mpalitsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 γεια σασ παιδια. μολισ εκανα adsm συνδεση απο την wind και θα ηθελα να μου πειτε τι ρυθμισεισ πρεπει να κανω ωστε να ειναι ασφαλεσ. ακουσα οτι πρεπει να βαλεισ καποιο κωδικο και να το κλειδωσεισ για να μην μπαινει οποιοσ γειτονας θελει στο δικτυο κ στον υπολογιστη σου. πωσ μπαινει αυτοσ ο κωδικοσ? στο εικονιδιο του σηματοσ λεει hsdpa αυτο συμβαινει επειδη δν υποστηριζεται το 3g στην περιοχη? η ταχυτητεσ που ποιανω παντοσ ειναι μιασ συνδεσησ 512-256. γενικα επειδη ειμαι λιγο ασχετη οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθουσε ιδιαιτερα. α και το Modem ειναι το sony ericsson MD300 (δεν ξερω αν εχει καμοια σημασια)
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 α.ειναι modem και δεν ειναι ασυρματο ως προς την συνδεση με το pc οσο ξερω οποτε δεν μπορεις να κλειδωσεις κατι που δεν εχει.δεν ειναι ασυρματο ως προσ την συνδεση με το pc σου ουτε υποστηριζει ασυρματο οποτε it's ok.οσο για το hsdpa αν θυμαμε σωστα μια και ειναι πρωι ειναι καλυτερο απο το 3g η ειναι ενας τυπος 3g για αυτο και βλεπεις σε μερικες διαφημισεις οτι μεχρι 7,2 mbps με hsdpa.για να δεις ποσο καλα κατεβαζει πηγαινε εκει που εχει καλο σημα και μπες http://www.apple.com και κατεβασε κατι μεγλαο απο εκει για να δεις ταχυτητα.επισης γιατι δεν εβαλες κανονικη adsl και προτιμησες adsm?καλως ηρθες στο φορουμ μπαλλιτσα Ping pong.
mpalitsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 καλως σασ βρηκα λοιπον και ευχαριστω πολυ για την απαντηση. κοιτα επειδη ειμαι φοιτητρια σκεφτομουνα να βαλω οτε η forthnet. τον οτε μου τον ξεκοψαν οι γονεισ γιατι τον θεωρουν ακριβο ενω η Forthnet θα χρειαζοταν το λιγοτερο 5 βδομαδεσ απ'οτι μου ειπαν και εγω χρειαζομουν ιντερνετ νωριτερα α α και τη vodafone ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καλυψη στη περιοχη
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 δεν ειναι το λιγοτερο 5 εβδομαδες.συνηθως περνει κοντα στις 4.συνηθως.ναι αν βιαζεσαι για πιο γρηγορα τοτε adsl η cosmote η wind η vodafone.απλα προσεχε με τις χρεωσεις και τα ποσα giga ειναι.αλλιως αμα θες ενεργοποιηησε adsl και απλα οταν μπει το adsl διεκοψε το adsm.
mpalitsa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 τι 4 τι 5 βδομαδεσ παλι πολυ ειναι. δηλαδη μπορεισ να κανεισ διακοπει το adsm οποτε θελεισ? γιατι στο καταστημα μου ειπανε οτι μπορω να το διακοψω αν δεν μπορεσω να συνδεθω
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 λογικα μετα απο καποιο καιρο θα μπορεις να το διακοψεις το adsm.δεν ξερω για ποσο καιρο σε δεσμεει αλλα μετα απο καποοο καιρο θα γινετε.nice nick:P
nikolasR200 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έκανα format και ξέχασα να σημειώσω τις ρυθμίσεις της wind για adsm όπως επίσης ξέχασα να σώσω και το προγραματάκι για προπληρωμένο adsm που είχε.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει είτε στο ένα είτε στο άλλο ή και στα δύο?
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 το προγραμματακι δεν ειναι μεσα στο stick?
nikolasR200 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 το stick μου δεν είναι branded και έτσι δεν υπάρχει το προγραμματάκι..
doom26 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα εχω το wind alcatel one touch x200 stick και ψαχνω drivers για win 7.please οποιος μπορει να βοηθησει ασ στειλει ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 το stick μου δεν είναι branded και έτσι δεν υπάρχει το προγραμματάκι.. για vodafone νομιζω υπηρχε στο Site οπως και Update του προγραμματος.οποτε λογικα θα πρεπει να υπαρχει στο site tis wind καλησπερα εχω το wind alcatel one touch x200 stick και ψαχνω drivers για win 7.please οποιος μπορει να βοηθησει ασ στειλει ευχαριστω πολυ στο official site της εταιρειας?
jpan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα εχω το wind alcatel one touch x200 stick και ψαχνω drivers για win 7.please οποιος μπορει να βοηθησει ασ στειλει ευχαριστω πολυ http://www.mobidata.com/uploads/services_pic/20090222195045517.rar
nikolasR200 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 για vodafone νομιζω υπηρχε στο Site οπως και Update του προγραμματος.οποτε λογικα θα πρεπει να υπαρχει στο site tis wind στο official site της εταιρειας? υπήρχε όντως στη wind αλλά απ'όσο έψαξα φαίνεται να το'χουν κατεβάσει..ενδεχομένως λόγω κάποιας νεότερης επερχόμενης έκδοσης? δε ξέρω..
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 και νεα εκδοση να βγει μεχρι να βγει πρεπει να εχουν την παλια για οποιοον την θελει
triantafyllosro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια μηπως εχει κανεις το driver για windοws 7 του one touch x200 alcatel να μου το στειλει.???πραγματικα δεν εχω ιντερνετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.