.adslspeed.com/ και αλλα παρομοια.αλλα παιζει αναλογως την ωρα που εισαι συνδεδεμενος και πολλοι αλλοι παραγοντες που μειωνουν την ταχυτητα.στην ελλαδα ειμαστε λιγο πισω σε αυτο ακομα :lol:

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω που ειχα 1 mbs, επιανα σταθερα 100 ή ο ξαδερφος μου που εχει 8αρα εχει σταθερα 800 και ειναι και στην ιδια περιοχη με την κοπελα μου. ( Κομοτηνη ) Νομιζω οτι φταιει το ρουτερ της conn-x. Γιατι να θελει πολλα αρχεια ταυτοχρονα για να παει στο max; Και γιατι το καθε αρχειο το κατεβαζει με 50-100;

• Super Moderators
Δημοσ.

από που κατεβάζεις για να testάρεις ταχύτητα?

ποιον download manager χρησιμοποιείς?

• Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και αν τα έχει κάνει αυτά σωστά αν ο tracker δεν είναι private δεν υπάρχει ελπίδα για ταχύτητες της προκοπής...

οι πλειοψηφία των χρηστών περιορίζουν στο ελάχιστο το upload τους όταν είναι public ο tracker γιατί δεν τους νοιάζει το ratio...

Δημοσ.

ναι αλλα αν το κανεις και ασφαλεια εχεις και μια μικρη διαφορα την βλπεις.αλλα σε τετοια θεματα για να συγκρινεις πρεπει να βαλεις το ιδιο τορρεντ σε διαφορετικα pc και να βουν τους ιδιους seeders και leechers.απο κει και περα μπορει να φταινε πολλα η εταιρεια ,το ρουτερ(εχω ακουσει πολλα για χρηστες connex) αλλα και η περιοχη.

Δημοσ.

Αφηστε στην ακρη τα torrent. Ειναι τα μονα που δε με ενδιαφερουν αυτη τη στιγμη. Το θεμα ειναι γιατι δε μπορει ενα αρχει να αποροφφησει ολη την ταχυτητα. Λες και εχει καποιο ειδος περιορισμου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...